BEAVATKOZÁSOK

PROFILIFT –a megereszkedett, ráncos bőrre

3D, három dimenziós arc-lifting, az arcprofil megújítója


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


PROFILIFT –a megereszkedett, ráncos bőrre 1.kep
A hatékony új formuláknak és a praktikus segédeszközöknek köszönhetően, melyek a drenázs és a tonizálás hatást biztosítják, bőre látványosan visszanyeri feszességét, a ráncok kisimulnak.

Ajánlott 40 év feletti, érett bőrű hölgyek számára, vagy fiatalabbak is erős fogyókúra, betegség, műtéti beavatkozás utáni időszakban.


3 dimenziós hatású kezelés a ráncok ellen 3 lépésbenA Maria Galland Intézet Profilift termékének alapötlete a bőrfeltöltő injekciók technológiáján nyugszik, amely egyszerre hat a bőrfeszesség elvesztésének mindegyik aspektusára. A Profilift 3 dimenziós hatása révén valósággal újramodellálja az arcot és visszaadja fiatalkori felszínét és kontúrját.
PROFILIFT –a megereszkedett, ráncos bőrre 2.kep
3 dimenziós hatású kezelés a ráncok ellen 3 lépésben
A Maria Galland Intézet Profilift termékének alapötlete a bőrfeltöltő injekciók technológiáján nyugszik, amely egyszerre hat a bőrfeszesség elvesztésének mindegyik aspektusára. A Profilift 3 dimenziós hatása révén valósággal újramodellálja az arcot és visszaadja fiatalkori felszínét és kontúrját.

1. Lépés- Feltöltés: a bőr belső anyagának helyreállítása.
A Profilift kezelés hatóanyaga a Firmliner 3D hármas hatást fejt ki a sejtek közötti állomány helyreállításában. Ez a növényi eredetű hatóanyag nemcsak a kollagén és elasztin szálak képződését serkenti, hanem jelentős mértékben a fibrinszálakat is. Az ily módon regenerált, aktivált sejtek közötti állomány újjáépül.

2. Lépés- Stabilizálás: a tartószövetek működésének helyreállítása.
A Toniskin egy biotechnológiai úton előállított hatóanyag, mely kimondottan a dermisz és epidermisz kapcsolódásáért felelős molekulákat serkenti, ezáltal stabilizálja ezt a két réteget, melynek adhéziójától függ a bőrfelszín állaga. E hatóanyaghoz kapcsolódik még a kapszulába zárt C-vitamin kivonat és az A + E vitamin, melyek együttesen gondoskodik a kötőszövet újra strukturálásáról.

3. Lépés- Kisimítás: a hidratáltságát vesztett szövetek teltségének helyreállítása. A Thalaspheres-ek, mikrorészecskék folyamatosan szállítják az epidermiszbe a kollagén és a hyaluron savat, melyek nélkülözhetetlenek a bőr rugalmassá tételéhez és hidratálásához.

Speciális shiatsu masszázzsal segítik a hatóanyagok mélyebbre jutását: a shiatsu mozdulatok megnyitják a meridiánokat, dinamizálják és méregtelenítik a sejteket. Az arcizmok gyúrása serkenti a vér és nyirokkeringést.

Meglepő és szabad szemmel látható eredmény: világosabb, ragyogóbb arcszín, halványuló ráncok. Az arckontúr mindhárom dimenzióban fiatalosan telt lesz.

Profilift arckezelés: 14 900 Ft

Időtartam:90 perc, mélytisztítással 110 perc


© 2010 szepsegbroker.hu | PROFILIFT –a megereszkedett, ráncos bőrre
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink