BEAVATKOZÁSOK

Professzionális bőrfiatalítás a bőröregedésért felelős enzim gátlásával

Látványos bőrfeszesítés, bőrregeneráció az erős napsugárzásnak kitett, érzékeny bőrfelületeken.


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Professzionális bőrfiatalítás a bőröregedésért felelős enzim gátlásával  1.kep
Rohanó világunkban ma már alig jut időnk saját magunkra. Így mindannyiunk számára nagy kincs lehet a kozmetikai ipar piacán megjelent vadonatúj arc- , fejbőr- és testkezelő rendszer. Az eljárás során alacsony feszültségű galvánáram segítségével gondosan meghatározott összetételű gélt juttatunk be a bőrbe. A speciális gél összetevői (ageLOCTM) számos, nemrégiben felfedezett öregítő enzim működését lassítják le a bőrben. Mindeközben a galvánáram gyengéd masszírozással élénkíti a vérkeringést, így megkönnyíti a hatóanyagok bevitelét.

Hogyan állítható meg a bőröregedésért felelős enzim?A gyors bőröregedésért az egyik legfontosabb szabadgyököt, az úgynevezett szuperoxidot tették felelőssé, ami nem más, mint egy felesleges elektront tartalmazó oxigénmolekula. A szuperoxid, enzimek hatására, hidrogén-peroxiddá alakul, amelyből hidroxilgyök szabadul fel, s egy rendkívül agresszív szabadgyök alakul ki. Keletkezésüket nagymértékben fokozza az UV sugárzás. Míg a bőröregedés folyamatát vizsgáló kutatók arra a megállapításra jutottak, hogy a legtöbb embernél az arNOX működésének fokozódása okozza a gyors bőröregedést. Az „öregedés” kezdeti éveiben, valahol a harmincas éveink tájékán, és az elkövetkező évtizedekben az arNOX szintje exponenciálisan növekszik. Szintén kutatások igazolják azt, hogy az arNOX fokozott aktivitását mégsem a napsugárzás okozza, hanem valamilyen belső hajlam determinálja. Az arNOX megfékezésére egy olyan hatóanyagot dolgoztak ki, amely támogatja a szuperoxid-dizmutázt (a leghatékonyabb szuperoxid bontó enzim), melyet ageLOCTM-nak neveztek el.


Bőrfiatalító arckezelésekA arc kezelés során alkalmazott fiatalító gél az arcról a kezelőfej segítségével eltávolítja a szennyeződést a bőrből, kitisztítja a pórusokat, miközben a forradalmian új ageLOCTM hatóanyagaik táplálják a bőrt, élénkítik a sejtműködést, és elősegítik a bőrregenerációt, így lassítják a bőröregedést. Ennek hátterében a sejtek felületén található arNOX hatásmechanizmusa áll. Az arNOX bőrkárosító szabadgyököket termel. Ezek a szabadgyökök elpusztítják a bőr rugalmasságáért felelős kollagént és elasztint, valamint lelassítják ezek képződését. Az új ageLOCTM technológia korlátozza a szabadgyökök képződését, így késlelteti a bőröregedést.
Az arckezelés két lépésből áll. Kezdésként a tisztító hatású előkezelő arcgéllel végzett eljárás során a galvánáramot közlő kezelőfej és a gél is negatív töltésűvé válik. Ezek taszítják egymást, így a gél mélyen behatol a bőrbe, ahol kémiai kötéseket alakít ki a szennyező anyagokkal.

Ezt követően a magnéziumot, arginint, aszpartát, E-vitamin származékot, és ageLOCTM–ot tartalmazó kezelő arcgéllel végzett eljárás során a kezelőfej és a gél is pozitív töltésűvé válnak. Ezek közt ismét taszító erők érvényesülnek, így a hatóanyagok mélyen behatolnak a bőrbe. Ugyanakkor a pozitív töltésű készülék magához vonzza, „kiszippantja” az előkezelés során negatívvá vált szennyeződéseket.
Kezelés:3 héten keresztül, heti 2x, előkezelés 2 perc, kezelés 3 perc.
Professzionális bőrfiatalítás a bőröregedésért felelős enzim gátlásával  2.kep

Ránctalanítás, bőrfeszesítésA galván készülékhez csatlakoztatott ún. célzott kezelőfej segítségével a bőrbe juttatott a Palmitoyl Pentapeptide-3 (pro-kollagén peptid) hatékonyabban szívódik fel. Ezt követően „öregedést visszafordító” jeleket küld a kollagént termelő sejteknek, amely hatására fokozódik a kollagén termelődése, így csökkenti a finomabb ráncok, és a mélyebb barázdák megjelenését is.
2006-ban, az Oklahomai Egyetem által végzett független vizsgálat során azt vizsgálták, milyen hatékonysággal segíti a galván készülék a bőrápoló hatóanyagok bejutását a bőrbe. A ránctalanítás eredményességét azt mutatja, hogy még a kezelés után 24 órával is kimutathatóan javul az aktív hatóanyagok felszívódása.
Kezelés: hetente 2-3x


Professzionális bőrfiatalítás a következő bőrproblémákra ajánlott:- dehidratált, száraz bőr
- ráncos arcbőr és dekoltázs
- petyhüdt arc- és nyakbőr
- hyperpigmentált arcbőr
- szem alatti barna foltok
- szem körüli ráncok
- mélyülő "nevető"és "haragos" ráncok
Professzionális bőrfiatalítás a bőröregedésért felelős enzim gátlásával  3.kep

Bőrfeszesítő, zsírbontó testkezelésA galván készülékhez csatlakoztatott ergonomikus kialakítású testkezelő-fej segítségével a bőrbe juttatott testformáló gél hatékonyan segít csökkenteni a zsírpárnák méretét, és a felhalmozódott méreganyagok mennyiségét. Az eredmény: láthatóan csökken a narancsbőr, így feszesebb, tónusosabb lesz a bőr. A testformáló gél Teobromin tartalma a zsírsejtekben lévő enzimeket rombolja szét, így segíti a zsírbontást. Az összetevők közt szereplő kamilla pedig csökkenti a zsírlerakódást. Fokozhatjuk a kezelés hatékonyságát, ha mindennap bőrfeszesítő testápolót használunk.
Kezelés: hetente 3x

A bőrfiatalító, bőrfeszesítő testkezelés a következő esetekben ajánlott:- cellilit (narancsbőr) / cellulitisz
- petyhüdt felkar ("madárszárny")
- megnyult hasbőr
- derék, fenék, comb, térd körül felhalmozódott zsírréteg
Professzionális bőrfiatalítás a bőröregedésért felelős enzim gátlásával  4.kep


FejbőrkezelésA galván készülékhez csatlakoztatott fejbőrkezelő segítségével bejuttatott Tricalgoxyl® egy oligoszacharidokban gazdag fejbőr tápláló szérum, mely hidratálja a hajat, és ásványi anyagokkal táplálja a fejbőrt. Így hozzájárul az életteli, dús, fényes haj visszaállításához és a hajhullás megállításához.
Kezelés: hetente 3x

Professzionális fejbőrfiatalítás ajánlott:- androgén tipusú kopaszodás mindkét nem számára (ff; nő)
- szoptatás után fellépő hajhullás
- bizonyos gyógyszeres kezelések miatt kialakult hajvesztés
- stressz következtében fellépő hajhullás© 2010 szepsegbroker.hu | Professzionális bőrfiatalítás a bőröregedésért felelős enzim gátlásával
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

1.   Július 01, 2010
Kérdésem:...hatásos....lehet-e az a galvános enzymgátlás, érdemes-e megkisérelni 6oév felett?......a szikén kivül milyen kozmetikai beavatkozás,kezelés segíthet akár átmenetileg?nem találok megközelítő árajánlatokat sem, pedig komoly érdeklődő lennék.....várom szíves válaszukat a leírt témakörben........üdvözlettel : algo
2. hobortos   Július 01, 2010
Hozzászólás moderálva.
3. doktornő   Szeptember 24, 2010
Kedves algo!
Én vagyok a dr-nő aki ezt a kezelést ajánlja.Igen hatásos 60 felett is.Várom egy ingyenes konzultációra a rendelőmbe ahol mindenre választ kap,meg tudom mutatni az eljárást és képeket is előtte utána.Hivjon egyeztetés végett +36303663706. Üdvözlettel doktornő
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink