BEAVATKOZÁSOK

Ránctalanítás, szemkörnyék kezelés L3-as hideglézerrel

Biztonságos, fájdalmatlan bőrfeszítés és gyulladás csökkentés L3-as lézerrel


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Ránctalanítás, szemkörnyék kezelés L3-as hideglézerrel 1.kep
A Pascaud L3-as pulzáló dióda lézer, mely 905nm (IR) állandó hullámhosszon működik és az általa kibocsátott láthatatlan lézerfény a sejteket stimulálja.

Ránctalanításra, az arcbőr, szemkörnyék feszesítésre, a folyadékkal telt szemzacskók kezelésére és a plasztikai sebészi műtétek elő- és utókezelésére kivallóan alkalmas a Pascaud L3-as, un. hideglézer kezelése. A Pascaud L3 egy NIL (non-irritative laser), azaz nem roncsoló lézer technológia, melyet hideg lézernek is neveznek (III.b. osztályú hideg lézer, melyet jól képzett kozmetikus működtethet). Az L3-as lézerrel történő lifting és bőrfeszesítés rendkívül kellemes, a kezelsé alatt egyáltalán nem tapasztalhat fájdalmat, ellentétben a fényterápiás IPL kezelésekkel (az IPL fény impulzusai apró csípő, szúró érzést váltanak ki). Az L3-as, hideg lézerfény enyhén simítja a bőrt, eltekintve minden más lézerkezeléstől, amelyek gyakori következménye a hiperpigmentáció, így a L3-as lézerkezelése teljesen biztonságos bőrfeszesítő eljárásnak bizonyul.

Az L3-as lézerkezelés hatására az alábbi biológiai folyamatok aktiválódnak:• Jobb folyadékszabályozás (folyadékháztartás), mely során a felesleges folyadék, az esetleges méreganyagokkal együtt, a nyirokcsatornákon keresztül eltávozik.
• Optimális vérkeringés, mely során oxigén jut azokra a helyekre, ahol korábban nem volt, vagy nem megfelelő mértékű volt az oxigénellátás.
• A bőr rugalmassága megnövekszik, mely során feszesebb lesz, jelentkezik az ún. lifting hatás.
• A lézerfény a megnövekedett sejtaktivitás következtében csökkenti a ráncokat. A bőr feszessége révén észlelhető javulás figyelhető meg.
• A lézerfénynek gyulladás gátló hatása is van. Az apró bőr feletti vagy alatti gyulladások enyhülnek.
• A lézerfény ezen felül baktériumölő hatással is rendelkezik.

L3 arc lézer a következő terápiás céllal végezhető:• Arclifting, bőrfeszesítés
• Szem körüli táskák, duzzanat csökkentése
• Szem kontúrjának javítása, szemkörüli ráncok csökkentése
• Ránctalanítás (kombinálva a BioSkinJetting eljárássa)
• Arcbőr hidratáltságának javítása
• Erős peeling utáni energetizáló arckezelés

Időtartam:5 héten keresztül hetente 2x alkalmazzuk. A kezelések során a lézerfény energiával látja el a sejteket. Az első kezelésnél nagyon alacsony dózisú lézerfényt használunk és az energiát minden alkalommal emeljük. A tizedik kezelésnél maximális mennyiségű energiát juttatunk a sejtekben. A sejtek ekkor már nagyon fogékonyak a lézerfényre.
A tizedik kezelés után a sejtek megtartják felgyorsult anyagcsereszintjüket (sejtmetabolizmus). Tehát további kezelés nélkül a sejtek meghatározott ideig folytatják megnövekedett aktivitásukat.

Sajnos ez az állapot nem állandósul, de eltarthat akár 3 évig is, míg a sejtaktivitás a kúra (terápia) kezdetén észlelt szintig csökken.
Mellékhatás, szövődmény:Nincs, a bőrpírt sem észlelhet a Pascaud L3-as lézerkezelsé után.


© 2010 szepsegbroker.hu | Ránctalanítás, szemkörnyék kezelés L3-as hideglézerrel
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink