BEAVATKOZÁSOK

Organic Harmony Special bio-arckezelés

Jasmin biokozmetikum alkalmazásával végzett bio-arckezelés


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Organic Harmony Special bio-arckezelés 1.kep
A kezelés az egyén speciális bőrproblémára irányul (pigment foltok, aknék, szarkalábak, ráncok, stb.). A bio-arckezelés komplex tisztítással és többféle Jasmin biokozmetikum pakolással a bőr egészséges egyensúlyának visszaállítása érdekében.

Organic Harmony Special bio-arckezelés 7 lépése:1. A kezelés alapját az aromaterápiás face-lift arckezelés adja, melyet egy speciális Jasmin biokozmetikum hatóanyagos maszkkal, illetve egyéb bőrtápláló pakolásokkal egészítünk ki.

2. A kezelés egy masszázsfotelben eltöltött relaxációval kezdődik, melynek stressz oldó hatása segíti a test és bőr önálló regenerálódási folyamatait. Az arc, nyak és dekoltázs bőrét megtisztítjuk a szennyeződésektől és elhalt hámsejtektől, majd gőz segítségével felpuhítjuk az arcbőrt. A puhító folyamatot Jasmin illóolajos arcmasszázzsal segítjük, melynek stressz oldó hatását az arc akupresszúrás pontjainak stimulálásával fokozzuk.
3. A felpuhult arcbőrt mélytisztítással megszabadítjuk a felesleges faggyútól.

4. A fertőtlenítést követően egy Jasmin biokozmetikum regeneráló és pórusösszehúzó maszkot használunk, mely értékes bio hatóanyagainak köszönhetően mélytisztító és hidratáló hatásával is segíti a bőr egészségének megőrzését.

5. A Jasmin biokozmetikum maszk hatóideje alatt fejmasszázzsal gondoskodunk a teljes ellazulásról. A pórusösszehúzó pakolás eltávolítása után a többféle hatóanyag specifikus maszk közül az egyénileg meghatározott probléma vagy problémák kezelésére kiválasztjuk az összetételében legalkalmasabb Eco-cellulose Jasmin maszkot, melynek hatóideje 40 perc.

6. A maszk hatóideje alatt a kézfejre és lábfejre bőrregeneráló pakolást teszünk, majd kézfej és kar, illetve lábfejmasszázzsal segítjük a relaxációt.

7. A kezelés lezárásaként a vitaminokban gazdag, bőrtápláló nappali krémet a bőrre felvisszük, ezzel is védekezőképességét és hidratáltságát fokozva.

Időtartam:Az Organic Harmony bio-arckezelés 120 percet vesz igénybe.


© 2010 szepsegbroker.hu | Organic Harmony Special bio-arckezelés
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink