BEAVATKOZÁSOK

Sminktetoválás

Sérülések, mellbombó tetoválása


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


A mindennapos sminkelés, arcszépítés, a bőrhibák korrigálása a mai nő számára egyre nehezebben megoldható feladat. A rohanó világában nem fér bele rendszeresen ismétlődő folyamat, pedig egyre nő a feléjük támasztott elvárás, a kifogástalan külső.

A távol keletről származó bőrszínezést, bőrrajzolást már nagyon régóta használjuk. A kozmetikában való alkalmazása forradalmasította a szépségipart. Hihetetlen ajándékot a tartós sminkelés lehetősége, hiszen segítségével reggel este egyforma szépséget kölcsönözhet viselőjének. Túlmenően a vonalak kiemelésén, nagymértékben korrigálható az arc esetleges diszharmóniája is. A kissé megkopott szemöldök áthúzása után az arc ismét keretet kap, karakteressé válik. Oly szép tud lenni egy szépen ívelt szem. Minden smink alapja a szemek kiemelése. Milyen remek reggel nagy kerek szemekkel nyitni a világra!

Az ajkak némi „átformálásával” az arc még kedvesebb, nőiesebb tud lenni. A sminktetoválással orvosilag igazolt hiányosságok is nagymértékben javíthatóak. Balesetek, sérülések nyomai, illetve a mellbimbó korrekciója, amelyek csak nagy gyakorlattal végezhetőek biztonságosan.

A tetoválás előtt természetesen előrajzolás szükséges, hiszen a vendégnek előre látnia kell az eredményt. Mindig az arcnak, bőrtípusnak, hajszínnek megfelelő színű festéket használnak. A színezőanyagot a bőr középső rétegébe juttatják.

A profi sminktetoválás alapvető tényezői:
- egy jól képzett és nagy rutinnal+ esztétikai érzékkel rendelkező kozmetikus
- megfelelő minőségű sminktetováló festékanyag
- egyedileg beállítható és biztonságos sminktetováló készülék (pl. Long-Time-Liner)

Leggyakrabban használt és bevált sminktetováló Long-Time-Liner

Időtartam:A sminktetoválás helyétől, nagyságától függően eltérő lehet( 40-100 perc). Az első kezelés után előfordulhat festékkiesés, ezt újrahúzással korrigáljuk
Mellékhatás, szövődmény:A sminktetoválás egyébként csupán kellemetlen lehet, fájdalmasnak semmiképpen sem mondható. Vérzéssel nem kell számolnunk.
Ellenjavallat, kockázat:Helyi bőrpír, súlyosabb esetben gyulladás, nagyon ritkán előfordulhat egyéni érzékenység az alkalmazott festékkel szemben
Gyógyulás:Néhány óra alatt megszűnik az égő érzés és a bőrpír.
Eredmény:A sminktetoválás után azonnal látható a szebb és színesebb ív, vonal. A bevitt festék természetbarát és 2-4 évig biztosan tartós.
Érzéstelenítés:A sminktetoválás elhelyezkedésétől függően helyi érzéstelenítés


© 2010 szepsegbroker.hu | Sminktetoválás
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

1. szja   Május 20, 2010
Hajagos Szilviről több forrásból is azt hallottam, hogy nagyon profi sminktetováló. Én is el fogok hozzá menni, csak még az arcbőrömön kell egy kicsit javítani...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákGyorslinkek

Szakemberek

Partnereink