BEAVATKOZÁSOK

Rádiofrekvenciás zsírbontó, feszesítő kezelés nyirokmasszázzsal

zsírbontás, bőrfeszesítés, cellulit kezelés, nyirokmasszázs


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Rádiofrekvenciás zsírbontó, feszesítő kezelés nyirokmasszázzsal 1.kep

Zsírpárnák eltüntetése, cellulit kezelés rádiófrekvenciávalA rádiófrekvenciás zsírbontó technológia a legújabb technika a cellulit kezelésben, a testformázásban, a zsírbontásban valamint a bőr regenerációban és feszesítésben. Már az első kezelésnél meggyőző eredményeket láthat. A rádiófrekvencia alkalmas az arc, toka, nyak, a háton lévő zsírpárnák (melltartó vonala) valamint a testen a has, csípő, fenék, comb, térd környék, kar és a láb kezelésére.
A szervezetbe bejuttatott elektromos impulzus hatására hő termelődik, melynek révén a mélyben megindul a zsír lebontása, élénkülnek az anyagcsere-folyamatok, a vér-és nyirokkeringés. A bőr rugalmasságáért felelős kollagén rostok szerkezeti átalakuláson mennek keresztül és fokozódik a termelődésük. Ezen hatások révén a kezelt terület a kúraszerű alkalmazás során hatékonyan átalakul: a zsírpárna csökken, a cellulit látványosan javul, a bőr megújul. A legfejlettebb rádiófrekvenciás zsírbontó technológiával végzett kezelések során az alacsony energiafelhasználás kiemelkedő, fájdalommentes komfortérzetet biztosít, ugyanakkor a magas energiasűrűség egyedülállóan hatékonnyá teszi a beavatkozást. Ennek segítségével rövid idő alatt látványos eredményeket és tartós hatást tudunk biztosítani pácienseinknek.
A több pólusú (3,5,6) RF gépek igen hatékonyak, kellemes, ugyanakkor rendkívül eredményes kezelést tesznek lehetővé.


Rádiofrekvenciás zsírbontó, feszesítő kezelés nyirokmasszázzsal 2.kep

Miből áll a rádiófrekvenciás kezelés?Minden kezelést megelőz egy részletes állapotfelmérés, ahol a kiindulási adatokat rögzítjük, fotóval dokumentáljuk.
Már az első kezelés is látványos, de tartós, maximális eredmény kizárólag kúrában érhető el.
Mivel a kezelés működéséből adódóan a zsír és a méreganyagok a nyirokrendszerbe ürülnek, ezek elvezetése KÖTELEZŐ. A manuális nyirokmasszázs a nyirokkeringés beindításával a lerakódott méreganyagok távozását gyorsítja. A nyirokrendszeren keresztül a szövetközti (interstíciális) folyadék elvezetésének fokozásával javítja az izmok, ízületek, belső szervek vérellátását, méregtelenítését, megszünteti a szövetekben a fehérjepangást, a mobilizálható ödémákat és csökkenti a fibrózis kialakulását. Korunk népbetegségének a cellulitnek is az egyik leghatékonyabb gyógymódja.
Nálunk manuális nyirokmasszázst kapsz a kezelések után, amit természetesen tartalmaz a kezelés ára. Még egyszer: ez kötelező minden esetben a nyirok rendszer terhelésének csökkentésére!
Rádiofrekvenciás zsírbontó, feszesítő kezelés nyirokmasszázzsal 3.kep

Mire jó a rádiófrekvenciás zsírbontó kezelés?A legmodernebb, tripolar /pentapolár(három vagy akár több, itt öt) pólusú technológia, mely lehetővé teszi, hogy hatékony, ugyanakkor kíméletes legyen a kezelés

Képes a felszínhez közelebbi kötőszövet feszesítésére is, ugyanakkor a mélyebb rétegekben lévő zsír bontására is alkalmazható eljárás.
Képes nemcsak a bőr alatti, hanem a hasi zsír bontására is, aminek az esztétikai eredményen felül egészségügyi hatása is van.
Már az első kezelés eredménye is látványos!
Nem invaziv kezelés, azaz nincs vágás, szúrás,
Teljesen fájdalommentes, sőt kellemes kezelés
Az azonnali feszesítő hatás mellett hosszútávon kollagén termelő hatása van, amely hozzájárul a tartós, látványos feszes bőrhöz

Mire jó?
- helyi zsírlerakódások megszüntetésére
- cellulit csökkentésére, megszüntetésére
- körméret csökkentésére
- arcbőr feszesítésére,a kollagén szintézis fokozása
- megfelelő táplálkozás és mozgás melletti jelentős súlycsökkentésre

Mire nem jó?
A teljes testen lévő túlsúly megszüntetésére (erre egyetlen kezelés sem alkalmas!)

Időtartam:A kezelt testrész nagyságától függően kb. 1,5 óra.
Mellékhatás, szövődmény:Érzékeny bőrnél enyhe bőrpír lehetséges.
Ellenjavallat, kockázat:Szinte bárkin elvégezhető, néhány kontraindikáció kivételével: terhesség, pacemaker, rákos megbetegedés, lázas állapot, menstruáció 1.-2. napja, bőrelváltozás (sérülés, fertőző bőrbetegség). Az év bármely szakában végezhető kezelés.
Eredmény:A kezelés kúrában javasolt, 6-8 alkalommal a kiinduló állapottól és az elérni kívánt céltól függően. A kezeléseket fotóval dokumentáljuk, mellyel nyomon követhető a jelentős változás. Később fenntartó kezelésekkel az eredmény hatása fokozható.


© 2010 szepsegbroker.hu | Rádiofrekvenciás zsírbontó, feszesítő kezelés nyirokmasszázzsal
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink