BEAVATKOZÁSOK

Tartós szőrtelenítés Alexandrit lézerrel

Szőrtelenítés hatékonyan, gyorsan és tartós eredménnyel


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Tartós szőrtelenítés Alexandrit lézerrel 1.kep

Hatékony szőrtelenítés Alexandrit lézerrelAz Alexandrit lézer 755 nm-es hullámhosszúságú fénye a melaninban könnyedén elnyelődik, így kiválóan alkalmas szőrtelenítő kezelésekre. Az Alexandrit lézer megjelenése és elterjedése forradalmasította a szőrtelenítő kezeléseket is. Az új technológiának köszönhetően kevesebb szövődménnyel jár a kezelés. A szőrtelenítés hatékonyságát és előnyeit klinikai vizsgálatok igazolják.

Alexandrit lézer szőrtelenítő hatásának klinikai bizonyítékaiA legszélesebb körű vizsgálat Kutlubay nevéhez fűződik, aki 2359 páciens (264 férfi, 2095 nő) adatát dolgozta fel. A páciensek átlagosan 2 kezelést kaptak, és 6 hónappal a második kezelés után átlagosan 80,6%-kal csökkent a szőrszálak száma, míg a legjobb értéket hónalji szőrszálak számának csökkenésénél érték el (95%). A kezelések során mellékhatás csak elenyésző, 2,2%-ban fordult elő.

Egy másik kutatás, mely az Alexandrit lézert és az IPLt hasonlította össze, arra az eredményre jutott, hogy az Alexandrit lézer esetében nagyobb mértékben csökkent a szőrszálak száma, és a páciensek is elégedettebbek voltak a kezeléssel.

Már egyetlen kezelés eredményes lehet, de általában kúraszerű program szükséges a megfelelő hatáshoz!

Időtartam:A kezelő fej méretétől, és a kezelendő terület nagyságától függően kb. 15-30 percet vesz igénybe egy Alexandrit szőrtelenítő lézerkezelés. Már egyetlen kezelés eredményes lehet, de általában kúraszerű program szükséges a megfelelő és tartós hatáshoz!
Mellékhatás, szövődmény:A szőrtelenítés ilyen módon végezve csak minimális diszkomfort érzést és helyi bőrmelegséget okozhat.
Gyógyulás:A szőrtelenítő kezeléseket követően ne napozzon, szoláriumozzon minimum 2 hétig! Ha az arcon történik a szőrtelenítő kezelés minden esetben, fél órával a napra, utcára lépés előtt alkalmazzon az SPF 25-30-as faktorszámú, valamint magas UVA védelemmel ellátott napkrémet!
Eredmény:Az Alexandrit lézer tartós szőrtelenítés céljából alkalmazva átlagosan 80,6%-kal csökkenti a szőrszálak számát.
Érzéstelenítés:Ez a típusú szőrtelenítés nem igényel érzéstelenítést.


© 2010 szepsegbroker.hu | Tartós szőrtelenítés Alexandrit lézerrel
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink