BEAVATKOZÁSOK

Nyirokmasszázs

Alklamazható egész testre, lábakra és az arcra is


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


A nyirokmasszázs lágy és hatékony kézi masszázs a szervezet méregtelenítési folyamatainak támogatására, immunrendszerünk erősítésére. A rendszeresen alkalmazott nyirokmasszázs látványosan segíti a fogyókúrázók és a cellulit ellen küzdőket céljaik elérésében. Jellemző rá, hogy a nyirokkeringés irányában történik és a hagyományos gyógymasszázzsal ellentétben a nyirokcsomókon is dolgozik, lágy masszírozással és vibrációval aktiválja azokat. A gerinc mentén található neurolymphatikus pontokon keresztül speciális masszázsfogásokkal hat az egész szervezetre. A nyirokkeringés aktivizálódik, a lerakódott méreganyagok távozását gyorsítja, mellyel komoly betegségmegelőző hatása is van. A nyirokrendszeren keresztül a szövetközti (interstíciális) folyadék elvezetésének fokozásával javítja az izmok, ízületek, belső szervek vérellátását, méregtelenítését, megszünteti a szövetekben a fehérjepangást, a mobilizálható ödémákat és csökkenti a fibrózis kialakulását. Korunk népbetegségének a cellulitnek is az egyik leghatékonyabb gyógymódja. Mivel a masszázs nyugtató zene ütemére történik, a vendég közben teljesen ellazul és nagyszerűen tud relaxálni. Masszázs előtti Infraszauna használat, vagy Regen Tripollar kezelés növeli a méregtelenítés, fogyasztás eredményességét.

FONTOS!

A vendég rendszeres mozgással és helyes táplálkozással hozzájárulhat a kívánt eredmény gyorsabb eléréséhez és hosszabb fenntartásához.

Időtartam:Egésztest: 90 perc, lábak: 45 perc, arc:15 perc. Gyakorisága: Lehet kúraszerűen alkalmazni heti 2-3 alkalommal, 2-3 hónapon keresztül, majd fenntartó kezelésként havonta 2-szer.
Ellenjavallat, kockázat:Ellenjavallat:

  • daganatos megbetegedések
  • fertőzések
  • terhesség
  • szoptatás
  • friss műtéti beavatkozás a kezelt területen
  • epilepszia
Ellátás:Help Service AJÁNDÉKA:

6- vagy 12 alkalmas bérletvásárlás esetén ajándékba adunk 1-1 Inbody720 test-analizátor állapotfelmérést a kúra előtt és után.


© 2010 szepsegbroker.hu | Nyirokmasszázs
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink