BEAVATKOZÁSOK

Slim Concept - személyre szabott alakformálás

Alakformáló program


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Forrás: Wellmed Beauty & Spa
Forrás: Wellmed Beauty & Spa
A több éves magas szakmai tapasztalat alapján a Wellmed Beauty kidolgozta a Slim Concept – Alakformáló Programot amely személyre szabott lépéseken alapul, meghatározva az egyén szükségleteinek, testfelépítésének, igényeinek kielégítését.

Egy diagnosztika alapján felmérjük az egyén külső kötőszöveti adottságai és belső működési folyamatait, majd egy kezelési sort állítunk fel ami a teljes szervezetre ható, valóban hatékony fogyasztó alakformáló programot foglal magában.

SLIM CONCEPT- a személyre szabott alakformálás lépései:1. Meridián-diagnosztika
Meridiánkezelés (Bioenergetikai egyensúly felépítése)
A súlyfelesleg nem más mint egy belső egyensúlyi eltérés a szervezetünkben. A helyi lerakódások mind jelzik, a fehérje és zsíranyagcsere metabolizmusának felborulását és a különböző testfelületen a zónák nem megfelelő energiaellátását, és ezért nehezen indul be a fogyás, és nem is lesz tartós.

Ezért súlyproblémás vendégeinknél egy diagnosztizálással kezdjük, (lásd meridián-diagnosztika), amelyben a meridiánokon keresztül a szervezetet egészségügyi vonatkozását is vizsgáljuk, és a látható eltérésekből következtetni lehet az elhízás okaira.
Cseke Katinka karját is Velashape kezeléssel feszesítik a Wellmed Studióban
Cseke Katinka karját is Velashape kezeléssel feszesítik a Wellmed Studióban
2. Velashape kezelés

A gépi kezeléssel önmagában nagyobb fogyás nem érhető el, de a problémás területeken nagy mértékben javul a kötőszövet állapota, valamint ha a fogyás beindult, ezek a területek kezdenek először redukálódni. Tehát a gépi kezelés segítséget nyújt abban, hogy a nehezen mozdítható területekről gyorsabban tűnik el a zsírpárna.

A négyes hatású kezelőfejjel a célterületeket kezeljük, ezért a lehetőség van arra hogy csak az adott testrészt kezeljük, ilyen a combok, fenék, has, csípő, kar, lapocka, vádli és toka.

Cseke Katinka testileg lekelikel átalakult a Slim Concept hatására- részletek...
3. Ultrahangos zsírbontás

Egy speciális ultrahanggéppel a zsírbontó hatóanyagokat viszünk be közvetlenül zsírszövetbe. Ilyen anyagok: koffein, l-karnitin, valamint a fahéj, tuja és borostyán kivonata. A magasan koncentrált anyagok élénkítik a keringést, ezáltal segítenek abban, hogy a nyirok utakban lerakódott sejttörmelékek könnyen eltávozzanak nyirokrendszeren keresztül. A koffein és az l-karnitin könnyen bejut a zsírszövetbe a sejtmembránon keresztül és közvetlenül a zsírsejt belsejében fejti ki zsírbontó hatását.

A kiváló hatóanyagok bejuttatásán kívül az ultrahang képes arra, hogy a tömör zsírszövet sejtjeit fellazítja így megkönnyíti a problémás területek redukálását. Ez főleg a nehezen megmozdítható makacs, depo zsírszövet esetében nagy segítség.

Az ultrahangos zsírbontás akár önmagában akár kiegészítésként más kezelési lehetőségek mellett, nagy szolgálatot tehet a nem kívánt felesleg eltávolításában.
4. Body Wrapping

A test tekercselés elterjedt módszer az alakformáló kezelések tekintetében. Az anyagcserefokozó hatóanyagok felvitele után az egész alsó test és csípő területét fáslival, vagy fóliával betekercseljük és 20-30 perc elteltével eltávolítjuk. A fáslizás a szövettömörítő mechanikai hatás következtében kiszorítja a felesleges vizet a sejtközötti állományból így kiváló kiegészítője a vizes cellulit és az ödémás kötőszövet kezelésének.

A számos kezelési lehetőség közül a szakember összeállít egy személyre szabott programot ami biztosítja, hogy a vendég azt a kezelési módszert kapja ami az adott problémának megfelelően a legnagyobb hatással bír a fogyás, alakformálás és a cellulit kezelésének tekintetében.
© 2010 szepsegbroker.hu | Slim Concept - személyre szabott alakformálás
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink