BEAVATKOZÁSOK

Seprűvénák eltüntetése ELOS kezeléssel

ELOS kezeléssel


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 3 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Seprűvénák eltüntetése ELOS kezeléssel 1.kep
A visszerek, seprűvénák megjelenése sajnos nem csak a negyvenen túliak problémája, sok esetben a huszonéveseket is érinti, sőt bizonyos érelváltozások (haemangioma, tűzfolt) újszülöttek bőrén is előfordulnak. A genetikai hajlam mellett az elhízás, a fogamzásgátló tabletták szedése, és az egészségtelen, mozgáshiányos életmód is hozzájárulhat ahhoz, hogy a kezdetben ártalmatlannak tűnő seprűvénákból fájdalmas visszérbetegség alakuljon ki, ezért az értágulatok megszüntetése prevenciós jelentőséggel bír.
Seprűvénák eltüntetése ELOS kezeléssel 2.kep
Rádiófrekvenciás lézerrel

Az ELOS (Elektro Optical Synergie) módszer kombinált energiára van építve (lézer és rádiófrekvencia = RF). Ennek a két energiaforrásnak a hatása összegződik, s így mindkettőből kevesebb energiára van szükség a kívánt eredmény eléréséhez. Ez az ún. szinergikus hatás, ami fokozza az egyes eljárások hatékonyságát, de csökkenti a szövődmények előfordulási lehetőségét (pl. égés, erős fájdalom). Az ELOS hatásmechanizmusa, hogy egyrészt a specifikus hullámhosszú lézerenergia a hajszálerekben lévő hemoglobinban és a
vérplazmában termolízist idéz elő. Másrészt egy előre kiszámított RF energiát tud lokálisan kifejteni a vénák endotheliumára, ami hozzájárul az útjába eső hajszálerek megsemmisítéséhez. Hajszálerek, seprűvénák, felületes, vékonyabb visszerek, haemangiomák kezelésére alkalmas megoldás.

Költség/ alkalom: 20 000 – 40 000 Ft/ alkalom© 2010 szepsegbroker.hu | Seprűvénák eltüntetése ELOS kezeléssel
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákGyorslinkek

Szakemberek

Partnereink