BEAVATKOZÁSOK

Tisztító bio-arckezelések

Jasmin Organics tisztító és vitalizáló bio-arckezelések


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Tisztító bio-arckezelések 1.kep
A Jasmin Organics bio-arckezelések olyan pozitív változásokat idéznek elő a bőr struktúrájában és tónusában, melyek azonnal láthatóak. A bőr rugalmas és élettel teli lesz a gondosan válogatott, legkiválóbb minőségű, természetes, bőrtápláló összetevőknek köszönhetően. Hatékonyan csökkentik a ráncokat, feszesítik a bőrt, javítják annak keringését, valamint lassítják az öregedési folyamatokat. A Jasmin Organics termékcsalád titka a bizonyítottan organikus összetevők és természetes illóolajok tökéletes kombinációjában rejlik.

NYÍLT NAP:


Ingyenes Bőrdiagnosztizálás kezelés ajánlóval termék mintákkal 2012. JÚNIUS 1-én!
Telefonos időpontegyeztés szükséges! ITT!Jasmin Tisztító KezelésLeírás: A kezelést az Arctisztító tejjel és a Bőrmegújító arcradírral végzett tisztítással kezdjük. A radír eltávolítja az elszarusodott hámsejteket, így a hatóanyagok könnyebben fel tudnak szívódni és lehetővé válik a bőrlégzés is. Regeneráló hatóanyagú, Bőrmegújító masszázsolajjal végzett arc- és dekoltázs masszázs követi a letisztítást, gőzöléssel egybekötve. Miután a bőr felpuhul, eltávolítjuk a mitesszereket. VIO-val fertőtlenítünk és stimuláljuk a bőr regenerációs folyamatait. Ezután keringésjavító és magas ásványi anyag tartalmú Revitalizáló pakolást teszünk fel az arc, a nyak és a dekoltázs területére. A pakolás hatóideje alatt fejmasszázzsal járulunk hozzá a teljesebb ellazuláshoz. A kezelés lezárásaként feltesszük az arckrémet az arc, a nyak és a dekoltázs területére a bőrtípusnak megfelelő permettel. A permet hidratál, lehetővé teszi a krém optimális felszívódását, a krém pedig egész napos védelmet nyújt a bőr számára.

Ajánlott: minden bőrtípusra, különösen mitesszeres bőrre.
Jasmin Tisztító Kezelés 90 ’ 11.900, - Ft

Jasmin Vitalizáló Tisztító KezelésLeírás: A kezelést az Arctisztító tejjel és a Bőrmegújító arcradírral végzett tisztítással kezdjük. A radír eltávolítja az elszarusodott hámsejteket, így a hatóanyagok könnyebben fel tudnak szívódni és lehetővé válik a bőrlégzés is. Regeneráló hatóanyagú, Bőrmegújító masszázsolajjal végzett arc- és dekoltázs masszázs követi a tisztítást, gőzöléssel egybekötve. Miután a bőr felpuhul, eltávolítjuk a mitesszereket. VIO-val fertőtlenítünk és stimuláljuk a bőr regenerációs folyamatait. Ezután keringésjavító és magas ásványi anyag tartalmú revitalizáló pakolást teszünk fel az arc, a nyak és a dekoltázs területére. A pakolás hatóideje alatt fejmasszázzsal járulunk hozzá a teljesebb ellazuláshoz. Ezt követően a hidratáló hatóanyag tartalmú Eco-cellulose maszk kerül az arcra, melynek hatóideje alatt kéz-és karmasszázst végzünk. A kezelés lezárásaként feltesszük az arckrémet az arc, a nyak és a dekoltázs területére a bőrtípusnak megfelelő permettel. A permet hidratál, lehetővé teszi a krém optimális felszívódását, a krém pedig egész napos védelmet nyújt a bőr számára.

Ajánlott: minden bőrtípusra, különösen dehidratált és mitesszeres bőrre.
Jasmin Vitalizáló Tisztító kezelés120’ 14 900, - Ft

Időtartam:90-120 perc, havonta egyszer.
Mellékhatás, szövődmény:Nincs.


© 2010 szepsegbroker.hu | Tisztító bio-arckezelések
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink