BEAVATKOZÁSOK

Orvos-Esztétikai Tanácsadás

Plasztikai műtét, orvosi arcfiatalító és alakformáló beavatkozások előtt


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Engedményes ajánlataink

Az engedményes kuponok INGYENESEN letölthetők, majd előzetes időpontkérés után igénybe vehetők!

  1. Dr. Szabó Judit Anna / Dr. AntiAging - Holistic Health & Beauty Center • derma- és anti-aging specialista szakgyógyszerész, kozmetikus, orvos-esztétikai asszisztens
    Kedvezmény: 2.000 Ft engedmény az 1. óra konzultáció díjából (fizetendő 10.000 Ft/ 1. óra)

Orvos-Esztétikai Tanácsadás 1.kep

Plasztikai műtéten vagy
orvosi arcfiatalító, alakformáló
beavatkozáson gondolkodsz?A legtöbb igényes nő és férfi talál testén olyan részeket, részleteket, amelyek a tökéletestől eltérnek. Az is gyakori, hogy már gyermekkorunk óta cipeljük lelki sérülések nyomait „szépséghibánk” miatt, amelyen felnőttként tudatosan változtatni szeretnénk.
Hiszen...

„A vonzó külsejű emberek sikeresebbek és társadalmilag elfogadottabbak.”


Dr. Karen Dion
Orvos-Esztétikai Tanácsadás 2.kep

DE!- Valóban olyan nagy esztétikai problémáról van szó, vagy csak a rosszindulatú ismerősök, kollégák próbálják önbizalmadat önmaguk szintje alá gyűrni?
- Egyáltalán biztos vagy abban, hogy jól ítélted meg a testi problémád mértékét és nem csupán egy negatív hullámvölgyben vagy és ebben látod kudarcaid eredendőjét?
- Van arról tudomásod, hogy testi problémádat a drasztikus műtéti beavatkozáson kívül milyen más módszerekkel lehet még orvosolni?
- Volt időd és türelmed végigolvasni minden ezzel kapcsolatos cikket? Van aktuális ismeretanyagod a biztonságos és a legjobb döntéshez?
- Tisztában vagy azzal, hogy mely beavatkozásokat lehet, és melyeket nem lehet egymás után elvégeztetni?
- Már voltál több plasztikai sebésznél és nem tudsz reálisan dönteni?
- Esetleg a korábbi kudarcos műtéted miatt szeretnél mást találni, de nem tudod, hogy merre indulj, mit és kit keressél?
- Szeretnéd tudni, hogy az eltervezett átalakulásod (pl. több beavatkozás) reálisan mennyibe fog kerülni és mennyi idő alatt alakulsz át?

Dr. Szabó Judit Anna / anti-aging és dermaspecialista szakgyógyszerész
Dr. Szabó Judit Anna / anti-aging és dermaspecialista szakgyógyszerész

Ha ilyen kérdések, kételyek kavarognak benned, akkor
számodra állítottam össze Orvos-Esztétikai Tanácsadásomat!Problémádat és elképzeléseidet átbeszélve megkapod a választ: valóban szükséged van-e a műtétre vagy egyéb orvos-esztétikai beavatkozásra, és ha igen, akkor melyikre és mikor.

Mire jó az Orvos-Esztétikai Tanácsadás?- Segítek eloszlatni a félelmeidet, de rámutatok a valós rizikókra is.
- Leleplezem a hangzatos reklámok mögötti valóságot.
- A reálisan elvárható eredmények és a valós rizikók ismeretében segítek kiválasztani a számodra legmegfelelőbb megoldást.
- Költségvetést készítek az esztétikai céljaid megvalósításához.
- Felhívom a figyelmedet a legköltségesebb buktatókra.
- Egyedi igényeidhez a szakmai legjobbjait felkutatom számodra.
- Megbízható szakembereknél engedményes lehetőségeket is ajánlok.

Hogyan zajlik egy orvos-esztétikai tanácsadás?- Bejelentkezés során jelzed, hogy melyik testrészeden szeretnél változtatni, mi zavar igazán. Ha arcfiatalítás a célod, akkor a konzultáció során szükségem lesz egy fiatalkori (kb. 20-25 éves korodban készült) fotódra és annak a szülődnek az aktuális fotójára, akire jobban hasonlítasz.
- A személyes találkozás (vagy FaceTime/ Skype beszélgetés) során elbeszélgetünk a testi problémád okairól, lelki következményeiről, és hogy miért szeretnél változtatni rajta.
- Amennyiben re-operációról (ismételt vagy korrekciós műtétről) van szó, úgy az előző műtét zárójelentésére is szükségem lesz a következő műtét rizikóinak minimalizálása céljából.
- Ha kinéztél már egy konkrét műtétet, beavatkozást, pártatlan véleményt mondok róla, milyen rizikói és esztétikai nyereségei lehetnek a meghirdetett kezelésnek.
- Arcfiatalítás esetén többlépcsős kezelési tervet állítok fel az igényednek és pénztárcádnak megfelelően. Valamint anti-aging és biorezonanciás méréssel kiegészített tanácsadásom során életmódodhoz illeszkedő táplálkozási (táplálék-kiegészítők, vitaminok, nyomelemek, teák), dermatológiai és mozgásforma tanácsokat is nyújtok.


Kivel találkozhatsz az Orvos-Esztétikai tanácsadás során?Dr. Szabó Judit Anna anti-aging és dermaspecialista szakgyógyszerész vagyok.
Hiszem és tudom, csakis egészségesen lehet szépen megöregedni.
Az egészséges, ápolt külső ma már alapfeltétel a legtöbb állás betöltésénél, a párkapcsolatok kialakításánál és fenntartásánál, hanem a szakmai sikerek elérésénél is.
Mivel bőrünkön jelentkeznek az anyagcsere betegségeink tünetei, így egészségünk közvetlen kapcsolatban áll bőrünk, hajunk, szőrzetünk, fogazatunk higiéniás állapotával. Az esztétikus, ápolt megjelenés nem a luxust képviseli a külvilág számára, hanem egy alapelvárás saját magunkkal szemben, mely összefügg egészség-tudatos életmódunkkal és egyéni, szakmai céljainkkal.
A helyesen megválasztott orvos-esztétikai, fogászati, plasztikai, kozmetológiai megoldások képesek korrigálni a született aszimmetriából, fejlődési rendellenességből, anyagcserezavarból, betegségekből eredő külső hibáinkat, és késleltetni tudják az öregedés tüneteit. Azonban a túlzó, radikális változtatások nem csak esztétikai torzulásokhoz, hanem súlyos pszichés problémákhoz és egészségkárosodáshoz vezethetnek. Ezek elkerülésére, a tudatos orvos-esztétikai megoldások kiválasztásához és egészséges életmód kialakításához nyújtok informatív segítséget a SzépségBróker.hu portálom által, valamint a személyre szabott orvos-esztétikai és anti-aging tanácsadásaim során. Részletesebb bemutatkozásomat itt találhatod...

Orvos-esztétikai tanácsadás díja:
6.000 Ft / fél óra

Aktuális engedményes ajánlat ITT!

Helyszín:
Budapest II. ker., 1022 Budapest, Ribáry utca 11. (Marczibányi térnél)
Bejelentkezés: +36 30 985 6602

Skype, FaceTime online tanácsadásra is van lehetőséged, díja 4.000 Ft/ fél óra előzetes időpont egyeztetéssel ITT!
Fizetés: átutalással az időpontkérés során megadott bankszámla számra. Számlaadás online történik.
© 2010 szepsegbroker.hu | Orvos-Esztétikai Tanácsadás
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink