BEAVATKOZÁSOK

PELLEVE - a legújabb rádiófrekvenciás bőrfeszesítő eljárás

Rádiófrekvenciás bőrfiatalítás, arcfiatalító eljárás, rejuvenáció, a kollagén termelődésének fokozása


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


PELLEVE - a legújabb rádiófrekvenciás bőrfeszesítő eljárás 1.kep

A Pelleve™ a legújabb szike- és tűmentes orvosi beavatkozás, amellyel rizikó és fájdalom mentesen visszanyerheti eredeti, fiatalos arcvonásaitA rádiófrekvenciás technológián alapuló Pelleve™ készüléket az FDA 2009 májusában szabadalmazta. A rádiófrekvencia által közvetített energia képes átépíteni a bőr mélyebb, kollagénnel átszőtt kötőszöveti rétegét (irha,bőralja) anélkül, hogy a bőr felületén bármilyen látható, vagy érezhető sérülést okozna. A Pelleve™ rádiófrekvenciája által kiváltott hőhatás a már meglévő kollagén rostokat feszesíti, denaturálja és beindítja a kötőszövet regenerálódását. A bőralja újabb, rugalmasabb kollagén rostokat képez, így a kezelt bőr teljesen átépül, vagyis rejuvenálódik. A Pelleve™ kezelés hatására egy fiatalosabb, rugalmasabb és feszesebb bőrfelület jön létre. Az eljárás során nem juttatnak be semmiféle mesterséges hatóanyagot a bőrbe, nem történik se szúrás, se bemetszés. A Pelleve™ egy teljesen non-invazív (szike nélküli, bőrsérülés mentes) orvosi kezelés, amelyet évszaktól, napsugárzástól függetlenül, bármikor elvégezhető, mert a rádiófrekvencia nincs hatással a bőr pigmentképződési folyamatára, mint az egyéb lézeres ( Frakcionált-, CO2-, rubin-, alexandrit-, dióda-, Nd:YAG lézer, stb.) és pulzáló fényterápiás (IPL, ELOS) bőrfiatalító eljárások.
Pelleve™ bőrfiatalító hatása, kollagén termelődés beindítása
Pelleve™ bőrfiatalító hatása, kollagén termelődés beindítása

Pelleve™ - a természetes vonásait megtartott, életteli gyönyörű arcbőrértA korábbi generációktól eltérően a mai emberek nagyobb hangsúlyt fektetnek egészségük és szépségük megőrzésére. Külsőleg is szeretnének olyan fiatalnak látszani, amilyen fiatalnak érzik magukat. A bőr öregedésének korai jelei (szarkalábak, homlokráncok, száj körüli apró ráncok) már az aktív fiatalokon is megjelenhetnek, melyek a kor előrehaladtával fokozódnak. Sokan kíméletes, mellékhatás, és felépülési idő nélküli bőrfiatalító megoldást keresnek a vonzó külső megőrzése érdekében. Pelleve™ kezelés javasolt 30 év fölötti hölgyek és férfiak számára egyaránt a száj, szem, homlok, szemöldök közötti ráncok kisimítására, a toka feszesítésére, az egész arc kontúrjának javítására és a nyak, dekoltázs fiatalítására.

A felszínen hűtött, az alsó rétegben viszont a rádiófrekvenciás energia által gyengéden felmelegített szöveti területen a kollagén rostok összehúzódnak, valamint új kollagén képződése indul el. A Pelleve™ 3-4, egymást rövid időszakonként követő alkalmazása után a bőr tónusa fokozódik, a bőrfelszínen tapasztalt ráncok kisimulnak. Az ambulánsan végzett beavatkozás után nincsen gyógyulási idő. Egyéni érzékenységtől függően legfeljebb néhány órán belül múló enyhe bőrpír és duzzanat tapasztalható, így a páciens azonnal, korlátozás nélkül folytathatja megszokott életvitelét.
Pelleve™ kezelés előtt
Pelleve™ kezelés előtt

Pelleve™ előnyei más bőrfiatalító eljárásokkal és sebészi beavatkozásokkal szemben• Kíméletes eljárás: nincs vágás, szúrás, szövetkárosodás
• A beavatkozás intenzitása a kezelt területeken pontosan szabályozható és kontrollálható
• A mellékhatás előfordulásának valószínűsége minimális
• Az eljárás bármely más bőrfiatalító beavatkozás mellett és után is alkalmazható*
Pelleve™ kezelés után 3 hónappal
Pelleve™ kezelés után 3 hónappal

Biztonságos, kíméletes rádiófrekvenciás kezelést nyújt a Pelleve™ orvosi eljárásAz eljárás alapjául szolgáló rádiósebészeti technológiát megalkotó Ellman International 1969 óta végez fejlesztéseket a rádiófrekvencia orvosi célú felhasználása területén. A több évtizedes kutatások eredményeként jöhetett létre a Pelleve™ bőrfeszesítő technológia, amely a bőrkezelési eljárások egyik legkíméletesebb módja.


* Botox-kezelés után érdemes 7 napot, míg hyaluronsavas feltöltést követően 6 hónapot várni a rádiófrekvenciás kezelésre.

A Pelleve™ kezelést nyáron is nyugodtan elvégezhető, hisz nem fényterápiás (IPL), vagy lézeres eljárásról van szó, amely fényérzékenységgel járna.

Pelleve™ bőrfeszesítő eljárás ALAP ÁRLISTÁJA/ Ft/ alkalom:

1 régió
Homlok: 50 000 Ft/ alkalom
Szemkörnyék: 50 000 Ft/ alkalom
Orca és orr környéke: 50 000 Ft/ alkalom
Száj és állakpocs környéke: 50 000 Ft/ alkalom
2 régió
lásd fenti régiókat: 75 000 Ft/ alkalom
3 régió, teljes arc: 90 000 Ft/ alkalom
Nyaki régió: 60 000 Ft/ alkalom
Dekoltázs: 75 000 Ft/ alkalom
Felkar/ mindkettő felkar: 90 000 Ft/ alkalom

Konzultáció kezelés igénybevétele nélkül: 6 000 Ft

ENGEDMÉNYES LEHETŐSÉGEK:

Dr. Buda Bernadett / Budapest
Dr. Szendrőri Rita / Hévíz

A további kérdések a Pelleve™ -vel kapcsolatosan:


Milyen eredményt hozott a Pelleve™ bőrfeszesítő hatásának klinikai vizsgálata?Miért jobb a Pelleve™ kezelés, mint a Thermage?Pelleve™ kezelésről beszámoló angol nyelvű video:

Időtartam:Egy kezelés 20-40 percet vesz igénybe, a tartós hatás érdekében 3-4 alkalom ajánlott.
Mellékhatás, szövődmény:Sok kozmetikai sebészeti beavatkozással szemben, a Pelleve™ kezelés után nem beszélhetünk felépülési időről, hiszen a páciens azonnal folytathatja normál életvitelét. Néhány esetben rövid időn belül elmúló, enyhe bőrpír tapasztalható. A kezelés nem okoz fényérzékenységet, így a napozás is megengedett.
Eredmény:Már az első Pelleve™ kezelés után is észlelhető bőrfeszesítő, ránctalanító hatás, míg a 3-4. kezelés után pedig nem csak feszes, hanem teltebb, fiatalosabb lesz az arcbőr megtartva az arc eredeti vonásait. Majd évente 1-2 emlékeztető kezelés ajánlott.

További kérdések és válaszok a Pelleve™ kezeléssel kapcsolatosan.


© 2010 szepsegbroker.hu | PELLEVE - a legújabb rádiófrekvenciás bőrfeszesítő eljárás
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

1. szja   Június 05, 2010
3 napja kipróbáltam a Pelleve kezelést. A szemem alatti duzzanat és bőrfelesleg már annyira kifejezett volt, hogy a szemhéjplasztikán gondolkoztam. Sőt, az egyik bőrgyógyász barátom sem hitegetett más megoldás sikerével. Ezek után számomra is meglepő volt, hogy már ez első Pelleve kezelés után látványosan lelappadt a duzzanat és a bőrfelesleg is csökkent. -Kár, hogy nem csináltunk rólam képeket... Mivel elég szkeptikus vagyok minden újjal szemben, ezért másnap reggel félve tekinettem a tükörbe, vajon eltűnt-e az előző napi kezelés hatása? De csodák-csodájára, még mindig szép volt a szemem alatti régió! Azt a konklúziót vontam le, hogy ezt a jó eredményt nem csak egy akut bőrreakciónak köszönhetem, és nem is egy felületi kezelésnek. Ez tényleg egy orvosi szintű esztétikai kezelés volt! Ma, a Pelleve kezelés utáni 3. nap is nagyon szép a szemem, s már alíg várom a következő alkalmat, hogy visszanyerjem az 5 évvel ezelőtti fiatalos arcomat. Ja, és nekem egyáltalán nem fájt!
2. jr   November 13, 2010
Én a jótékonysági esten nyertem egy Pelleve kezelést és nagyon örültem neki! A szemem környékén nem is a ráncok, inkább a püffedtség zavart, és már egy kezelés után látványos változás volt! Igazából a másnap reggelt vártam: ha ébredés után is látszik a hatás, akkor tényleg elhiszem...És igen! Már két hete jártam a doktornőnél és még mindig látszik a hatás, remélem így is marad!
3. Bubu   Június 17, 2011
Én tavaly vettem igénybe 5x a Pelleve kezelést, nagyon tetszett, hogy non-invazív beavatkozás, csak egy kis bőrmelegedést éreztem a kezelések alatt, a hővös időkben ez kifejezetten jól is esett, a kezelés előtt az alapozót sem kellett eltávolítanom a bőrömről, kezelés után azonnal mehettem a dolgomra a városban és nem kellett "rendbehoznom magam". A bőröm pedig felfrissült, szépnek éreztem magam!
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákGyorslinkek

Szakemberek

Partnereink