BEAVATKOZÁSOK

Teljes arcfiatalítás 1,5 óra alatt

Teljes arcfiatalítás 1 nap alatt: HydraFacial + Pelleve kezelési csomag


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Teljes arcfiatalítás 1,5 óra alatt  1.kep

Fiatalodjon meg 1,5 óra alatt az arcfiatalító kezelési csomag segítségévelA korábbi generációktól eltérően a mai emberek nagyobb hangsúlyt fektetnek egészségük és szépségük megőrzésére. Külsőleg is szeretnének olyan fiatalnak látszani, amilyen fiatalnak érzik magukat. A bőr öregedésének korai jelei (szarkalábak, homlokráncok, száj körüli apró ráncok) már az aktív fiatalokon is megjelenhetnek, melyek a kor előrehaladtával fokozódnak. Sokan kíméletes, mellékhatás, és felépülési idő nélküli bőrfiatalító megoldást keresnek a vonzó külső megőrzése érdekében.
Erre ajánljuk az alábbi kezelési csomagot!

1 alkalommal 2 kezelés= TELJES ACFIATALODÁS

A HydraFacial a legkorszerűbb, nem invazív bőrfelszín megújító orvos-esztétikai technológia. A Hydrafacial az egyetlen hydrodermabráziós eljárás, amely egyesíti magában a arctisztítás, a kíméletes kémiai savas hámlasztás, a vákuummal végzett nyirokmasszázs, pórusfelszabadítás, gyulladáscsökkentés és folyadékpótlás folyamatait. Biztosítja a bőr antioxidánsokkal való védelmét, egyben bőrtápláló hatóanyag visszajuttatást is végez, így tisztább, szebb, teltebb bőrt eredményez fájdalmatlanul, kellemetlenség és gyógyulási idő nélkül.

Ismerkedjen meg a HydraFacial kezeléssel a videóbemutó segítségével:HydraFacial kezelés előtt és után
HydraFacial kezelés előtt és után

A HydraFacial eljárás javítja a bőr tónusát, kisímítja a finom vonalakat, ráncokat, hatékonyan húzza össze a pórusokat, valamint hatékonyan halványítja a bőrfelszíni egyenetlen pigmentációkat, foltokat.
A HydraFacial alkalmas a legtöbb bőrtípusra, beleértve a vékonyabb, szárazabb, vagy öregedő bőrt, illetve a zsírosabb, problémás, gyulladt bőrfelszínt is.

Pelleve kezelés előtt és a 2.kezelés után 60 nappal
Pelleve kezelés előtt és a 2.kezelés után 60 nappal
A Pellevé forradalmi megoldást kínál a bőr öregedési jeleinek visszafordítására sebészi kés, tű, idegen anyag beadása nélkül, az eredeti arcvonások megtartásával.

Az orvosi Pellevé technológia kíméletes, de intenzív és kontrollált felmelegedést eredményez a bőr tónusa és a ráncok kialakulása szempontjából érintett legfontosabb rétegben, az irhában: a kontrollált felmelegedés a bőr tartóvázának rétegében a kollagén és elasztin rostok összehúzódását okozza, ez eredményezi a páciensek legnagyobb részénél már azonnal érzékelhető feszesítő hatást. A tartós hatás azáltal jön létre, hogy a kollagén rostok összehúzódása regenerációs folyamatokat indít be a bőrben: a szervezet újra kezdi termelni az összehúzódott tartóváz rostokat, így a bőr tónusa fokozódik, a felszíni ráncok kisimulnak. A kezelés tulajdonképpen teljesen fájdalmatlan, érzéstelenítést nem igényel, nincs gyógyulási idő, nem szükséges mellette semmilyen életvitelbeli korlátozás. Pácienseink visszajelzései alapján a Pellevé olyan érzés, mint egy meleg arcmasszázs.

Arcfiatalító csomagokŐSZI CSOMAG október 1-ig!
3 alkalom Pelleve bőrfeszesítés teljes arcra + 3 HydraFacial teljes arckezelés
Csomagár: 215.000 Ft
( 270.000 + 120.000 Ft=390.000 helyett = 45% engedmény)


KIS CSOMAG: 3 szemkörnyék Pelleve kezelés, előtte utána HydraFacial (összesen 2 alkalom HydraFacial):
listaáron: 230.000, helyette 190.000 + AJÁNDÉKBA: 20.000 Ft-os HydraFacial termékcsomag (1 db 50 ml-es ránctalanító szérum + 1 db 50ml-es hidratáló arckrém)

NAGY CSOMAG: 3 teljes arc Pelleve, előtte-közben-utána Hydrafacial (összesen 3 HydraFacial alkalommal):
listaáron: 390.000 Ft helyett 290.000 Ft + AJÁNDÉKBA 20.000 Ft-os Hydrafacial termékcsomag (1 db 50 ml-es ránctalanító szérum + 1 db 50ml-es hidratáló arckrém)

A kedvezmény ARCFIATALÍTÓ CSOMAG kupon május 15-ig tölthető le!
© 2010 szepsegbroker.hu | Teljes arcfiatalítás 1,5 óra alatt
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink