BEAVATKOZÁSOK

SPM vákuummasszázs

SPM vákuum-köpölyözés, modern köpölyözés


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Köpölyözés folyamata , változások a bőr kötőszövetében
Köpölyözés folyamata , változások a bőr kötőszövetében
Az SPM vákuummasszázs a több ezer évvel ezelőtt bevált köpölyözésen alapszik, amelyet arra használtak, hogy a mélyebb gyulladt szervektől elvonja a vért a szöveti izzadmányt. Erre a célra egy harang alakú kicsiny üvegburát használtak, amelyben az alkalmazás előtt melegítéssel megritkították a levegőt, vagyis vákuumot képeztek, s aztán hirtelen a gyulladt felületre borították. A légnyomási különbségek miatt a vákuum felé torlódott a gyulladásos izzadmány.

A cellulitisz nem más, mint a kötőszövetben felgyülemlett anyagcseretermékek gyulladásos folyamata, míg maga a cellulit a meglazult kötőszövetben megjelenő szöveti törmelék és zsírsejtek halmaza. Ezért a köpölyözés az egyik legalkalmasabb eljárás a cellulit eltávolítására és a cellulitisz megszüntetésére.

A köpölyözés modern formája az SPM „vákuummasszázs”, amely során a Weyergans-féle vákuum eljárást a legújabb orvosi és kozmetikai ismeretek szerint fejlesztették tovább és masszázzsal kombinálták.
SPM „vákuummasszázs” kb. ötvenszeresére fokozza a vérkeringést és a nyirokáramlást. Ez alatt javul a kötőszövet oxigénellátása és anyagcseréje, erősödik a zsírégetés folyamata.
SPM vakuummasszázs kivitelezése
SPM vakuummasszázs kivitelezése
Az SPM műszerhez csatlakoztatható harang formájú üveg kezelőfejek különböző méretűek. A bőrfelületre ráhelyezve a gép szívóhatást gyakorol, amelyet a kezelő személy meghatározott irányokba mozgatva a keletkezett vákuum mély kötőszöveti masszázst vált ki.
A zsírsejtekben a vákuum hatására feszültség keletkezik, majd szétpattannak, s a kötőszöveti térben pangó szövettörmelékkel együtt a nyirokrendszeren és veséken keresztül távozik.
Az SPM „vákuummasszázs” hatására a bőr kipirosodik, feszes, sima, és rugalmas lesz.


SPM vákuummasszázs hatásai:


• az enzimaktivitás növelésének eredményeként erősen aktiválja a nyirokkeringést
• fokozza a zsírégetést
• beindítja és fokozza cellulit eltávolítását
• megszünteti a cellulitiszt
• ösztönzi a kötőszövet kollagén- és elasztin termelődését
• erősíti a kötőszövetet
SPM vakuummasszázs elvárható eredménye
SPM vakuummasszázs elvárható eredménye


SPM vákuummasszázs alkalmazási területe:


• a bőr feszesítése, simítására
• terhesség utáni stripa csíkok eltüntetése
• depozsír lebontása a tipikusan problémás területeken: has, fenék, comb
• „lovaglónadrág” eltüntetése
• cellulit (narancsbőr) megszüntetése
• lerakódott zsírpárnák csökkentése
• stressz okozta görcsök oldása (háton és vállon)

A vákuum erőssége állítható, kezelésen belül is más-és más. Előrehaladott cellulit esetében a kezelés először érzékeny, akár fájdalmas is lehet, de ez alkalomról alkalomra változik, ahogy feszesedik a bőr, és ahogy kezdenek távozni a salakanyagok. A folyadékbevitelnek folyamatosnak kell lennie, hiszen a felfokozott nyirokáramlás a kezelés nélküli napokon is folytatódik.
A kezelések következtében a testkerület centiméterben csökken, a kúra végeztével 1-2 konfekcióméret csökkennést lehet tapasztalni.
Általában a harmadik kezelés után már látható változás, ezt még csak a vendég veszi észre magán. Ötödik kezelés után már biztos, hogy más is észreveszi, megjegyzést tesz a változásra.


Időtartam:SPM vákuummasszázs kezelési ideje testrészenként min. 15-30 percet vesz igénybe. Az SPM kúrakezelés 6-12 alkalomra (heti 2-3) van szükség a megfelelő hatás eléréséhez. Ennek száma minden esetben a kezelendő testfelület/-ek méretétől és a bőr állapotától függ. Az elért eredményeket 4-5 hetente célszerű egy emlékeztető kezeléssel megőrizni, de a folyadékfogyasztásról továbbra sem szabad leszokni.
Mellékhatás, szövődmény:Az SPM vakuummasszázs első alkalma elég kellemetlen, majd a kötőszövet folyamatosan hozzászokik a stimulushoz. A bőr kipirosodik, de néhány órán belül meg is szűnik.
Ellenjavallat, kockázat:vérzékenységi betegséghajlam; trombózis/vérrögösödés; érgyulladás; nyirokcsomó gyulladás, nyirokérgyulladás; véralvadásgátló kezelés; veseelégtelenség; daganatos betegségek; májcirrózis/májzsugor; extrém magas vérzsír szint; köszvény; fertőző betegségek, lázas állapotok; szívinfarktus után fél évvel; előrehaladott érelmeszesedés
Eredmény:Az SPM vakuummasszázs következtében a testkerület centiméterben csökken, a kúra végeztével 1-2 konfekcióméret csökkennést lehet tapasztalni.
Általában a harmadik kezelés után már látható változás, ezt még csak a vendég veszi észre magán. Ötödik kezelés után már biztos, hogy más is észreveszi, megjegyzést tesz a változásra.


© 2010 szepsegbroker.hu | SPM vákuummasszázs
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink