BEAVATKOZÁSOK

RADIAGE, a legújabb műtét nélküli bőrfiatalító eljárás

Rádiófrekvenciás bőrfiatalítás, rejuvenáció, kollagén termelődésének fokozása


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


RADIAGE, a legújabb műtét nélküli bőrfiatalító eljárás 1.kep

Radiage™ bőrfiatalító hatásának alapjaA Radiage™ ,a legújabb kés- és lézermentes orvosi beavatkozás szabadalmaztatott (CE 2005, FDA 18 maj 2009) rádiófrekvenciás technológián alapszik. A rádiófrekvencia által közvetített energia képes átépíteni a bőr mélyebb, kollagénnel átszőtt kötőszöveti rétegét (irha, dermis) anélkül, hogy a bőr felületén bármilyen látható, vagy érezhető sérülést okozna. A Radiage™ rádiófrekvenciája által kiváltott hőhatás a már meglévő kollagén rostokat feszesíti, denaturálja és beindítja a kötőszövet regenerálódását. A dermis újabb, rugalmasabb kollagén rostokat képez, így a kezelt bőr teljesen átépül, rejuvenálódik. Egy fiatalosabb, rugalmasabb és feszesebb bőrfelület jön létre a Radiage™ kezelést követően. Az eljárás során nem juttatnak semmiféle mesterséges, vagy félszintetikus hatóanyagot a bőrbe, nem történik se szúrás, se bemetszés. A Radiage™ egy teljesen non-invazív orvosi kezelés, amelyet évszaktól, napsugárzástól függetlenül, bármikor elvégezhetnke, mert a rádiófrekvencia nincs hatással a bőr pigmentképződési folyamatára, mint az egyéb lézeres ( Fraxel, CO2, rubin, alexandrit, dióda, Nd:YAG, stb.) és pulzáló fényterápiás (IPL, ELOS) bőrfiatalító eljárások.

Radiage™ bőrfiatalító hatása, kollagén termelődés beindítása
Radiage™ bőrfiatalító hatása, kollagén termelődés beindítása

Radiage™ - az életteli gyönyörű bőrértA korábbi generációktól eltérően a mai emberek nagyobb hangsúlyt fektetnek egészségük és szépségük megőrzésére. Külsőleg is szeretnének olyan fiatalnak látszani, amilyen fiatalnak érzik magukat. A bőr öregedésének korai jelei (szarkalábak, homlokráncok, száj körüli apró ráncok) már az aktív fiatalokon is megjelenhetnek, melyek a kor előrehaladtával fokozódnak. Sokan kíméletes, mellékhatás, és felépülési idő nélküli bőrfiatalító megoldást keresnek a vonzó külső megőrzése érdekében. Radiage™ kezelés javasolt 30 év fölötti hölgyek és férfiak számára egyaránt a száj, szem, homlok, szemöldök közötti ráncok kisimítására, a toka feszesítésére, az egész arc kontúrjának javítására és a nyak, dekoltázs fiatalítására.
Radiage™ kezelés előtt
Radiage™ kezelés előtt
A felszínen hűtött, az alsó rétegben viszont a rádiófrekvenciás energia által gyengéden felmelegített szöveti területen a kollagén rostok összehúzódnak, valamint új kollagén képződése indul el. A Radiage™ 3-4, egymást rövid időszakonként követő alkalmazása után a bőr tónusa fokozódik, a bőrfelszínen tapasztalt ráncok kisimulnak. Az ambulánsan végzett beavatkozás után nincsen gyógyulási idő. Egyéni érzékenységtől függően legfeljebb néhány órán belül múló enyhe bőrpír tapasztalható, a páciens azonnal, korlátozás nélkül folytathatja megszokott életvitelét.

Bevezető AKCIÓ május 31-ig!


A Radiage™ kisebb régió kezelése esetén 5 000 Ft, teljes arcnál 10 000 Ft/alkalom engedmény!

BÉRLET vásárlása (4 kezelés) 25 000 Ft, illetve teljes arc esetében 50 000 Ft egedménnyel


vehető igénybe a Szépség Kuponok felmutatásával!


Árlista alább.
3 Radiage™ kezelés után 3 hónappal
3 Radiage™ kezelés után 3 hónappal

Biztonságos, kíméletes rádiófrekvenciás kezelést nyújt a Radiage™ orvosi eljárásAz eljárás alapjául szolgáló rádiósebészeti technológiát megalkotó Ellman International 1969 óta végez fejlesztéseket a rádiófrekvencia orvosi célú felhasználása területén. A több évtizedes kutatások eredményeként jöhetett létre a Radiage™ bőrfeszesítési technológia, amely a bőrkezelési eljárások egyik legkíméletesebb módja.Radiage™ előnyei más bőrfiatalító eljárásokkal és sebészi beavatkozásokkal szemben• Kíméletes eljárás: nincs vágás, szúrás, szövetkárosodás
• A beavatkozás intenzitása a kezelt területeken pontosan szabályozható és kontrollálható
• A mellékhatás előfordulásának valószínűsége minimális
• Az eljárás bármely más bőrfiatalító beavatkozás mellett és után is alkalmazható*

* Botox-kezelés után érdemes 7 napot, míg hyaluronsavas feltöltést követően 6 hónapot várni a rádiófrekvenciás kezelésre.

Sok kozmetikai sebészeti beavatkozással szemben, a Radiage™ kezelés után nem beszélhetünk felépülési időről, hiszen a páciens azonnal folytathatja normál életvitelét. Néhány esetben rövid időn belül elmúló, enyhe bőrpír tapasztalható. A kezelés nem okoz fényérzékenységet, így a napozás is megengedett.Radiage Árlista/ alkalom:

Homlok/ alkalom: 40 000 Ft
Szemkörnyék/ alkalom: 40 000 Ft
Orca és szájkörnyék/ alkalom: 40 000 Ft
Teljes arc/ alkalom: 70 000 Ft
Nyaki régió/ alkalom: 50 000 Ft
Előzetes konzultáció: 6 000 Ft


Időtartam:A RadiageTM 3-4, egymást rövid időszakonként (2-4 hét) követő alkalmazása után a bőr tónusa fokozódik, a bőrfelszínen tapasztalt ráncok kisimulnak. Az ambulánsan végzett beavatkozás után nincsen gyógyulási idő.
Mellékhatás, szövődmény:A Radiage™ nagy előnye más bőrfeszesítési, rejuvenáló eljárásokkal szemben, hogy nem jár szúrással, vágással, nem történik idegen anyag befecskendezése a bőr alá. Amikor a speciális kezelőfejek a bőr felületével érintkeznek, a felhasznált cryo-zselé azonnali hűtő hatásának köszönhetően a páciens csak közepes meleg érzetet tapasztal. Egyéni érzékenységtől függően legfeljebb néhány órán belül múló enyhe bőrpír tapasztalható, azonban a páciens azonnal, korlátozás nélkül folytathatja megszokott életvitelét.
Ellenjavallat, kockázat:Pacemaker; fémimplnatátum a kezelendő bőrfelület alatt; keloidképződésre, herpesre hajlamos bőr; folyamatos Aspirin kezelés (3 nappal előtte meg kell szakítani a rendszeres szedést), toka kezelés fennálló pajzsmirigy betegség esetén; egyéb daganatos betegség, immunszupresszív szerek használata.

Eredmény:A Radiage™ kíméletes bőrfiatalító hatásának köszönhetően az arc, a homlok és a nyak bőre feszesebbé válik. Az eljárás alkalmas a megereszkedett bőr tónusának javítására. A páciensek többsége már az első kezelés után azonnali, látható eredményt tapasztal. A rádiófrekvenciás hullámok a bőr alsó rétegeiben az új kollagén képződését serkentik, emiatt a beavatkozást követő 3-6 hónapban további fokozatos javulás várható. A kívánt hatás elérése érdekében 2-4 hetes időközönként 3-4 kezelés javasolt.

A kezelés bőrtípustól függően 18-36 hónapig fejtheti ki hatását. A bőr ez idő alatt is a normál élettani folyamatoknak megfelelően működik tovább, így a későbbiekben ismételt kezelésre lehet szükség. A Radiage™ más bőrfiatalító eljárások mellett és után is alkalmazható. * Azonban botox-kezelés után 7 napot, míg hyaluronsavas feltöltést követően érdemes 6 hónapot várni a rádiófrekvenciás kezelésre.
Érzéstelenítés:A Radiage rádiófrekvenciás bőrfiatalító kezelés nem igényel semmilyen lokális érzéstelenítő krém, vagy injekció használatát.


Listaárak:

Homlok: 40 000 Ft; Szemkörnyéke: 40 000 Ft; Orca, szájkörnyéke: 40 000 Ft; Teljes arc: 90 000 Ft; Nyak: 50 000 Ft© 2010 szepsegbroker.hu | RADIAGE, a legújabb műtét nélküli bőrfiatalító eljárás
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink