BEAVATKOZÁSOK

Oxygen Therapy Express / Expressz oxigén kezelés

Oxigén kezelés expressz gyorsasággal - Elfoglalt hölgyek gyors arcfeszesítő, tonizáló kezelése


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Oxygen Therapy Express / Expressz oxigén kezelés 1.kep
Az oxigén a létfenntartáshoz szükséges öt elem egyike. Az oxigén élettel és energiával lát el minden élő sejtet. Ahogy öregszünk, természetes módon csökken a bőr oxigén- és energiaszintje, a bőr veszít rugalmasságából, így kialakulnak a ráncok. Az Oxynergy Paris expressz gyorsasággal ható “Oxigén kezelése” kezelése az oxigénes bőrfiatalítás alapjául szolgál: újra feltölti az oxigén- és energiaháztartást. A szérumok olyan aktív összetevőket tartalmaznak, melyek segítenek megfiatalítani a bőrt, látványosan feltölteni az mélyebb arcvonásokat és ráncokat.

Az Oxynergy Paris által kifejlesztett kezelések kiváló megoldást nyújtanak a bőr öregedésének késleltetésére. Az elhalt szarusejtek eltávolítása után hatásukat közvetlenül a bőrre alkalmazott tiszta oxigén és speciális koncentrátumok segítségével fejtik ki. A hatékony, legújabb generációs aktív összetevők és természetes kivonatok magas koncentrációja, a nanotechnológia biztosítja az Oxynergy fiatalító hatását. A titok a különleges arcápolók és a fejlett szépségápolási módszerek, gépek együttműködésében áll.

Már egy 50 perces oxigén kezelés hatására is megemelkedik az arc bőre, simább és feszesebb lesz, egyenletesebb és ragyogóbb bőrfelszínt hagyva maga után. Az expressz oxigén kezelés első fele a tisztítás és gél-peeling, majd speciális szérumokat viszünk be a bőrbe magasnyomású tiszta oxigén segítségével. Az oxigén kezelésünk igen népszerű vendégeink körében, hisz egyszerre feszesít, tonizál és javítja az arc kontúrját.

Expressz Oxigén kezelés díja: 10 500 Ft
© 2010 szepsegbroker.hu | Oxygen Therapy Express / Expressz oxigén kezelés
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink