BEAVATKOZÁSOK

Szemkörnyék fiatalítás - Revital egyedi kombináció

Szemkörnyék fiatalítás exkluzív hatóanyagok és innovatív orvos-esztétikai technológiák kombinálásával a Fehérhajó Revital Centerben


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 3 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Szemkörnyék fiatalítás - Revital egyedi kombináció  1.kep

„A szem a lélek tükre!”Ez az örök érvényű mondás összefoglalja, hogy mennyire meghatározó jelentőséggel bír a szemünk és a szemkörnyék bőrének állapota. Szemünk nemcsak az egyik legfontosabb érzékszervünk, melyen keresztül a világot érzékeljük, hanem ezen keresztül mi is információval szolgálunk környezetünk felé. A 20-as, 30-as éveinktől nagy figyelmet kell fordítanunk a fiatalos állapot megőrzésére, hiszen a kor előrehaladtával az öregedési folyamatok első jeleit itt észlelhetjük, ráadásul az átalakulási folyamatok több szinten is zajlanak.
Szemkörnyék fiatalítás - Revital egyedi kombináció  2.kep

A szemkörnyék öregedése1. A kollagénrostok mennyisége csökken, a bőr veszít tömörségéből, hidratáltságából, kezdetben csak a kis finom ráncok jelennek meg, majd a bőr ráncosodása fokozódik, a bőr petyhüdtté válik. A kezdetben helyesnek mondott kis szarkalábak már nem csak mosolygás során jelennek meg, hanem mély ráncok formájában bevésődnek a bőrbe és jelenlétük állandósul.

2. A szemgödör területe a csontátalakulások miatt kiszélesedik, így szemünk beesetté válhat.

3. A szemkörnyék és az arc zsírszöveti állományának átalakulása következtében az érhálózat kifejezettebbé válhat, megjelenhetnek a sötét karikák.


4. A szem alatti területen a fontos rögzítő és feszesítő funkciókkal bíró szalagrendszerek (ligamentumok) fellazulásával zsírszöveti kiboltosulások, ödémásodás, duzzanat alakulhatnak ki.

Mivel a probléma kialakulásának okai több szinten zajlanak, ezért hatékony kezelésük is kombinált terápiát igényel.

Szemkörnyék mezoterápiás kezelése egyedi hatóanyagokkal / Fehérhajó Revital Center/ Dr. Poroszkai Mária
Szemkörnyék mezoterápiás kezelése egyedi hatóanyagokkal / Fehérhajó Revital Center/ Dr. Poroszkai Mária

Szemkörnyék fiatalítás Revital Center módra- Amennyiben a ráncok izommozgások alkalmával válnak kifejezetté és nagymértékű szövettöbblet még nem alakult ki, az izommozgások átmeneti blokkolásával, A- típusú botulinum toxin megfelelő alkalmazásával látványos javulást érhetünk el. A beavatkozás néhány percet vesz igénybe, csaknem fájdalommentes és az eredmény 3-5 napon belül már látható. Jótékony hatása 3-4, de akár 6 hónapig is fennállhat.

- A kollagénrostok újra strukturálódására, a kötőszöveti rostok megerősítésére, a megfelelő bőrállapot biztosítására több lehetőségünk van. Választható mikrotűs rádiófrekvencia (Vivace), Drakula terápia, lézeres beavatkozás. A fenti kezelések kúraszerű alkalmazása javasolt, kombinációjuk egymásra potencírozó hatással bír. Ezen terápiák alkalmazásával a legtermészetesebb módon tudjuk az öregedési folyamatokat lassítani, megelőzni.

- A szemhéj mérsékelt fokú petyhüdtsége, a szem alatti terület megereszkedése javítható felszívódó bioszálak alkalmazásával.

- A bőr hidratáltságának fokozása céljából mezoterápiát alkalmazhatunk, mely során exkluzív, speciális hatóanyagokat: megfelelő molekulasúlyú, hígított hyaluronsavat, növekedési faktorokat, vitaminokat és különböző a víz megkötésében fontos peptideket tartalmazó anyagokat injektálunk a kezelendő területre.

A szem az egyéniségünk, személyiségünk legmarkánsabb jegyeit hordozza, a szépségünk és egészségünk egyik igen fontos jelképe, ezért is kiemelkedően fontos a megfelelő ápolása és karbantartása. Az időben való kezelések lehetővé teszik, hogy elkerüljük, de legalábbis késleltessük a sebészi beavatkozások kivitelezését.

Szem alatti karikák eltüntetése
Szem alatti karikák eltüntetése hyaluronsavval from Fehérhajó Revital Center on Vimeo.

Szemkörnyék fiatalítás - Revital egyedi kombináció  4.kep

ÁrakRevital szemkörnyék fiatalítás exkluzív hatóanyagokkal: 20.000,-Ft / alkalom

AKCIÓS LEHETŐSÉG!
4 alkalmas kezelés: 60.000,-Ft vagyis 4 alkalom 3 kezelés áráért! Az engedmény letöltött kuponnal vehető csak igénybe!


Egyéb megoldások a szemkörnyék fiatalítására
a Fehérhajó Revital Centerben- PRP (Drakula) terápia szemkörnyékén: 55.000,-Ft / alkalom

-VIVACE mikrotűs frakcionált szemkörnyéki kezelés: 50.000,-Ft / 1 alkalom
105.000,-Ft / 3 alkalmas bérlet© 2010 szepsegbroker.hu | Szemkörnyék fiatalítás - Revital egyedi kombináció
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink