BEAVATKOZÁSOK

Szempilla hosszabbítás

Érzéki, hosszan tartó szempillák- Nouveau Lashes szempilla-hosszabítás


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


A tartós szempilla hosszabbítás természetes összhatása
A tartós szempilla hosszabbítás természetes összhatása
A nő csábítás fő fegyvere a szem. A szem színe, nagysága mellett a szempillák hosszúsága is igen jelentős az összhatás tekintetében. A szempillák meghosszabbítására a kozmetikai ipar rendkívül sok fajta szempillaspirált kreált, de egyik sem volt képes 2-3x hosszabbításra és lényeges vastagításra sem. A tartósság pedig maximum 1 napra korlátozódott. Míg a műszempillákat valóban látványos hatást produkáltak néhány napra, de természetellenes összhatásuk és rövid élettartamuk miatt azok is háttérbe szorultak az újabb, tartós szempilla hosszabbítás piacrakerülése után.

Szempilla hosszabbítás előtt
Szempilla hosszabbítás előtt
Az egyik ilyan forradalmian új technikát a Nouveau Lashes hosszan tartó szempilla hosszabbítása képviseli, amely nem csak hosszabb, hanem vastagabb és természetesebb hatású szempillákat biztosít, ellentétben az alkalmi műszempilláktól. A Nouveau Lashes pillák lágyak és ívesek, lapos tővel és csiszolt végekkel rendelkeznek, csak úgy mint a természetes szempillák.
Szempilla hosszabbítás utáni csábító tekintet
Szempilla hosszabbítás utáni csábító tekintet
Felhelyezésük egyenként, de gyorsan történik. A tartós szempillák viselése hihetetlenül kényelmes, nem okoz idő előtti hullást, nem roncsolja a természetes pillákat. Könnyű karbantartan, a szempillák 2-4 hetente feltölthetőek, mely segít megőrizni a szempilla szett teljességét. A szempillák eltérő méretben és színben választhatóak: 6 mm-től 15 mm-ig négy féle vastagságban és többféle szníben elérthető szempillák. (Jet Black, Espresso Brown, Burgundy Red, Velvet Purple, Midnight Blue, Mountain Green).
A Nouveau Lashes szempilla hosszabbítás Ultra Bond ragasztóval történik, amely egy gyógyszerészeti minősítésű ragasztó, mely széleskörű kutatások eredményeként, alaposan tesztelt, és kimondottan a mi igényeink szerint készült. Nem tartalmaz oldott formaldehidet, ezért nem érzékelhető az erős szagú párolgás. Így nem zavarja sem a vendéget sem a szempilla designert.


Az Xtreme Lashes szempilla hosszabbításról ITT találhat részleteket!Még több kép lent, klikkelj rá a képre!

Időtartam:Egy-másfél órát vesz igénybe a tartós szempilla hosszabítás folyamata, mely a vendégek számára nem jelent semmiféle kényelmetlenséget.
Mellékhatás, szövődmény:Nem figyeltek meg semmilyen szem, vagy egyéb problémát a szempilla hosszabbítás után.
Ellenjavallat, kockázat:nincs
Eredmény:A szempilla hosszabítás után látványosan hosszabb és vastagabb pillák akár több hónapig is (habár 3 hetente ajánlott utántöltetni az időközben kihullt pillákat).
Érzéstelenítés:nem igényel


© 2010 szepsegbroker.hu | Szempilla hosszabbítás
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákGyorslinkek

Szakemberek

Partnereink