BEAVATKOZÁSOK

Speedfitness – a turbó alakformáló edzés

Turbó edzés EMS készülék segítségével


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 2 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Speedfitness – a turbó alakformáló edzés 1.kep

Speedfitness elméleteAz EMS készülékek (elektromos izomstimuláció) legújabb generációja Speedfitness is, kis erősségű váltóárammal feszíti meg az izmokat, mely nem csak biztonságos, de rendkívül hatékony módszer, mivel a testizomzat 90%-át vonja be munkába (még a gátizmokat is!). A rövid ideig tartó tréning alatt csupán a színtiszta izommunka érezhet anélkül, hogy az inakat és ízületeket megterhelnénk.
Az elektromos impulzus nem koncentrálódik egy pontban, hanem egyenletesen oszlik el az elektróda egész felületén, nincsenek erős ütéseket közvetítő, csípős pontok. A Speedfitness garantálja, hogy edzése nem csak eredményes, de élvezetes lesz!

Rövid időn belül látható és érezhető sikereket fog elérni: zsírszövet és testsúly-csökkenés, kíméletesen felépített izomzat, erő és állóképesség növekedés, formás és áramvonalas test, valamint általános jó közérzet javulása.

A Speedfitness kiválóan ötvözi a gyors eredményeket és a sportos megjelenés utáni vágyat, mindenféle kompromisszum nélkül. Már heti 2x20 perc Speedfitness edzés igazán hatékony és látványos eredményt nyújt, valamint hosszantartó alakformálást tesz lehetővé.
Speedfitness – a turbó alakformáló edzés 2.kep

Fontos tudnivalók a Speedfitness edzésről:• Egy alkalomra 45 percet szánjon - átöltözés, energiaital elfogyasztása, 20 perces edzés, fehérje-shake elfogyasztása.
• Az edzés minden esetben személyi edzővel, egyénre szabottan történik.
• Személyi trénere az edzésen túl életmód- és étkezési tanácsokkal szolgál a lehető leghatékonyabb eredmény elérése érdekében.
• Adott időben csak egy vendéggel foglalkozunk.
• Az edzéshez szükséges edzőruha helyben bérelhető, illetve saját edzőruha is viselhető. (Szempontok: min. 95% pamut alapanyag; testhez simuló fazon; a felsőrész ujja könyökig érjen; a nadrág térdig vagy térden felül érjen, kényelmes pamutzokni.)© 2010 szepsegbroker.hu | Speedfitness – a turbó alakformáló edzés
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink