BEAVATKOZÁSOK

Petyhüdt felkar feszesítése/ felkarfeszesítő program

Felkarfeszesítés, felkarplasztika, madárszárny, lógó felkar, petyhüdt felkar


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Petyhüdt felkar, lógó bőrfelesleggel (
Petyhüdt felkar, lógó bőrfelesleggel (
Az életkor előrehaladtával, vagy jelentősebb mértékű fogyást követően a felkar bőre látványosan megereszkedhet, és kialakulhat az ún. madárszárny jelenség. A lógó felkar zavaró problémáján csak a mielőbbi felkarfeszesítés segíthet.

A felkar hajlító és feszítő izmainak edzése mellett egyéb kiegészítő alakformáló kezelésekre is szükség lehet. Petyhüdt felkar esetén kb. 2-4 cm bőrfelesleg feszesítésére a non-invazív, rádiófrekvenciás Pelleve ™ kezelés kiválóan alkalmas, ugyanakkor 5-10 cm bőrfelesleg hatékony eltávolítása már csak felkarplasztikával oldható meg.

A felkarplasztika-műtét során metszést ejtenek a felkar belső-középső felszínén, majd eltávolítják a zsír- és bőrfelesleget .
Felkarfeszesítő program RF technológiával / program előtt, majd a 2. Pelleve kezelés után
Felkarfeszesítő program RF technológiával / program előtt, majd a 2. Pelleve kezelés után

Pelleve ™ bőrfeszesítő hatásának alapjaA szabadalmaztatott (CE 2005, FDA 2009.maj.18.) non-invazív, rádiófrekvenciás Pelleve ™ kezelés energiája képes a bőr mélyebb rétegeiben elhelyezkedő kollagén rostokat feszesíteni, és beindítani a kötőszövet regenerálódását anélkül, hogy a bőr felületén bármilyen látható, vagy érezhető sérülést okozna. A Pelleve ™ kezelés következtében tehát a dermis újabb, rugalmasabb kollagén rostokat képez, hatására a kezelt bőrfelület teljesen átépül, rugalmasabb és feszesebb lesz.

A Pelleve ™ eljárás során nem juttatnak semmiféle mesterséges, vagy félszintetikus hatóanyagot a bőrbe, nem történik se szúrás, se bemetszés. A Pelleve ™ egy teljesen non-invazív orvosi kezelés, amely évszaktól, napsugárzástól függetlenül, bármikor elvégezhető, mert a rádiófrekvencia nincs hatással a bőr pigmentképződési folyamatára.

A Pelleve ™ felkarfeszesítő kezelés eredménye 18-36 hónapon át látványos.
Ára 90.000 Ft / 2 felkar/ alkalom.

Pelleve ™ felkarfeszesítő kezelés meneteA felkarfeszesítő Pelleve ™ kezelés során a bőrfelszínt egy speciális cyro géllel (cool gel) hűtik, miközben a rádiófrekvenciás energia által gyengéden felmelegített alsó szöveti területen a kollagén rostok kontrakciója fokozódik, valamint új kollagén képződés indul meg. A rövid időn belül elvégzett, 3-4 egymást követő Pelleve ™ felkar kezelés után a bőr tónusa látványosan fokozódik. Az ambulánsan végzett beavatkozás után nincsen gyógyulási idő, a páciens gond nélkül folytathatja megszokott életvitelét, csupán egyéni érzékenységtől függő, pár órán belül elmúló, enyhe bőrpír tapasztalható.

Biztonságos, kíméletes rádiófrekvenciás kezelést nyújt a Pelleve ™ orvosi eljárásAz eljárás alapjául szolgáló rádiósebészeti technológiát megalkotó Ellman International 1969 óta végez fejlesztéseket a rádiófrekvencia orvosi célú felhasználása területén. A több évtizedes kutatások eredményeként jöhetett létre a Radiage ™ - később Pelleve ™ bőrfeszesítési technológia, amely a bőrkezelési eljárások egyik legkíméletesebb módja.


Pelleve ™ előnyei más bőrfeszesítő eljárásokkal és sebészi beavatkozásokkal szemben:• Kíméletes eljárás: nincs vágás, szúrás, szövetkárosodás
• A beavatkozás intenzitása a kezelt területeken pontosan szabályozható és kontrollálható
• A mellékhatás előfordulásának valószínűsége minimális
• A Pelleve ™ kezelés után nincs felépülési idő, esetleg rövid időn belül elmúló, enyhe bőrpír tapasztalható.
• A kezelés nem okoz fényérzékenységet.Időtartam:Egy Pelleve ™ felkarfeszesítő kezelés 40-60 percet vesz igénybe, a tartós hatás érdekében 3-4 alkalom ajánlott.
Mellékhatás, szövődmény:Nincs, a Pelleve ™ felkarfeszesítő kezelés után átmeneti bőrpír jelentkezhet, amely pár órán belül elmúlik.
Gyógyulás:A Pelleve™ felkarfeszesítő kezelés után nincs gyógyulási idő, a páciens azonnal folytathatja normál életvitelét. A kezelés nem okoz fényérzékenységet, így a napozás is megengedett.
Eredmény:Már az első Pelleve™ felkarfeszesítő kezelés után is észlelhető a bőrfeszesítő hatás. A maximális eredmény eléréséhez 3-4. kezelés szükséges, és az kb. 18-36 hónapon át látványos.
A Pelleve™ felkarfeszesítő kezelés ára 70.000 Ft / 2 felkar.
Érzéstelenítés:Cryo géllel hűtik a kezelendő bőrfelületet.
Ellátás:Ambulánsan.


© 2010 szepsegbroker.hu | Petyhüdt felkar feszesítése/ felkarfeszesítő program
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákGyorslinkek

Szakemberek

Partnereink