BEAVATKOZÁSOK

Ránctalanítás Mikrotűs RF technológiával – INFINITI PLUS

Megállítja és vissza is fordítja az idő kerekét az arcbőrön


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Ránctalanítás Mikrotűs RF technológiával – INFINITI PLUS 1.kep

Visszafordítja az idő kerekét
INFINITI PlusAz öregedés folyamatának része a bőr kollagén- és elasztin termelődésének lassulása és a külső károsító hatások elleni védekező képesség csökkenése. Ezt némileg kompenzálhatják a genetikai tényezők, de önállóan képtelenek a degeneratív folyamatok visszafordítására.

Az Infiniti Plus segítségével stimulálhatjuk a bőrmegújulást, a kollagén- és elasztin termelés újraindítását, sőt e felépítő folyamatnak a gyorsítását is elérhetjük.

A rádiófrekvenciás tűk hőenergiájának hatására látványosan javul a bőr felső rétegeinek minősége, tömörsége. Sugárzó, rugalmas és fiatalos arcbőrt eredményez az Infiniti Plus kezelés. A ráncok csökkennek, a bőr pedig jelentősen feszesebbé válik.

Sima, ragyogó bőrt kapunk vissza,
egy időre megállíthatjuk-késleltethetjük az idő kerekét.Ránctalanítás Mikrotűs RF technológiával – INFINITI PLUS 2.kep

Az Infiniti Plus technológiárólAz Infiniti Plus eljárás lényege az 1Mhz-es frakcionális bipoláris rádiófrekvencia és a mikrotűs kezelések szinergiáinak kihasználása. A rendkívül kis átmérőjű tűk állítható mélységben képesek a dermisbe akár 3 mm mélyen is behatolni, rendkívül kis ideig. A behatoláskor a tűk mikro-mechanikai sérülései és az RF tűk legvégén besugárzott rádiófrekvencia okozta termikus hő együtt rendkívül erős válaszreakciót indít be a bőrben.

A Infiniti Plus RF mikrotűi a bőrön ejtett mikrosérülések beindítják a kötőszövet növekedési faktorainak kibocsátását, mely stimulálja a fibroblasztokat, így azok fokozott kollagén és fehérjeszintézissel válaszolnak. Az epidermis mikroerezettsége javul, a sejtek anyagcseréje a pozitív irányba fordul (pozitív sejt-turnover), a kollagén és elasztin-termelés pedig tömörebb, feszesebb bőrt eredményez. A ráncok és hegek feltöltődnek.

A hő szabályozza a faggyútermelést, így zsíros, aknés bőrre is kiválóan alkalmazható a bőrfiatalító hatása mellett. Mivel az RF mikrotűk a felszínen is érik a bőrt, a felső bőrréteg minősége is jelentősen javul. A legjelentősebb javulást a bőrtextúra állapotában éri el: a pórusméret csökken, a bőrfelszín egyenletesebb, feszesebb, egészségesen sugárzóbb lesz.
Ránctalanítás Mikrotűs RF technológiával – INFINITI PLUS 3.kep

Kiknek ajánljuk a RF mikrotűs Infiniti Plus kezelést?• rossz bőrtónus, petyhüdtség esetén
• enyhe megereszkedés esetén
• ráncokra, szarkalábakra
• tág pórusok, aknés bőr esetén
• heges bőrre
• fakó, sápadt, szürkés bőrszínre
• szem alatti sötét karikák esetén

Az Infiniti Plus az a kezeléssel elérhető az igazi selymes, finom “bababőr”,
mely sugárzó és egységes
.

Maximális személyre szabottságA RevitalMed-ben a kezelést ingyenes konzultáció előzi meg, mely után akár azonnal is megtörténhet a kezelés, amennyiben nincs egészségügyi akadálya. A konzultáció során felmérjük bőre állapotát, hogy a kezelést személyre szabhassuk. Az egyedi paramétereknek köszönhetően tudjuk ugyanis kihozni az Ön bőréből a maximumot:
• egyénre szabott pulzushossz
• egyénre szabott energia, melyet állandóan növelünk kezelésről kezelésre
• egyénre szabott kezelési mélység


Infiniti Plus kezelési ára a RevitalMed-ben:

A kezelendő terület nagyságától függően: 45.000 - 119.000 Ft között/ alkalom

AKTUÁLIS ENGEDMÉNYES AJÁNLATUNK lásd itt!


Időtartam:Egy kezelés a terület nagyságától függően 15-45 percet vesz igénybe. Bár már egyetlen kezelésnek is van látható eredménye, általában problémáktól függően 2-4 kezelést javasolunk. Az ismételt stimuláció ugyanis megsokszorozza a válaszreakciót és a szervezet erősebb, hosszabb távú kollagén-termeléssel reagál, így stratégiai változást lehet elérni.


© 2010 szepsegbroker.hu | Ránctalanítás Mikrotűs RF technológiával – INFINITI PLUS
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink