BEAVATKOZÁSOK

Szemölcsök, fibrómák, bőrnövedékek eltávolítása a kryosebészet technikájával

Kryosebészet, fagyasztás


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 4 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Szemölcs a szem környékén
Szemölcs a szem környékén
A kryosebészet a radiofrekvenciás és lézeres kezelések alternativája is lehet. A minimál invazív kryosebészeti beavatkozások során fagyasztást alkalmazva, folyékony nitrogénnel mínusz 190 Celsius fok körüli hőmérsékleten roncsolják a különböző bőrnövedékeket, kisebb daganatokat, szemölcsöket, fibrómákat.


A kryosebészet előnyeiA kryosebészet előnye, hogy a hagyományos műtéti megoldásokkal szemben kisebb fájdalommal és vérzéssel jár. A speciális körülmények közt a szövetek elfolyósodnak, nem keletkezik rajtuk pörk, így minimális heggel gyógyul a műtéti seb.
Mindezek miatt csupán csekély mellékhatások - átmenetileg fennálló esetleges fájdalom, pirosság, duzzanat jelentkezhet a műtét után. Ennek köszönhetően a kryosebészeti kezelések rövidebb gyógyulási idővel is járnak, így az ambuláns beavatkozás után a páciens távozhat is a klinikáról.
A kryosebészet másik nagy előnye, hogy káros hatások nélkül ismételhető, és olyan páciensek esetében is elvégezhető, akiknél életkoruk, vagy fennálló betegségük miatt más műtéti megoldás nem alkalmazható.

A kryosebészet hátrányaiHátránya azonban, hogy nehéz teljesen megóvni a szomszédos, egészséges szöveteket. Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy környező idegek és erek sérülnek a kryosebészeti beavatkozás során, emiatt érzéskiesés, pigmentációs zavar és adott terület szőrtelensége is előfordulhat. A kryosebészet hosszútávú hatásainak teljeskörű ismeretéhez még további klinikai vizsgálatokra van szükség.

Jóindulatú bőrnövedékek elektrosebészeti illeve kryosebészeti eltávolítása a Mátyásföld Klinikán

/ Dr. Stehlich Gábor

Jóindulatú bőrnövedékek elektrosebészeti illeve kryosebészeti eltávolitása from Mátyásföld Klinika on Vimeo.


Időtartam:Az eltávolítandó bőrnövedékek, szemölcsök, fibrómák, kisebb daganatok nagyságától, elhelyezkedésétől, ill. számától függően 5-15 perc.
Ellenjavallat, kockázat:Nincs.
Érzéstelenítés:Nem igényel.
Ellátás:Ambulánsan.


© 2010 szepsegbroker.hu | Szemölcsök, fibrómák, bőrnövedékek eltávolítása a kryosebészet technikájával
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink