BEAVATKOZÁSOK

Testszobrászat - a személyre szabott alakformáló és súlycsökkentő program

Innovatív alakformáló eljárások: Ultracontour, Ultatone, Venus-Freeze + testsúlycsökkentés személyre szabva


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Testszobrászat - a személyre szabott alakformáló és súlycsökkentő program 1.kep

Miért éppen testszobrászat?Jelentős súlyfelesleg esetén az alakformálás és a súlycsökkentés tekintetében a páciensek számára az a fontos, hogy olyan megoldást találjunk problémáira, amely
- hatékony
- az egészséget nem károsítja
- biztonságos
- mindennapi tevékenységet nem befolyásolja
- utókezelést nem igényel
- és a gyógyulási periódus nem tart tovább néhány napnál.


Ezeknek a feltételeknek csakis a TESTSZOBRÁSZAT felel meg.
Testszobrászat - a személyre szabott alakformáló és súlycsökkentő program 2.kep

Testszobrászat lépésről lépésreA Hattyú Klinikán pácienseink kezelését orvosi konzultáció előzi meg az igény- és állapotfelmérés céljából. Ennek keretében orvos-szakmai szempontból összeállítjuk a páciens problémájára legideálisabb kezelési tervet, akár több módszer együttes alkalmazásával.
A konzultáció során derül fény arra is, hogy a páciens esetében nincs-e egészségügyi ellenjavallata a kezelésnek, illetve, hogy teljesíti-e azokat a kritériumokat, mellyel ideális alanya lesz a kezelésnek.
A konzultáció során további életmódbeli és táplálkozási tanácsadás is történik. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy pácienseink számára olyan megoldásokat kínáljunk, amelyek egyénre szabottak, hatékonyak és biztonságosak legyenek.

1.
Amennyiben páciensünk súlyfelesleggel is küzd, a gépi alakformáló eljárások bevetése előtt előtt TESTSÚLYCSÖKKENTÉS szükséges.
Testszobrászat - a személyre szabott alakformáló és súlycsökkentő program 3.kep
2.
A kezelések előtt minden alkalommal a kezelendő területen lazítást végzünk biostimulációs ULTRATONE kezeléssel. Az előkészítés az ultrahangos zsíroldás hatékonyságának fokozását szolgálja.

3.
Az ULTRACONTOUR eljárás olyan műtétmentes ultrahangos alakformáló megoldás, amely biztonsággal és eredményesen semmisíti meg a zsírsejteket férfiak és nők esetében egyaránt. Az ultrahangos zsírbontás segítségével a diétával és mozgással nem ledolgozható, lokalizált, hason, combon, derékon és csípőn felhalmozódó zsírpárnák hatékony kezelésére nyílik lehetőség.
A beavatkozás során az 1-1,5cm mélyen elnyelődő, nagy energiájú, fókuszált ultrahanghullám felnyitja a zsírsejtek falát. A kiáramló zsír a vér-és nyirokkeringés révén a májba jut, ahol a máj enzimrendszere alakítja át és a szervezetből a természetes anyagcsere utakon keresztül ürül ki. A legideálisabb eredmény elérése érdekében egy adott testtájékon a kezelés 4-6 alkalommal történő ismétlését javasoljuk.

UltraContour kezelés közben
UltraContour kezelés közben
4.
Az ultrahangos zsíroldást követően a nyirok-és vérkeringés fokozására és a bőr feszesítése, valamint a cellulit mérséklése érdekében VENUS FREEZE kezelést végzünk. Ez egy multipolaris rádiófrekvencia és a pulzáló mágneses mező együttes, egymást erősítő hatását ötvözi, így a bőrben egy sűrű és egyenletes hőmátrixot generál.

A testszobrászat kezelési csomag ÁRA
egyénre szabott megoldásokkal: 200.000 - 300.000 Ft / 4-6 alkalom
AKTUÁLIS ENGEDMÉNYES AJÁNLATUNK ITT!

Időtartam:Egy kezelési alkalom kb. 30-60 percet vesz igénybe, melyet 4-6 alkalommal érdemes megismételni (egyénre szabottan eltérően) 1-1,5 hónap alatt.
Gyógyulás:Kérésünk csupán arra szokott irányulni, hogy a testszobrászat hatékonyságának érdekében a bő folyadékfogyasztás mellett minimálisan csökkentsük a bevitt szénhidrát-és zsírmennyiséget.
Eredmény:A testszobrászat módszere a páciens aktív közreműködésével tartós eredményt biztosít, amely akár 2-4 cm körfogat csökkenést is jelenthet.
Érzéstelenítés:Az ultrahangos zsíroldás a páciens részéről nem igényel semmilyen előkészítést, fájdalomcsillapítást sem, és kényelmetlen utókezelésre sincs szüksége.


© 2010 szepsegbroker.hu | Testszobrászat - a személyre szabott alakformáló és súlycsökkentő program
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink