BEAVATKOZÁSOK

Szemkörnyék esztétikai problémáinak KOMPLEX anti-aging kezelése

Alsó szemhéjduzzanat, sötét-karikás, aláárkolt szemek megszüntetése gyorsan, látványosan és tartósan anti-aging, komplex orvos-esztétikai módszerrel


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Szemkörnyék esztétikai problémáinak KOMPLEX anti-aging kezelése  1.kep

Sötét, karikás szemkörnyéke, alsó szemhéjduzzanat problémaköreA szemkörnyék vékony és érzékeny bőrén mutatkozik meg az öregedés első jele, a finom kis ráncok 25 év környékén, majd 30 év felett a szarkalábak formájában. De még ennél is hamarabb észlelhető a szem alatti sötét karikák pl. a vizsgaidőszakban, vagy vérszegénység során, amelyet még egy jó alvás sem tud eltüntetni a szemünk alól. Majd 40 év felett a nők 60-70%-át nyugtalanítja a tartós szemhéjduzzanat, majd 50 év felett a nők 98%-nak van valamilyen szemkörnyéki problémája.

Szemkörnyék esztétikai problémáinak KOMPLEX anti-aging kezelése  2.kep
Míg a szem a lélek tükre, addig a szemkörnyéke igen pontos jelzést ad a belső szerveink működéséről, az anyagcserénkről, a betegségeinkről. Így a szemkörnyék problémáinak kezelése nem merülhet ki csupán egy felszínes kozmetikai vagy 1 féle orvos-esztétikai kezelésből. Ezért nélkülözhetetlen többféle megoldást ötvözni és a pácienst arra kérni, hogy ő is aktívan vegyen részt a terápiában életmódjának célirányos módosításával, és a rendszeres otthoni bőrápolás beiktatásával.
Szemkörnyék esztétikai problémáinak KOMPLEX anti-aging kezelése  3.kep

Szemkörnyéki problémák KOMPLEX kezelése Dr. Anti-Aging módraDr. Szabó Judit Anna anti-aging és dermaspecialista szakgyógyszerész által kidolgozott, egyénre szabott esztétikai kezelési és otthon-ápolási, életmód protokoll

A személyre szabott, egyedi komplex szemkörnyék kezelés menete:
✔1. anti-aging és bőrdiagnosztikai kérdőív kitöltése/ online- előre
✔2. arcdiagnosztika - személyesen
✔3. a páciens igényeinek felmérése
✔4. személyre szabott protokoll kidolgozása - átadása
✔5. a szemkörnyék kezelési kúra elkezdése
✔6. otthoni kezelési stratégia és bőrápolási, életmódbeli változtatások megbeszélése ✔7. Anti-Aging életmód tanácsadás:

- A tanácsadás tartalmát és a bőrápolási javaslatokat írásban is megkapja a páciens a kezelés után, emailben. A szaktanácsadás kb. 0,5 órát vesz igénybe, majd a komplex kezelés 30-50 percet. A tartós hatás érdekében javasolt 2-3 hetenként 4 alkalommal megismételni az egyénre szabott szemkörnyék kezelést.
Szemkörnyék esztétikai problémáinak KOMPLEX anti-aging kezelése  4.kep

Szemkörnyék orvos-esztétikai kezelésének menete:1. Tisztítás, tonizálás
2. A szemkörnyék problémájának megfelelő hatóanyag felvitele: szemhéjduzzanat csökkentő; szemkörnyéki mikrocirkulációt elősegítő felszíni és mélyhidratáló, ránctalanító peptidek, hialuronsav, hidralizált kollagén, vitaminok, valamint növényi eredetű és biotechnológia módszerekkel előállított anti-aging hatóanyagok
3. Gyengéd, biostimuláló, vér- és nyirokkeringést segítő, duzzanat csökkentő, relaxáló szemkörnyék masszázs
4. Újabb komplex hatóanyag felvitele, majd UH-os hatóanyag bevitel
5. A szemkörnyék jelentős ráncossága esetén javasolt a RF/ rádiófrekvenciás és EMS kezelés is, melyek hatására azonnali bőrfeszesedés észlelhető, majd a következő napokban, hetekben az új kollagén rostok képződésének hatására további szemkörnyék fiatalodás lesz észlelhető.
6. Ez az orvos-kozmetikiai kezelés nem minden esetben része a szemkörnyék kezelésének: BioLifting/ MD Orvosi kollagen alkalmazása mezoterápiás módszerrel (GUNA) + 10.000 Ft
7. Szemkörnyék kezelés- garantáltan látványos hatást biztosít karikás, ráncos és/vagy duzzadt szemnél is a professzionális hatóanyagok, készítmények segítségével.

Felhasználásra kerülő hatóanyagok:

A szemkörnyék komplex kezelése során
- gyógyszergyári minőségű, professzionális kozmetikumokat (Ericson Laboratorie; és/vagy Janssen Cosmetics,
- valamint a GUNA gyógyszergyár által gyártott steril, MD orvosi kollagén mezoterápiás hatóanyagokat alkalmaz a szakember.

Szemkörnyék esztétikai problémáinak KOMPLEX anti-aging kezelése  5.kep
A szemkörnyék komplex kezelés ÁRA + arcdiagnosztika + Anti-Aging tanácsadás alapára:

22.000 Ft -tól + arcdiagnosztikával és tanácsadással együtt (az egyénre szabott szemkörnyék kezelési megoldásaitól függően értendő a -tól ár)
+ BioLifting/ MD orvosi kollagén Dermapen-es vagy mikroinjekciós mezoterápiás kezelés + 10.000 Ft
1. alkalommal ajándék jár, vagy a 4 alkalmas bérlethez engedmény ITT
Időtartam:A konzultáció kezelés kb. 60-80 percet vesz igénybe, mivel a tanácsadás min. 30 percet igényel, majd a követező alkalommal a kezelési idő lerövidül 30-45 percre. A tartós hatás érdekében javasolt 2-3 hetenként 4 alkalommal megismételni az egyedi, komplex szemkörnyék kezelést.
Ellenjavallat, kockázat:Szemgyulladás, szemkörnyék atópiás dermatitise, ekcémája, egyéb allergiás szemkörnyék betegség. Egyéb betegségéről és rendszeres gyógyszereiről tájékoztassa a kezelő szakemberét!
Eredmény:Azonnali látványos eredmény, mely a kezelések megismétlésével és a személyre szabott ajánlott otthoni szemkörnyék ápolással, életmód tanácsokkal tartóssá tehető.


© 2010 szepsegbroker.hu | Szemkörnyék esztétikai problémáinak KOMPLEX anti-aging kezelése
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákGyorslinkek

Szakemberek

Partnereink