BEAVATKOZÁSOK

PIP implantátumok kivétele vagy cseréje

PIP implantátum eltávolítása vagy reimplantáció


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 2 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Ruptúrált (kiszkadt) PIP implantátum
Ruptúrált (kiszkadt) PIP implantátum
Mint az már a köztudatban is elterjedt, a PIP implantátumokban nem orvosi minőség, az emberi szervezet számára indiferrens szilikon gél került. Ezért a francia egészségügyi hatóság vizsgálata alapján a magyar Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal Orvostechnikai Főosztálya 2010. április 12-i határozatában Magyarországon is felfüggesztette a PIP implantátum termék forgalmazását és felhasználását.
A hónalji mirigyből 5 cm nagyságú szilikonoma eltávolítása (a granulóma képe nagyítva van!)
A hónalji mirigyből 5 cm nagyságú szilikonoma eltávolítása (a granulóma képe nagyítva van!)

A PIP-probléma és a megoldásA PIP implantátumokkal történt mellnagyobbítás a mellnagyobbítások sorában egy teljesen új terület, mivel minden egyéb mellimplantátummal ellentétben a francia cég önkényesen megváltoztatta az implantátumok töltőanyagát, és éveken át meghamisította az ellenőrzés során a dokumentációt. Az éves ellenőrzés rövid ideje alatt normál, az előírtaknak megfelelő egészségügyi tisztaságú szilikon tölteléket használt fel, de ezeket ismételten nem dokumentálta. Így ma senki sem tudja, az elmúlt 11 évben kibe ültettek be a szervezetre káros implantátumot, illetve kinek van jó minőségű implantátuma.
Fentiek tudatában, a plasztikai sebészek véleménye alapján Európa-szerte az a vélemény alakult ki, hogy minden PIP implantátumot javasolt eltávolítani, miután a műtétet végző sebésznek kötelező jelleggel tájékoztatnia kell korábbi páciensét a kialakult helyzetről.
Amennyiben a PIP implantátum kiszakadt (ruptúrált), vagy ilyen jelei vannak, az implantátumot azonnal el kell távolítani. Ha ezek a jelek hiányoznak, akkor belátható időn belül, legkésőbb fél-egy éven belül a PIP implantátumokat ki kell vetetni.
Szilikon bleeding - szivárgó PIP szilikongél
Szilikon bleeding - szivárgó PIP szilikongél

PIP probléma 3 megoldási lehetősége:1. Egyidejű kivétel és implantátum csere. Az újabb implantátum behelyezése előtt javasolt részletesen informálódni azok fajtái, minőségeit illetően! Ugyanis a pácienseknek nem csak választási lehetősége, hanem DÖNTÉSI FELELŐSSÉGE is van az esztétikai céllal végzett beavatkozások kapcsán. Orvos-páciens kapcsolat jogi vonatkozásairól részletesen ITT tájékozódhat!

2. Bizonyos esetekben a kivételnél tapasztalt környezeti szövetkárosodás miatt nem javasolt az azonnali csere, ezt csak kb. fél év múlva lehet megtenni.

3. PIP implantátum eltávolítása újabb implantátum behelyezése nélkül (amennyiben a ruptúra, gélszivárgás jelei nem tapasztalhatóak, úgy helyi érzéstelenítésben is elvégezhető a műtéti beavatkozás).
Szakorvosunk, az Academic Aesthetic plasztikai sebésze, Dr. Szemerey Balázs István a PIP implantátumok eltávolítását INGYENESEN elvégzi (altatás nélkül, helyi érzéstelenítéssel). Az engedmény érvényesítéséhez töltsön le szépség kupont ITT!

Az EGYÉN FELELŐSSÉGE MEGNŐTT!Az implantátumok és a plasztikai sebészek közötti szelektáláshoz szükséges orvostudományi és jogi ismeretek birtokában felajánlom SEGÍTSÉGemet az Ön számára megfelelőbb formában. A konzultáció (Beauty Coaching) segítéségével elkerülhet egy újabb igen költséges, és nem rizikómentes műtéti beavatkozást!
Mennyit ér ez Önnek?

Ha egy 500.000 - 1.200.000 Ft közötti „befektetés” sok Önnek, akkor de döntsön csupán megézéseire hagyatkozva! Inkább kérje ki pártatlan szakember tanácsát!
Megjegyzendő, hogy a plasztikai sebész nem pártatlan szakember!

Egy órás konzultációs formájában megmutatom a buktatókat és rávezetem a helyes, a biztonságos és költség-hatékony, de mindent összvetve az olcsóbb megoldásra!

Ne rizikóztassa egészségét és pénztárcáját másodszorra is!


Kérjen inkább egy órás Beauty Coachingot, annak díja csupán 8.500 Ft, február 29-ig!

© 2010 szepsegbroker.hu | PIP implantátumok kivétele vagy cseréje
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink