BEAVATKOZÁSOK

Revital-Intenzív alakformáló kúra

Háromhetes intenzív alakformáló kúra a Fehérhajó Revital Centerben


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 2 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Revital-Intenzív alakformáló kúra 1.kep
A Fehérhajó Revital Center folyamatosan bővíti az alakformáló eljárásainak tárházát. A több mint 2 éves tapasztalatikat összegezve kidolgoztak speciális, gyors eredménnyel járó alakformáló kúrát.

A Revital-intenzív alakformáló kúra a következő 3 kezelési eljárásból áll:
- VelaShape
- UltraTone
- Aromaterápiás tekercselés

A Revital-intenzív alakformáló kúra a következő esetekben ajánlott:
- has, comb körméretének csökkentése, a bőr rugalmasságának növelése
- cellulitos lábak kezelése
- zsírleszívás utáni bőregyenetlenségek megszüntetése
- szülés utáni bőrregenerálás, bőrfeszesítés

A Revital-intenzív alakformáló kúra azoknak ideális, akik alakot szeretnének formálni, méghozzá rövid idő alatt. Ha valaki súlyfeleslegtől szeretne megszabadulni, akkor ez a program csak kiegészítője lehet a szigorú diétának.

A VelaShape egy teljesen fájdalommentes, biztonságos és hatékony eljárás a test formálására és a cellulit csökkentésére. VelaShape egyedülálló komplex rendszerével (ELOS) több eljárást egyesítve - mint a bipoláris rádiófrekvencia, az infravörös fényenergia, a vákuum hatás és a görgős masszázsterápia- fejti ki hatását.

SZÉPSÉG és EGÉSZSÉG NAP a Fehérhajó Revital Centerben
AKTUÁLIS IDŐPONT ITT (klikk ide!)


Több kezelést is kipróbálhat, érdeklődjön telefonon!: 06-1-267-3452, 06 30 838-0238
UltraTone kezelés a Revital Centerben
UltraTone kezelés a Revital Centerben
Az UltraTone módszer alkalmas mindhárom elvárás teljesítésére. Működési elve megfelel a természetes izom-összehúzódássokkal, amelyet az ideg-impulzusok irányítanak. Az Ultratone ehhez hasonlóan minimális elektromos stimulációt közvetít, amely a problémás területen izomösszehúzódási és ellazítási ciklusokat vált ki. Ennek hatására a felhalmozódott zsíros területeken beindulnak a leépítő és elszállító folyamatok, valamint újraformálja és tónusba hozza a petyhüdt testrészeket.

A problémás területek célzott méregtelenítésére alkalmas az illóolajakkal végzett aromaterápiás tekercselés. Az illóolajakban lévő hatóanyagok hatására összetett hatás révén a vérkeringés felgyorsul és a felhalmozódott anyagcsere termékek elszállítása beindul. Mivel az aromaterápiás tekercselés egy hideg eljárás, ezért elmarad a nagyfokú folyadékvesztés. Így nem fognak visszatérni a kezelés előtti körfogatméretek néhány pohár víz elfogyasztása után sem. Az aromaterápiás tekercsellés jelentősen csökkenti a kötőszövetben felhalmozódott cellulit mennyiségét és látványosan feszesíti a bőrt.
Részletesebben lásd alább!

A 3 hetes Revital-intenzív alakformáló kúra, mely tartalmaz 3 VelaShape kezelést az Ön által választott testtájon, valamint 12 teljes test UltraTone kezelést és 6 aromaterápiás tekercselést teljes ára 149 000 Ft.


Időtartam:A Velashape kezelések a kezelt területtől függően 30-50 percet vesznek igénybe. Az Ultratone kezelés 1 óra, a tekercselés szintén.

A 3 hetes Revital-intenzív alakformáló kúra során heti 1 alkalommal javasoljuk a Velashape kezelést, mely előtt és után 1-1- Ultratone kezelést végzünk. Heti 2 alkalommal javasoljuk az aromaterápiás tekercselést, melyet 1 Ultratonnal kombinálunk. Ez 1 héten 3 nap megjelenést jelent Nálunk: ideális esetben hétfő-szerda-péntek javasolt, tehát 1-1 napot hagyunk ki a kezelések között. A tekercselős napon 2 órát vesz igénybe a kezelés ( tekercselés+ Ultratone), a Velashapes napokon a kezelt területtől függően 2,5-3 órát vesz igénybe a kezelés (Ultratone-Velashape-Ultratone).
Mellékhatás, szövődmény:A Velashape kezelést követően az érintett területen kipirosodást tapasztalunk és a páciens néhány órán keresztül érzi a szövetek felmelegedését. A kezelést követően bevérzések előfordulhatnak, mely általában gyorsan 2-3 nap alatt felszívódik. A folyamat feketenadálytő-krémmel gyorsítható és az ismételt kezelések alkalmával egyre kisebb mértékben jelentkezik. A kezelt terület ritkán néhány napig érzékeny lehet, esetleg izomlázszerű érzés jelentkezhet. Revital-intenzív alakformáló kúra során bő folyadékfogyasztás javasolt, különösen a kezelések előtt ( a jó szöveti melegedés miatt) és a kezelések után is ( a felszabadított salakanyagok távozásának meggyorsítása érdekében).
A tekercselés semmilyen kellemetlen érzéssel nem társul. Az Ultratone esetén - az alkalmazott ingeráram erősségétől és a programtól függően ) jelentkezhet izomláz.
Ellenjavallat, kockázat:A 3 hetes Revital-intenzív alakformáló kúra nem ajánlott akkor, ha valakinek súlyos szív-érrendszeri betegsége van, vese-vagy májbeteg, immunológiai kórképben szenved, vagy visszeres panaszai vannak a kezelendő területen. Ha valakinek pacemaker-e vagy fémimplantátuma van, illetve, ha vérhígítót, vagy koleszterinszint- csökkentőt szed.

Eredmény:A Revital-intenzív alakformáló kúrával nagyon jó eredményeket lehet elérni. Akár az első Velashape után látványos javulás mutatkozhat a cellulitos területén. A kúra végére a bőr feszesebbé válik és cm-ekben mérhető a körfogatcsökkenés is. Az elért jó eredmény megtartásához 4-8 hetente érdemes 1-1 fenntartó Velashape kezelést csinálni. Érdemes odafigyelni a változatos, fehérjében, vitaminban gazdag, zsír-és szénhidrátszegény táplálkozásra, valamint a napi 3-4 liternyi folyadékfogyasztásra.


© 2010 szepsegbroker.hu | Revital-Intenzív alakformáló kúra
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink