BEAVATKOZÁSOK

Toka eltüntetése MEZOTERÁPIAs LIPOLÍZISsel

alkformálás injekiós mezoterápiával


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 6 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Mezoterápiás lipolízis kezelés előtt és után
Mezoterápiás lipolízis kezelés előtt és után

Toka eltüntetése MEZOTERÁPIÁS LIPOLÍZISSELA mezoterápiás technikával végezhető lipolízis helyi zsírlerakódás eltávolítására és a bőr feszességének növelésre is alkalmas. Jó kiegészítője ez a hagyományos zsírleszívásnak is kisebb és nehezebben hozzáférhető területeken (pl. toka, térd, boka, alkar, köldök körül)

A megvastagodott toka (nem betegség miatt!) jelentősen ronthat az arc összhatásán, sőt, egy „kövérebb” test látványát nyújtja. Különösen zavaró lehet fiatal korban, mint alkati jellegzetesség, de a 40+os korosztály számára is nehezen elfogadható változás a toka megjelenése. Mielőtt sebészeti útra térne, érdemes a műtéti rizikó nélküli, szinte fájdalom mentes, gyors regenerációval és látványosan pozitív eredménnyel járó mezozetápiás lipolízis kúrát kérnie bőrgyógyász-kozmetológusától, vagy plasztikai sebészétől.

A mezoterápiás lipolízis során bőr alapos fertőtlenítését követően egy háló rácspontjainak megfelelően, szubkután, egy igen vékony és rövid tű (esetleg mezoterápiás pisztollyal) a zsírszövetbe injektálják az engedélyezett gyógyszerkoktélt. Az igen apró, sűrű tűszúrások sejtstimuláló és kollagénképző (bőrfeszesítö, börregeneráló) hatása is van, így nem csupán a zsírréteg vastagsága csökkenthető, hanem a bőr állaga, feszessége is javítható a lipolízis során.
A beadást követően orvosa enyhén átmasszírozza a kezelt területet, amelyet 1-2 naponta Ön is megismételhet otthonában. A beadás után kezelőorvosa konkrét tanácsokkal látja el, melyet FONTOS betartania a szép és látványos eredmény érdekében.

Belkyra (Allergan) zsírbontó hatásossága (lipolízis) 1.
Belkyra (Allergan) zsírbontó hatásossága (lipolízis) 1.

Nagyobb területek ZSÍROLDÁSA (lipolízis)A nagyobb területek zsírdepoi szintén látványosan (cm-ekben mérhetően) és tartósan csökkenthetők lipolízisel. A zsírleszívás műtéti beavatkozása előtt mérlegelendő egy megfelelő hatóanyag-koktéllal vlgzett mezoterápiás lipolízis.
Egy kiterjedt területen történő lipolízis azonban csak abban az esetben biztonságos az Ön számára, ha szigorúan betartja kezelőorvosának utasításait!

Mivel a feloldott zsírmennyiség a nyirokereken keresztül a májba kerül, az fokozott működésre készteti a májat (zsíranyagcsere: zsírsav, koleszterin lebontás-szintézis, ketogenezis, lipoprotein és epesav szintézis). Amennyiben a máj a méregtelenítő funkcióját nem tudja maradéktalanul elvégezni, úgy az komoly anyagcserezavarokhoz vezethet.
Ezért rendkívül fontos, hogy a mezoterápiás lipolízis kúra alatt minimum 2 liter folyadékot fogyasszon el naponta! A szükséges folyadék mennyiséget azonban nem egyszerre, hanem 1-2 dl-es adagokban elosztva kell meginnia! Az esti nagy mennyiségű folyadék fogyasztását szintén érdemes elkerülni.

Belkyra (Allergan) zsírbontó hatásossága (lipolízis) 2.
Belkyra (Allergan) zsírbontó hatásossága (lipolízis) 2.

Orvosi LIPOLÍZIS protokolljaA Network Lipolysis protokollja szerint 3-5 lipolízis kezelés ajánlott 8 hét szünetekkel. Ez az intervallum természetesen eltérhet a különböző hatóanyagú kombinációk esetében. Több hatóanyag együttes alkalmazása az eredményességet fokozza.

A fő hatóanyagok az alábbiak lehetnek (önállóan, van kombinációkban):


- phosphatidylkolin /PC/
vagy
- deoxycholat/DC/- epesav származék/Belkyra:deoxycholic acid, Aqualyx: 12alfa-dihydroxy-5beta-24-oico cholanic acid sodium salts
vagy
- természetes hatóanyagokat tartalmazó mezo-homeopátiás lipolízis, a Bioshaping (a-Ketoglutaricum acidum 6X; Adeps suillus 10X; Artery 6X; Barium oxalosuccinate 6X; Calcarea fluorica 10X; Calcarea fluorica 30X; Calcarea fluorica 200X; Carduus marianus 6X; Cis-Aconitic acid 6X; stb.)

Ezek mellett detergenseket (zsírok emulgeálása) pl., Rh-Oligopeptide-2, és egyéb zsírbontás segítő hatóanyagokat is tartalmazhatnak: (IGF-1, Insulin Grow Factor=fokozza a lipolízist és támogatja az izomnövekedést), L-carnitin (zsírbontó), hyaluronsav (vízmegkötés, hidratálás), B és egyéb vitaminok, Natrium klorid, valamint egyéb ásványi anyagok alkalmazhatók.

Azonban csak olyan mezoterápiás fix kombinációjú hatóanyagkoktélok használhatók fel lipolízisre, amelyeknek CE vagy magyar OÉTI engedélyük van!


ÚJDONSÁG!


Belkyra ® lipolízis toka csinosításraA Belkyra biokompatibilis, felszívódó, zsírbontó (lipolízis) hatóanyaga a deoxiklósav (epesav). Ez természetesen is előfordul a szervezetünkben. A Belkyrában lévő deoxikolsav zsírbontó hatását és biztonságosságát számos klinikai vizsgálattal igazolták (Allergan).
Az epesav hatóanyag lebontja a zsírsejtek falát, így a sejtekben lévő zsírsavak kiszabadulnak és kiürülnek a szervezetből.
A kívánt eredmény eléréséhez legalább két kezelés szükséges, a kezelések között 4 hétnek kell eltelnie.
Belkyra (Allergan) zsírbontó hatássosága (lipolízis) 3.
Belkyra (Allergan) zsírbontó hatássosága (lipolízis) 3.

Tudj meg több részletet a Belkyra lipolízisről Dr. Poroszkai Máriától a Fehérhajó Revital Center szakorvosától:
Műtét nélküli zsírbontás from Fehérhajó Revital Center on Vimeo.

A kozmetikusok lehetősége

A mezoterápiás zsírbontó kezeléseket csakis tű nélküli, un. elektroporézissel végezhetik.
Viszont az elektroporáció segítségével az alakformáló hatóanyagok is bejuttathatók a bőr mélyebb rétegeibe akár heti rendszerességgel. A zsírszövetre önálló kezelésként is alkalmazható, de kombinálható más gépi, vagy manuális eljárásokkal együtt. Elektroporézissel kezelhető a cellulit összes megjelenési formája, a bőrmegereszkedés, alkalmas helyi alakformálásra, zsírmobilizálásra, de a stria kezelésben is jó tapasztalatokról számoltak be a szakemberek.

ÁRAK: Tokacsinosítás BIOLIPOLYSIS-sel

- 1. alkalom: 30.000 Ft
+ Tokacsinosító orvos-kozmetikai hatóanyag UH + RF6 CILVARIS gépi kezeléssel= 6.000 Ft
+ DrAntiAging Arclifting egyedi masszázs (10 perc) = 6.000 Ft
= 1. alkalom KOMPLEX tokacsinosító BIOLIPOLYSIS= 42.000 Ft

- 4 alkalmas bérlet aktuális % engedménnyel 2 részletben is fizethető - LÁSD FENT JOBBRA!
-5-6. alkalom 30% engedménnyel


Időtartam:Egy kezelés 20-30 percet vesz igénybe, a hatóanyagoktól és a kezelendő terület nagyságától függően 1-8 alkalommal. (Pl. Belkyra toka csinosításra kis zsírfelesleg esetén 1 alkalom is elegendő)
Mellékhatás, szövődmény:Csupán apró csípő fájdalmat érezhet a páciens, amelyek gyorsan elillannak. Néhány szúrási pontban gombostűfej nagyságú mikroheamatómák jelentkezhetnek, amelyek könnyen lesminkelhetőek és 3-4 nap alatt teljesen felszívódnak. Amennyiben a ciklusának közepén vagy végén tart, úgy javaslott 1-2 napig Arnica Montana C15-ös homeopátiás készítményt szedni 2x5 pellet mennyiségben.
A Belkyra lipolízis tulajdonképpen egy kontrollált gyulladást okoz a zsírszövetben, amely enyhe duzzanatot, viszketést, zúzódásérzést, kipirosodást idéz elő fájdalom nélkül. Ezek az enyhébb kellemetlenségek is maximum 1 hétig állhatnak fenn.
Ellenjavallat, kockázat:Kontraindikációk: Terhesség, szoptatás, 18 év alatti életkor, szója vagy benzylalkohol allergia, vérkeringési zavar vagy rossz állagú heges bőr a kezelt területen, a kezelt terület körüli fertőzés, Komolyabb általános betegség, autóimmun betegség, vagy 5mg/napnál magasabb dózisú szteroid szedése, cytostatikus kezelés, antikoaguláns/ véralvadásgátló kezelés, inzulin dependens diabetes, a páciens nem reális elvárásai a kezeléstől.
Eredmény:A kezelések igazi eredményét 4 hét után észlelheti a páciens, de igazán látványos toka csökkenést a kúra végére lehet elérni vele.
Érzéstelenítés:nem igényel, de igény szerint jég vagy érzéstelenítő krém alkalmazható a kezelendő területen
Ellátás:ambulánsan


© 2010 szepsegbroker.hu | Toka eltüntetése MEZOTERÁPIAs LIPOLÍZISsel
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink