BEAVATKOZÁSOK

THALASSO maszk- Hidratáló, regeneráló arckezelés tengeri algával

Thalasso tengeri algás kezelés- Méregtelenítő, sejtrevitalizáló, mélyhidratáló maszk


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Maria Galland- Thalasso maszk kezelés kellékei
Maria Galland- Thalasso maszk kezelés kellékei
25 év feletti hölgyeknek és férfiaknak is ajánlott, akiknek arcbőre tartós környezeti hatásoknak van kitéve (nap, szél, hideg, légszennyezés).

A Maria Galland termékcsalád egyedi tengeri algakivonatot tartalmazó arc- és szemkezelése. A tengeri bretagne-i barna alga kivonatot tartalmazó Thalasso maszk hidratálja az arcbőrt és segíti a káros környezeti hatások elleni védekezésben, vagyis gátolják a szabadgyök képződését (antioxidáns), amely felelős a gyors bőröregedésért.

Ez a speciális revitalizáló és frissítő kezelés erősíti a kötőszövetet és a bő rvédekezőképességét. A tengeri algákat tartalmazó maszk csökkenti a ráncokat, tompítja a stressz és a fáradtság nyomait.
Thalasso maszk felvitele
Thalasso maszk felvitele
A Thalasso arckezelés lényege, hogy a Thalasso maszk alá a bőr állapotának megfelelő szérumot viszünk fel. Ez a tengeri algákban gazdag, por alapú maszk - összekeverve egy növényi hatóanyagokkal dúsított oldattal – méregteleníti a sejteket, stimulálja azok megújulását. A Thalasso maszk hatóanyagai és a hidratáló szérum mélyen beszívódik a kötőszövetbe, így növelve annak vízmegkötő képességét, az arcbőr visszanyeri eredeti rugalmasságát és fiatalságát.

A kezelés menete: letisztítás arctejjel, arcradírozás, tonizálás, arc- és dekoltázsmasszázs, hatóanyag koncentrátum, alga-maszk, ráncápolók, hidratáló arckrém

Thalasso mélyhidratáló arckezelés: 13 500 Ft / Lola Szépségszalon

Időtartam:Thalasso kezelés arcra és szemkörnyékre 60 perc
Thalasso kezelés arcra és szemkörnyékre Cocon masszázzsal 90 perc
Eredmény:Már 1 kezelés után is látványosan kisimul az arc és a szem környékén csökkenek a szarkalábak. A bőr tartósan hidratált marad több héten keresztül, de a atrtaó shatás érdekében ajánlott havonta megisételni a Thalasso algás maszk kezelést.


© 2010 szepsegbroker.hu | THALASSO maszk- Hidratáló, regeneráló arckezelés tengeri algával
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink