BEAVATKOZÁSOK

Speciális szemkörnyék ápoló kezelés/ Oxynergy Paris

Szarkalábak és a szem alatti duzzanat/táska eltüntetése tű nélküli mezoterápiás eljárással az Oxynergy Paris szérumával és kollagén-maszkjával


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Speciális szemkörnyék ápoló kezelés/ Oxynergy Paris  1.kep

Szemkörnyék ráncai, a szakralábak és a táskás szemAz első ráncok leghamarabb a szemkörnyéken jelennek meg.
Itt is igaz, hogy jobb megelőzni, késleltetni a ráncosodást, mint később a már kialakult barázdákat eltüntetni. A szem körüli bőr legalább ötször olyan vékony, mint az arc többi részét borító bőrfelület, éppen ezért egész más, sokkal finomabb ápolásra van szüksége.

Húsz éves kor után már megjelenhetnek a szemkörnyéki apró szarkalábak, amelyek a fizikai, a lelki terhek hatására egyre mélyebbek és sűrűbbek lesznek. Majd kialakulnak a szem alatti riasztó táskák, amelyek már valóban egy fáradt, idősödő arc összhatását keltik. Ezek az első jelek, amikor már gondolunk kell arra, hogy valami hatásos lépésre szánjuk el magunkat a szemkörnyék ápolására.

Sokszor nem is maga a szarkaláb zavaró, hanem a tekintet egésze válik fáradttá a
megereszkedett, rugalmatlan bőr miatt és ezen már a sok alvás sem segít. A száj körül megjelenő apró ráncok szintén a vízhiány és kollagénvesztés első jelei.
Egy ránctalan, táskák nélküli szemen a smink is tökéletesen mutat!
Egy ránctalan, táskák nélküli szemen a smink is tökéletesen mutat!

Megoldások:Általánosságban elmondható, hogy 30 év fölött már mindenképpen ajánlott a szemránckrém használata. A jó minőségű szemránckrém összetétele alkalmazkodik a szemkörnyék érzékeny, vékony bőréhez. Ezért nem megfelelő, ha megszokott nappali krémünket használjuk erre a speciális területre. A mai legmodernebb szemránckrémek már kiválóan töltik a szemkörnyék ráncait, így az arc összhatásában sokkal fiatalabbnak tűnik. De valjuk be őszintén, csupán az otthoni krémek nem hoznak látványos javulást.

Ha intenzívebb, látványosabb eredményt szeretnénk elérni, érdemes kipróbálni az Oxynergy Paris speciális szemkörnyék ápoló mezoterápiás (tű nélküli elektroporátorral) kezelését. Ez a speciális szemkörnyék ápoló kezelés a kialakulóban lévő és a már bevésődött szarkalábakat is nagyon hatékonyan kezeli. Ötvözi a mezoterápia és a kollagén pótlás (kollagén hatóanyaggal átitatott lapok formájában) jótékony hatását.
Oxynergy Paris hyaluronsavas szemkörnyék ápoló krém
Oxynergy Paris hyaluronsavas szemkörnyék ápoló krém

Oxynergy szemkörnyék ápoló kezelés menete:A speciális szemkörnyék ápoló kezelés egy kíméletes szemkörnyék peelinggel kezdődik, majd Oxynergy Repulping szérumot visznek be a mélyebb rétegekbe mezoterápiás gép (elektroporátor) segítségével. A szérum egy speciális perfluorkarbont tartalmaz, mely a legmodernebb kozmetológiai hatóanyagszállító. A botulinos toxinhoz hasonlóan izomlazító is, kevesebb mint fél perc alatt megmutatkozik a ránctalanító hatása. Ezt követi egy energizáló szemkörnyék masszázs, majd egy speciális Oxynergy Paris kollagén-lap maszk, mely tovább simítja a ráncokat, feltölti a szemkörnyék vékony bőrrétegét nedvességgel.

Az eredmény azonnal látható, a szarkalábak, a szem alatti táskák eltűnnek, a ráncok feltöltődnek, a tekintet kipihent és fiatalosabb lesz! Az eredmény önmagáért beszél, érdemes kipróbálni!
A tartós hatás érdekében érdemes ezt a speciális szemkörnyék ápoló kezelést is kúraszerűen alkalmazni. 5 alkalmas kezelés után már sikerül annyi nedvességet és kollagént visszapótolni a bőrbe, hogy a megfelelő otthoni szemránckrém használata mellett már elegendő néhány havonta egy fenntartó kezelést végezni.

A hatás fokozására otthonra Oxynergy hyaluronsavas szemkörnyék ápoló krémet ajánljuk, amely a professzionális Oxynergy szemkörnyék kezelés hatékonyságát konzerválja.

A 45 perces kezelés ára 10 500 Ft.
Intenzív 5 alkalmas terápia: 52 500 Ft + Ajándék Oxygen Therapy kezelés (1 óra)
Az ajándék értéke: 10 500 Ft / Szépség Kuponnal érvényes! Lásd alább!

Időtartam:Egy kezelés 45 percet vesz igénybe. A tartós hatás érdekében egy 5 alkalmas kúrát javaslunk 2-3 hetente igénybe véve!
Mellékhatás, szövődmény:A kezelés teljesen fájdalommentes, hatására nem kell hetekig várni, azonnal érezhető hatása.
Eredmény:Az eredmény azonnal látható, a szarkalábak, a szem alatti táskák eltűnnek, a ráncok feltöltődnek, a tekintet kipihent és fiatalosabb lesz! Az eredmény önmagáért beszél!
A tartós hatás érdekében érdemes ezt a speciális szemkörnyék ápoló kezelést is kúraszerűen alkalmazni. 5 alkalmas kezelés után már sikerül annyi nedvességet és kollagént visszapótolni a bőrbe, hogy a megfelelő otthoni szemránckrém használata mellett már elegendő néhány havonta egy fenntartó kezelést végezni.


© 2010 szepsegbroker.hu | Speciális szemkörnyék ápoló kezelés/ Oxynergy Paris
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink