BEAVATKOZÁSOK

THERMAGE -orvosi bőrfeszesítés, alakformálás szike nélkül

Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés, kontúrjavítás egyetlen kezeléssel, plasztikai sebész szike nélküli alakformálása


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


THERMAGE -orvosi bőrfeszesítés, alakformálás szike nélkül  1.kep
A Thermage™ kezelés a bőrfeszesítésnek és a kontúrjavításnak (alakformálás) egy biztonságos, klinikailag ellenőrzött módja. A bőr tónusát, kontúrját és szerkezetét képes megújítani a szervezet saját kollagénjének stimulálása révén. A legújabb Thermage™ készülék 2008-ban került forgalomba Amerikában, amelyet az idén Euróban elsőként Magyarországon kezdtek el alkalmazni összehasonlíthatatlanul jobb eredményekkel, mint a régebbi rádiófrekvenciás készülékeket.

Miképpen működik a Thermage™?Ahhoz, hogy megértsük, hogyan működik a Thermage™, kicsit jobban meg kell ismernünk a bőr szerkezetét. Bőrünk 3 rétegből áll. A látható külső réteget epidermisnek hívjuk, a középső, kollagénben gazdag réteget dermisnek, és a legmélyebb réteget, amely zsírszövetéről és a benne található kollagén rostok hálózatáról ismert, pedig subcutisnak. Ha ebben a három rétegben csökken a kollagén rostok mennyisége a korábbi, túlzásba vitt napozás, genetikai okok, vagy a normál öregedési folyamat miatt, akkor az arc bőre megereszkedik és ráncosodik. Természetesen azok a módszerek, amelyek csak a felületen hatnak, nem képesek a mélyebb rétegek kollagén termelését befolyásolni.

Thermage™ működési elvét bemutató angol nyelvű video:THERMAGE -orvosi bőrfeszesítés, alakformálás szike nélkül  2.kep
THERMAGE egy non-invazív, orvosi eljárás, amelynek alapja a rádiófrekvencia által kiváltott terminális hő. Az irha (dermis) rétegében bekövetkezik a rugalmatlan kollagén kötőszöveti elemek denaturálódása és az újabb, rugalmasabb kollagén-rostok újraképződése. Thermage segítségével a bőr feszesedik, összehúzódik a megnyúlt bőrredő, a kontúr javul, s szinte megújul a kezelt bőrterület. A kollagén kötőszöveti hálózat kialakulásával egy fiatalosabb, teltebb, fiatalosabb arcot és egy csinosabb, feszesebb alakot kaphatunk.

THERMAGE -orvosi bőrfeszesítés, alakformálás szike nélkül  3.kep
A Thermage alkalmazásával lehetőség nyílik az eddig igen nehezen hozzáférhető, vagy műtét (szike) nélkül nem eltávolítható petyhüdt, lógó bőrfelület, a pl. a felkar és a térd körüli bőrfelesleg eltüntetésére. Sőt, látványos eredményt hozhat a szülés utáni hasi bőrredők kisimításában, vagy a ráncos kézfej feszesítésénél is.

A legtöbb nő igen nehezen szabadul meg a szülés utáni hasi zsírtól és bőrfeleslegtől. Ebben az esetben a Thermage összetett hatásának köszönhetően mindkét problémát egyszerre, egy kezeléssel megoldja. A rádiófrekvencia által generált terminális hő ugyanis oldja a zsírfelesleget, s fokozza annak elszállítását, valamint újraindítja a kollagén termelődését. A Thermage kezelés végeredménye egy laposabb, feszesebb has lesz.
Vagy az igen zavaró felkar alatti lógó bőrfelesleg (un. madárszárny) is látványosan eltüntethető a legújabb orvosi rádiófrekvenciás eljárással.
Míg a fenék és comb régiójában is hasonlóan képes felgyorsítani a felesleges zsír- és salakanyag elszállítását, így kisimítja a cellulitos bőrt is.

A Thermage™ teljes mértékben non-invasív eljárás. Nincs szike, nincs injekció, nincs komplikáció. Egyszeri beavatkozás. A kezelés alatt a bőr meglévő kollagénjét feszíti meg és a továbbiakban pedig stimulálja a kollagén termelést. A hatás ezért részben azonnali és látható, illetve másrészben elhúzódó és állandóan javuló tendenciát követve a kezelést követő hatodik hónap végéig. Míg az eredmény évekig látható marad.

Miben tér el a Thermage™ eljárás az eddig ismert orvosi és kozmetikai alakformáló mószerektől

:

1. Nincs regenerációs idő, a páciens a kezelés után azonnal folytathatja normál életvitelét.
2. A lézerekkel ellentétben minden bőrtípusnál és minden bőrszín esetében használható.
3. Nincs évszak függőség, mint a lézeres kezelések estén, nyáron is biztonságosan alkalmazható.
4. A Thermage™ minden invasiv kozmetikai és esztétikai plasztikai sebészeti módszernél biztonságosabb!
5. Már egyetlen kezelés is elegendő a várt hatás eléréséhez, így nem szükséges 6-12-szer ismételni, mint más eljárásokat.
A Thermage™ orvosi rádiófrekvenciás kezeléssel kapcsolatos előírások:

A Thermage™ kezelés a világon mindenhol csak orvosi közreműködés mellett, elsősorban plasztikai sebészeti klinikákon található meg. A Thermage™ rádiófrekvenciás készülékkel csakis azok az orvosok dolgozhatnak és vásárolhatják meg, akik előzetesen részt vettek egy Thermage™ használatával kapcsolatos továbbképzésen, s a kurzus végén sikeres vizsgát tettek.

A Thermage™ esztétikai megoldást Magyarországon jelenleg két plasztikai sebész végzi:Dr. Szemerey Balázs István/ Mediburg klinika / Budapest

Dr. Bajusz Huba plasztikai sebész / Szent Gellért Orvoscentrum / Szeged


1 alkalom Thermage™ kezelés ára függ a kezelt bőrfelület nagyságától, s annak elhelyezkedésétől: 300 000 Ft-tól
A legjobb eredményeket a 35-60 év közöttiek esetében lehet tapasztalni. Ha idősebb valaki és/vagy erősebben lóg a bőre, akkor az eredmény kevésbé lesz látványos, tehát nem helyettesíti az arcplasztika szükségességét.

A Thermage™ bőrfeszesítés és arcfiatalítás az egyik legnépszerűbb esztétikai kezeléssé nőtte ki magát Amerikában az utóbbi 1-2 évben. A Makemeheal weboldal számos színész neve mellett említi, hogy ők is ezt módját választották bőrfiatalságuk konzerválására: Nicole Kidman, Jennifer Love Hewitt, Marisa Tomei és Ben Stiller is.

Képes beszámoló a Thermage alakformáló eredményeiről:Kíváncsi rá, mennyire hatékony ez a kezelési módszer?
Szeretné tudni, hogy melyik SzépségBróker – partner szakembert tartják valóban jónak a portál olvasói?

Töltse ki Ön is ezt a rövid, kb. 2 percet igénybe vevő kérdőívet, és hamarosan megküldjük Önnek az összesítést!Véleménye anonim marad, adatait harmadik félnek nem adjuk át! Az adatvédelemről részletesen itt olvashat.
Időtartam:A Thermage kezelés ideje a kezelt terület nagyságától és számától függően 30-120 percig tarthat.
Egy alkalom elegendő a kívánt eredmény eléréséhez, ehhez azonban min. 5-6 hónap szükséges.
Mellékhatás, szövődmény:A Thermage kezelőfej bőrérintkezésének alkalmával egy rövid hidegérzet fog érezni, amelyet egy fokozatos bőrmelegedés fog követni. A helyi melegség érzés fokozódása azt mutatja, hogy a rádiófrekvenciás energia által kiváltott hőhatás már elérte a bőrfeszesítésre alkalmas hőmérsékletet a bőr mélyebb rétegében. Mialatt kezelőorvosa folyamatosan ellenőrzi a készülék által detektált bőrhőmérsékletet és az Ön visszajelzése alapján biztosítja a tolerálható, de hatásos kezelést. Tehát fájdalomra nem kell számítania, csupán lokális melegség érzetre. A kezelés után minimális bőrpír és helyi duzzanat figyelhető meg, amely néhány órán belül nyomtalanul megszűnik.
Eredmény:A legjobb eredményeket a 35-60 év közöttiek esetében lehet tapasztalni. Ha idősebb valaki és/vagy erősebben lóg a bőre, akkor az eredmény kevésbé lesz látványos, tehát nem helyettesíti az arcplasztika szükségességét.
Érzéstelenítés:A kezelendő bőrfelületen hűtő zselé alkalmazása.
Ellátás:Ambulánsan


© 2010 szepsegbroker.hu | THERMAGE -orvosi bőrfeszesítés, alakformálás szike nélkül
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

1. laszlo   Szeptember 15, 2014
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha csak azok az orvosok vásárolhatják meg és dolgozhatnak a THERMAGE készülékkel, akik előzetesen továbbképzésen vettek részt és sikeres vizsgát tettek, akkor hogyan lehetséges, hogy egy szépségszalonban orvosi felügyelet nélkül használhassák. Talán kozmetikus képesítéssel. Netán bárki használhatja és kezelhet vele ha tesz ilyen vizsgát? Vajon a szépségszalonban miért kerül 2.990 Ft-ba 1 kezelés arcon és nyakon?
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink