BEAVATKOZÁSOK

Pigmentfoltok eltüntetése

Az időskori pigmentfoltok, solaris lentigok (napfény okozta foltok), szeplők, hyperpigmentációk, tejeskávé foltok megszüntetése lézeres kezelésekkel BBL


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Időskori pigmentfoltok eltüntetése Alexandrit lézerrel
Időskori pigmentfoltok eltüntetése Alexandrit lézerrel
Az időskori pigmentfoltok, solaris lentigok (napfény okozta foltok), szeplők, hyperpigmentációk, Cafe’ au lait (tejeskávé) foltok, bizonyos veleszületett pigment-rendellenességek leginkább az arc, a mellkas, a váll és a hát területén fordulnak elő

Dekoltázson lévő pigmentfoltok BBL fényterápiás kezelése
Dekoltázson lévő pigmentfoltok BBL fényterápiás kezelése
A világ legnagyobb teljesítményű pulzáló fényű készüléke, a BBL lehetővé teszi az időskori pigmentfoltok, hyperpigmentációk, Cafe’ au lait (tejeskávé) foltok és bizonyos veleszületett pigment-rendellenességek eredményes kezelését.
A BBL 515 nm-es, széles spektrumú fénye, azaz a fototermális energiája célzottan eliminálja a felesleges melanint, mely a bőr pigment hibáiban halmozódik fel. A BBL az első olyan készülék, mely valóban biztonságosan alkalmazható a pigmentfoltok eltüntetésére, ugyanis a kezelt bőrterület hőmérséklete folyamatos kontroll alatt tartható.

Pigmentfoltok/szeplők kezelés előtt és után
Pigmentfoltok/szeplők kezelés előtt és után

A nyári időszakban is alkalmazható BBL beavatkozást a páciens egyedi bőrsajátosságainak, illetve az elérendő terápiás célnak megfelelően alakítja ki a kezelőorvos. Általában 2-5 kezelés, 2-4 hetes időközönként meghozza a kívánt eredményt, de akár egyetlen kezelés is elegendő lehet.
Hyperpigmentál dekoltázs BBL kezelés előtt- és után
Hyperpigmentál dekoltázs BBL kezelés előtt- és után
A kezelés előnye a kisebb diszkomfort érzés a kezelés közben és utána, valamint a gyorsabb regeneráció, így nem jár a munkából való kiszakadással, akár ebédidőben is elvégezhető. Ez a megoldás fájdalommentes, és biztonságosabb, mint a hagyományos bőrmegújító lézeres eljárások, így olyan érzékeny területeken is kellemetlenség nélkül alkalmazható, mint az arc, nyak, dekoltázs és a kézfej is. A legjobb eredmény eléréséhez általában több kezelésre van szükség.


Időtartam:A különböző pigmentfoltokra különböző lfényterápiás eszközöket alkalmazva eltérő lehet egy-egy kezelés időtartama, de általában 20-40 percet vesz igénybe és több kezelésből is áll a teljes kúra.
Mellékhatás, szövődmény:A különböző fényterápiás kezeléseknek eltérően-lásd az egyedi leírásokat!
Ellenjavallat, kockázat:A beavatkozás nem végezhető el aktív bőrgyulladás; vagy baktérium, vírus, esetleg gomba okozta bőrfertőzés; terhesség; fényérzékenyítő gyógyszerek szedése; illetve túl barna bőr esetén. Ugyanakkor a szoptatás időszaka nem kizáró ok!
Gyógyulás:Az alkalmazott lézeres kezelésektől függően eltérő óráig, illetve napig tarthat a teljes gyógyulás. Fontos a kezelőorvos tanácsainak betartása, a kapott bőrápoló krémek hasnálata. Ez minimálisra csökkenti a bőriirítációt, és biztosítja a gyors gyógyulást. A friss bőr azonban igen érzékeny lesz a napfényre, ezért a teljes gyógyulás eléséréig a napfény kerülendő, majd ezt követő nyáron a napvédelemre különösebben ügyelnie kell (napozás alkalmával 2 óránként 20-30 SPF, ill. magas UVA védelemmel ellátott napkrém javasolt!)
Eredmény:Minimális észlelhető, vagy teljes mértékben eltült pigmenfoltok. A bőr felszíne egynemű, fiatalosan ragyogóvá válik.
Érzéstelenítés:Az eltérő lézeres kezelésnél más-más módszerrel.


© 2010 szepsegbroker.hu | Pigmentfoltok eltüntetése
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink