BEAVATKOZÁSOK

Testszobrászat - UltraFocus HIFU

Mikrofókuszált ultrahang / HIFU zsírbontás és alakformálás céljából


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Testszobrászat - UltraFocus HIFU 1.kep

2015 alakformáló trendjét a mikrofókuszált ultrahang (HIFU) vezetiMár 2010-ben bevonult az esztétikai piacra a mikrofókuszált ultrahang, de csak arcfiatalítás területén, míg a legújabb HIFU-s készülékek már alakformálásra, konkrétabban zsírbontásra is alkalmasak. Ezek közül kiemelkedik az UltraFocus HIFU, amely nagyobb mélységekben és nagyobb energiával klinikailag igazolt eredményeket produkál a zsírszövet eltávolításában.
Ez a legújabb HIFU-s készülék, az UltraFocus HIFU már hazánkban, Budapesten is megtalálható a RevitalMed-ben!

Az UltraFocus HIFU kezelés megvalósítja a tökéletes, műtét nélküli zsírszövet redukciót. Ezért is nevezték el testszobrásznak.


HIFU hőtérkép/ kék:35 Cfok/ piros:75 Cfok
HIFU hőtérkép/ kék:35 Cfok/ piros:75 Cfok

UltraFocus HIFU technológiájárólA fókuszált nagy energiájú lövések 1,2-1,5 cm-es mélységben vibrációt és nagyon magas hőt okoznak, mely koagulációs pontok képződéséhez vezet. Ennek köszönhetően, klinikailag bizonyított módon azonnal szétroncsolódik a zsírszövet. A test védekező-és nyirokrendszere a kezelést követő 8-10 napban szállítja el a sérült sejteket, akkor válik láthatóvá az eredmény, amely végleges és tartós.
A beavatkozás előtti orvosi konzultáción élő ultrahangos képpel megállapításra kerül, hogy mekkora a zsírszövet vastagsága, kezelhető-e a célterület és milyen energiaszint alkalmazása szükséges. Így biztosítható a mellékhatás-mentesség és elkerülhető a szövetkárosodás.

UltraFocus+TriPolar kezelés ELŐTT és a 3. kezelés UTÁN / RevitalMed / Dr. Vámossy Ildikó
UltraFocus+TriPolar kezelés ELŐTT és a 3. kezelés UTÁN / RevitalMed / Dr. Vámossy Ildikó

Az UltraFocus protokollA kezelés előtt a kezelőszemély letisztítja, lefertőtleníti és érzésteleníti a kezelendő területet, majd a választott kezelési terület-méretnek megfelelően felhelyezi a kezelőfej vezérlését segítő protokoll-filmlapot és felrajzolja a kezelési térképet a kezelés precizitásának biztosítása érdekében. A legtökéletesebb eredmény a lövések számától, irányától, az alkalmazott energiaszinttől és a kezelőfej felhelyezésétől függ. A mátrix rácsszerkezetben létrehozott fókuszált pontokban a 60-70 fokos hő és a mechanikai behatás azonnal roncsolja a zsírszövetet. Az érzéstelenítésnek köszönhetően a lövések pillanatában csak enyhe meleg, szúró érzés tapasztalható, de a kezelés nem jár kényelmetlenséggel vagy fájdalommal.

A nem megfelelően leadott lövések mellékhatásokhoz vezethetnek, ezért orvosi hátteret kell biztosítani a kezelésekhez, a kezelőszemélyeknek pedig tanfolyamon kell részt venniük, tehát csakis minősített szakemberek végezhetik az alakformálást, az un. testszobrászatot az UltraFocus HIFU-val.

UltraFocus alakformáló kezelés videóbemutatója

/ RevitalMed (Budapest)Miért érdemes az UltraFocus HIFU zsírszövet-csökkentő eljárást igénybe venni?Mert a legfejlettebb és leghatásosabb, műtéti beavatkozás nélküli kezelés
• Mert fájdalommentes és gyors zsírszövet-redukciót biztosít
• Mert nincs lábadozási idő, nincsenek hegek
• Mert az eredmény tartós


UltraFocus RevitalMed Árak 1 alkalomra:
10 x 10 cm 30 000 Ft
15 x 15 cm 60 000 Ft
20 x 20 cm 100 000 Ft

Bőrfeszesítés Tripolár Plus RF-felA tripoláris rádiófrekvencia lényege, hogy a rádiófrekvenciás áram 3 elektróda (pólus) között áramlik. A bőrbejutás mélysége változtatható, így egy időben melegíti a mély és felszíni szövetrétegeket a bőrben. A helyileg keletkezett hő hatására a kezelt felületen feloldódnak a zsírsejtek, zsugorodik a zsírréteg, fokozódik a vér- és nyirokkeringés, amely felgyorsítja a szöveti anyagcseretermékek (zsír, cellulit) elszállítását. A felélénkült oxigénellátás hatására nő a kollagén- és elasztin rostok termelődése, s így feszesedik a kezelt terület körüli bőr.

Tripolár Plus RF Bőrfeszesítés RevitalMed Árak 1 alkalomra:
20 perc 8 000 Ft
AKCIÓS ÁRAK fent, középen!

Időtartam:A zsírszövet vastagságától függően 2-4 UltraFocus HIFU alkalom javasolt, egy 20 x 20 cm-es terület kezelése pedig 40-50 percet vesz igénybe. Az újabb UltraFocus HIFU kezelés az előző beavatkozás során elbontott zsír kiürülése után ismételhető (10-14 nap), a megfelelő eredmény eléréséig.
Mellékhatás, szövődmény:Az érzéstelenítésnek köszönhetően a HIFU lövések pillanatában csak enyhe meleg, szúró érzés tapasztalható, de a kezelés nem jár kényelmetlenséggel vagy fájdalommal.
Gyógyulás:A HIFU kezelést követően javasolt a kezelt területre az UltraFocus kompressziós öv felhelyezése, hogy a kezelt területen a zsírsejtek tökéletesen távozni tudjanak és a bőr feszes maradjon. Valamint 1 héten keresztül napi minimum 2,5 liter cukor- és alkoholmentes folyadék elfogyasztása.
Eredmény:A test védekező-és nyirokrendszere az UltraFocus HIFU kezelést követő 8-10 napban szállítja el a sérült sejteket, akkor válik láthatóvá az eredmény, mely végleges és tartós.


© 2010 szepsegbroker.hu | Testszobrászat - UltraFocus HIFU
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink