BEAVATKOZÁSOK

THERMAGE™ -bőrfeszesítés és kontúrjavítás

Non-invazív orvosi, rádiófrekveniás kollagén indukció bőrfiatalításra, arc-revujenációra


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


A Thermage™ kezelés látványos bőrfeszesítő hatása
A Thermage™ kezelés látványos bőrfeszesítő hatása
A Thermage™ kezelés a bőrfeszesítésnek, és kontúrjavításnak egy biztonságos, klinikailag ellenőrzött módja. A szervezett saját kollagénjének stimulálását végzi, ezáltal a bőr tónusát, kontúrját és szerkezetét újítja meg. A legújabb Thermage™ készülék 2008-ban került forgalomba, összehasonlíthatatlanul jobb eredményekkel, mint korábbi társai.

A Thermage™ teljes mértékben non-invazív eljárás. Nincs szike, nincs injekció, nincs komplikáció. Egyszeri beavatkozás. A kezelés alatt a bőr meglévő kollagénjét feszíti meg és a továbbiakban pedig stimulálja a kollagén termelést. A hatás ezért részben azonnali és látható, illetve másrészben elhúzódó és állandóan javuló a kezelést követő hatodik hónap végéig. Az eredmény évekig látható.

A Thermage™ kezelés a világon mindenhol csak orvosi közreműködés mellett, elsősorban plasztikai sebészeti klinikákon található meg. A kezelés egyszeri alkalom. A kezelés ideje a kezelt terület nagyságától és számától függően húsz perctől két óráig tart.
50 év feleletti hölgy arconásainak változtása a Thermage™ kezelés után azonnal és 3 hónappal később
50 év feleletti hölgy arconásainak változtása a Thermage™ kezelés után azonnal és 3 hónappal később

Amiben még többet ad a Thermage™ módszer

:

- nincs regenerációs idő, a páciens a kezelés után azonnal folytathatja normál életvitelét. A lézerekkel ellentétben minden bőrtípusnál és minden bőrszín esetében használható. Nincs évszak függőség, mint a lézeres kezelések estén, nyáron is biztonságosan alkalmazható a Theramge™ eljárás. A töltőanyagokkal ellentétben pedig (amelyek csak ráncfeltöltést tesznek lehetővé), az adott egész kezelt területen, mint pl. az egész homlokon, az arcon, a szemhéjakon, hason, kézen, stb. alkalmazható.

Nem lebecsülendő tulajdonsága, hogy nem csak arcon, szemhéjon, vagy nyakon vethető be, hanem az egész testen használható. A Thermage™ által feszesíthető bőr a dekoltázson, a felkarokon, a melleken, a hason, a combokon, és a térdeken is.
A szem körüli Thermage™ kezelés eredményessége
A szem körüli Thermage™ kezelés eredményessége

Miképpen működik a Thermage™?Ahhoz, hogy megértsük, hogyan működik a Thermage™, kicsit jobban meg kell ismernünk a bőr szerkezetét. Bőrünk 3 rétegből áll. A látható külső réteget epidermisnek hívjuk, a középső, kollagénben gazdag réteget dermisnek, és a legmélyebb réteget, amely zsírszövetéről és a benne található kollagén rostok hálózatáról ismert, pedig subcutisnak. Ha ebben a három rétegben csökken a kollagén rostok mennyisége a korábbi, túlzásba vitt napozás, genetikai okok, vagy a normál öregedési folyamat miatt, akkor az arc bőre megereszkedik és ráncosodik. Természetesen azok a módszerek, amelyek csak a felületen hatnak, nem képesek a mélyebb rétegek kollagén termelését befolyásolni.

Thermage™ működési elvét bemutató angol nyelvű video:

THERMAGE™ -bőrfeszesítés és kontúrjavítás  4.kep

A Thermage™ az egyetlen non-invasiv módszer

,

amely feszesíti a bőrt és megújítja a bőr mindhárom rétegének kollagén termelését is egyben. Hogyan? Úgy, hogy a Thermage™ az egyetlen, amely a capacitive radiofrequenciás technológiát használja (monopolar technika), s így a mély kollagén rost hálózatot eléri. Ez pedig azonnali feszesedést okoz, mellette pedig megújítja a bőr tónusát és szerkezetét. Az új kollagén termelés beindulásának köszönhetően pedig a bőr megújulása 4-6 hónapon át is tart a kezelést követően.

A Thermage™ minden invasiv kozmetikai és esztétikai plasztikai sebészeti módszernél biztonságosabb. Minden bőr típusnál és bőrszínnél használható. Csak egyetlen kezelés szükséges belőle, nem kell a kezelést 5-6-szor ismételni, mint más beavatkozások esetében. Nincs regenerációs idő, azonnal visszaállhat az ember a munkájába.

A legjobb eredményeket a 35-60 év közöttiek esetében lehet tapasztalni. Ha idősebb valaki és/vagy erősebben lóg a bőre, akkor az eredmény kevésbé lesz látványos, tehát nem helyettesíti az arcplasztika szükségességét.

A Thermage™ bőrfeszesítés és arcfiatalítás az egyik legnépszerűbb esztétikai kezeléssé nőtte ki magát Amerikában az utóbbi 1-2 évben. A Makemeheal weboldal számos színész neve mellett említi, hogy ők is ezt módját választották bőrfiatalságuk konzerválására: Nicole Kidman, Jennifer Love Hewitt, Marisa Tomei és Ben Stiller is.
A Thermage™ orvosi rádiófrekvenciás kezeléssel kapcsolatos előírások:

Csak a Thermage™ rádiófrekvenciás készülékkel csakis azok az orvosok dolgozhatnak és vásárolhatják meg, akik előzetesen részt vettek egy Thermage™ használatával kapcsolatos továbbképzésen, s a kurzus végén sikeres vizsgát tettek.

A Thermage™ esztétikai megoldást Magyarországon elsőként és jelenleg egyetlenként Dr. Szemerey Balázs István plasztikai sebész végzi a Mediburg Klinikán.

.

1 alkalom Thermage™ kezelés ára függ a kezelt bőrfelület nagyságától, s annak elhelyezkedésétől: 300 000 Ft-tól

Kíváncsi rá, mennyire hatékony ez a kezelési módszer?
Szeretné tudni, hogy melyik SzépségBróker – partner szakembert tartják valóban jónak a portál olvasói?

Töltse ki Ön is ezt a rövid, kb. 2 percet igénybe vevő kérdőívet, és hamarosan megküldjük Önnek az összesítést!Véleménye anonim marad, adatait harmadik félnek nem adjuk át! Az adatvédelemről részletesen itt olvashat.


Időtartam:Egy-egy Thermage™ alkalom a kezelt terület nagyságától függően húsz perc és kettő óra közötti dőtartamot vesz igénybe. .Mivel már egy alkalomnak is látványos hatása van, ezért a kezeléseket csak 4-6 havonta 1x kell megismételni a folyamatosan sima bőrfelület biztosítása érdekében.
Mellékhatás, szövődmény:Thermage™ kezelés alatt a kezelt felületen enyhe meleg érzés tapasztalható, mialatt a radiofrequencia energiája a bőr alsó rétegét kezeli. Ez az érzés csupán azt jelenti, hogy a kollagént az energia stimulálja és ezáltal a bőrt feszesíti. A kezelést követően a bőr egy vagy két napon keresztül piros lehet. Bár a többség nem észlel pirosságot sem, és a kezelés után azonnal visszaállhat a normál életbe.
A Thermage™ eljárás biztonságosan kombinálható egyéb esztétikai eljárással is, csupán a hyaluronsavas feltöltés után érdemes 6 hónapot várni és a botox-kezelés után pedig 7 napot.
Ellenjavallat, kockázat:Pacemaker, fém implantátum, hallást javító implantátum megléte esetén, valamint diabetes (cukorbetegség), herpes fertőzés, súlyosabb pajzsmirigy betegség esetén. Nem ajánlott a Thermage™ bőrfeszesítés terhesség és szoptatás időszakában.
Gyógyulás:Nincs gyógyulási idő, a Thermage™ kezelés után visszatérhet munkahelyére, folytathajta napi teendőit.
Eredmény:Azonnali eredmény: Lehet látni és érezni, hogy a kezelt bőr finomabb, simább lett. Ugyanúgy a kezelt terület kontúrja is harmonikusabbá válik. Az orca kiemelkedik, a nevető ráncok enyhülnek, az állcsont körüli petyhüdt bőrfelesleg kifeszül és a toka is csinosabbá válik.

Hosszú távú Thermage™ eredmény: A kezelést követően hónapokon át lehet további javulást észlelni. A bőr több új kollagént állít elő és a feszesedés következtében a bőr kontúrja egyenletesebbé válik. Ez a folyamat 4-6 hónapon keresztül is megfigyelhető.

Habár a Thermage™ orvosi rádiófrekvenciás kezelés nem helyettesíti az arcplasztikát, de néhány évvel eltolja annak szükségességét.
Érzéstelenítés:Altatást nem igényel, de a beavatkozás előtt szájon át nyugtató adása és/vagy helyi érzéstelenítő krém használata mindenképpen javallt.
Ellátás:Ambulánsan, Thermage™ kezelés után azonnal visszatérhet a megszokott napi ritmusához.


© 2010 szepsegbroker.hu | THERMAGE™ -bőrfeszesítés és kontúrjavítás
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink