BEAVATKOZÁSOK

Tokacsinosítás, arcél formázás otthon is – SlimFaceLift- az Ericson Lab. anti-gravitációs ránctalanító programja

Otthoni arcápolás professzionális biotechnológia termékekkel megereszkedett, ráncos bőr és az arcél eltüntetése, megvastagodott toka esetén


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Tokacsinosítás, arcél formázás otthon is – SlimFaceLift- az Ericson Lab. anti-gravitációs ránctalanító programja 1.kep

Arcél elmosódása, toka megvastagodásaBár néhány fiatal esetében is megfigyelhető a toka megvastagodása, ami ha testsúly-gyarapodás nélkül jelentkezik az bizonyára genetikusan öröklött alkati jellegnek tekinthető, amin csak invazívabb módszerekkel lehet módosítani. Míg 35 év felettieknél jelentkező arcél elmosódás és tokamegvastagodás már az öregedési folyamatok felgyorsulását jelzik számunkra, de aggodalomra semmi okunk, hisz az Ericson Laboratie Paris (francia biotechnológiai módszereket is felhasználó kozmetikai gyár, ahol a folyamatos innovációt a gyógyszerészek, bőrgyógyászok és biokémikusok szinergikus munkája garantálja) SlimFaceLift termékcsoportja már az otthonunkban is a segítségünkre lehet e folyamat lelassítására és visszafordítására.

A zsírszöveti állomány nagyon fontos morfológiai szerepet kap az arcforma fenntartásához. Vastagsága annak függvénye, hogy az arc melyik részéről beszélünk. Az öregedési folyamat során a zsírszövet az izmok mentén függőlegesen „levándorol”, ami a középarcból kiürül, az az áll alatti területen lerakódik.
Tokacsinosítás, arcél formázás otthon is – SlimFaceLift- az Ericson Lab. anti-gravitációs ránctalanító programja 2.kep

A Slim Face Lift anti-aging kezelés 2 innovatív technikát egyesít a kezelés során:1. MOLEKULÁRIS MODELLING: 2 poliamin megkötésével a zsírszöveti állomány volumenének megváltoztatása, toka alatti karcsúsítás és a középarc betöltése.

2. LIFTING FOKÁLIS ADHÉZIÓVAL: a gravitáció és az öregedési folyamat miatt lefelé mozduló izmos-kötőszövetes rendszert felfelé irányuló emeléssel rögzítjük, intenzív mélyrétegi bőrtömörítés

Bátran hozzákezdhet a toka csinosításához önállóan, otthonában is az Ericson Lab. professzionális készítményeivel, csak követnie kell az alábbi lépéseket.
Tokacsinosítás, arcél formázás otthon is – SlimFaceLift- az Ericson Lab. anti-gravitációs ránctalanító programja 3.kep

SlimFaceLift program kivitelezése otthon1. Arctisztítás 2 lépcsőben:A. SlimFaceLift tej tisztító bázisa egy kicsit lúgos irányba tolja el a a bőr pH-étékét, hogy el tudjuk távolítani a metabolikus felesleget, lebontsák a sminket, az elhalt hámsejteket es a verejtéket, faggyút. Ezt mossuk le vízzel benedvesített vattakoronggal, vagy arctisztító szivaccsal.

SLIM FACE LIFT Elasztin Tisztító tej 250 ml/ ára: 10.500 Ft

B. Majd a SlimFaceLift elasztin tisztító tonikkal adjuk vissza a bőr normál savas pH-ját az 5,5 értékhez. Így a savköpeny ellátja a bőr védelmi rendszerét, fenntartja a természetes Flóra jóllétét. Érett bor esetében (40 év felett) különös gonddal kell támogatnunk az epidermális lipidek termelődését, hogy arcbőrünk kiegyensúlyozott maradhasson, a bőr ne veszítsen túl sok vizet és ne váljon zsírhiányossá sem.

SLIM FACE LIFT Elasztin Tisztító tonik 250 ml/ ára: 10.500 Ft

Tokacsinosítás, arcél formázás otthon is – SlimFaceLift- az Ericson Lab. anti-gravitációs ránctalanító programja 4.kep

2. Szérumok felvitele:A. ÉJSZAKÁRA a Lipo Drain KARCSÚSÍTÓ szérumot ajánljuk felvinni vékonyan, ujjbegyünkkel egyenletesen eloszlatva az arcéleken és a toka területén, majd felfelé irányuló masszázsmozdulatokkal segíthetünk a hatóanyagok eloszlatását és felszívódását. A Lipo Drain specifikus szérum hatékony karcsúsító és restrukturáló hatással rendelkező disacharid complex. Látványosan csökkenti a toka területét, javítja a rugalmasságát vesztett, megereszkedett, petyhüdt bőrök feszességét. Rendszeres használatával javítja az arc kontúrvonalát. Megköti a zsírlerakódásért felelős 2 poliamidot, így csökkenti a lerakódó zsír mennyiségét. Kiszerelése: 30 ml

B. NAPPALRA a Fibro Elastic szérum instant bőrfeszesítő és ránctalanító elixír. Olyan anti-gravitációs feszesítő formula, amely helyreállítja a bőr tónusát és szilárdságát. Egy speciális peptid komplex, amely fokozza a kollagén és elasztin termelődését, segíti a sejtek és ez extracelluláris mátrix integritását. Kiszerelés: 30 ml

SLIM FACE LIFT Duo Force anti-gravitációs kontúrozó szérum-szett 2x30 ml/ ára: 28.990 Ft

3. Krémek használataA. Fiatalabb (30-45 év között), enyhén megereszkedett bőrű, dehidratált, fényexpozíciónak (Neon, Led, monitor fény is annak számít!) kitett bőrű hölgyeknek és férfiaknak ajánlott nappalra és vagy éjszakára az alábbi krém:
A SlimFaceLift Fibriline Anti-gravitációs Hidratáló krém 50 ml könnyű és selymes textúrájú, extra gyorsan hidratáló krém, amely korrigálja a deformálódott arckontúrt, segíti a bőr tömörségének helyreállítását. Rendszeres használata tonizálja a bőrt, anti-gravitációs hatóanyagai instant face-lifting hatásúak. Hyaluronsavat, feszesítő hatású formulákat, anti-oxidáns és ránctalanító hatóanyagokat is tartalmaz. Segíti a sejtmegújulás természetes folyamatát, védi az elasztikus és kollagén rostokat, így hatékonyan biztosítja a bőr rugalmasságát.

SLIM FACE LIFT Fibriline Anti-gravitációs Hidratáló krém 50 ml /ára: 18.990 Ft

B.; Érett (kb. 45 év felett), turgorát vesztett, petyhüdt, megereszkedett bőrű, víz- és zsírhiányos, vagyis mély ráncvonalakkal rendelkező arcbőr, valamint jelentősebb zsírvándorlást tapasztaló személyeknek ajánlott Ericson Lab. krém:
Nappalra és éjszakára kenjen fel egy-két borsónyi mennyiséget, amelyet egy műanyag krémspatulával emel ki a tégelyből:

SlimFaceLift Actinine Anti-gravitációs Lifting krém 50 ml Instant lifting hatású, bőrtömörítő és kontúrformáló krém. Korrigálja a deformálódott arckontúrt, segíti a bőr tömörségének és rugalmasságának helyreállítását. Rendszeres használata tonizálja a bőrt, anti-gravitációs hatóanyagai instant face-lifting hatásúak. Hyaluronsavat, feszesítő hatású komplexet is tartalmaz. Rendkívül gazdag aminosav, ásványi só és vitamin tartalékot képez a bőrszövetben, ezzel biztosítja az érett bőr önregenerációs folyamatait.

SLIM FACE LIFT Actinine Anti-gravitációs Lifting krém 50 ml/ ára: 18.990 Ft

és/ vagy

B.; Éjszakára mindenképpen, de lehet nappalra is felkenni egy kisujj-begynyi mennyiséget:
SlimFaceLift Integrine Anti-gravitációs Tápláló krém 50 ml gazdag textúrájú, azonnali és hosszú távú lipidutánpótlást biztosít a tónustalan bőr számára. Instant bőrtömörítő és kontúrformáló krém. Korrigálja a deformálódott arckontúrt, segíti a bőr tömörségének és rugalmasságának helyreállítását. Rendszeres használata táplálja a bőrt, antigravitációs hatóanyagai késleltetett face-lifting hatásúak. Kivételes Omega-3 és Omega-6 utánpótlást biztosít, serkenti a bőr megújulását.

SLIM FACE LIFT Integrine Anti-gravitációs Tápláló krém 50 ml/ ára: 18.990 Ft

CSOMAGAJÁNLATOK:40.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES kiszállítás, valamint 5.000 Ft engedmény az 1. kozmetikai SlimFaceLift kabinkezelés árából (alapár: 27.000 Ft, fizetendő 22.000 Ft), melyet Dr. Szabó Judit Anna végez el. KLIKK ide!

Az engedmény kozmetikai kabinkezelés részét természetesen a járványidőszak után tudja érvényesíteni, ezért a kupon lejáratának idejét meghosszabbítjuk 3 hónapra. Időpont kérésnél kérem, hivatkozzon e termékrendelési kupon kódszámára!

A SlimFaceLift kabinkezelésről ITT olvashat.

TESZT CSOMAG (kb. 3 hétre elegendő mennyiséget tart.):
SLIM FACE LIFT mini-kit anti-gravitációs hatással
Tartalma: 10ml Actinine Lifting krém, 5 ml Lipo Drain szérum, 5 ml Fibro Elastic szérum/ Ára: 8.990 Ft

MEGRENDELHETŐ ITT, a letöltött kupon „üzenet” ablakában jelezve a kiválasztott termékeket, kiszállítás 3-4 napon belül! Az árak fent brutto árakban vannak feltüntetve.


Tokacsinosítás, arcél formázás otthon is – SlimFaceLift- az Ericson Lab. anti-gravitációs ránctalanító programja 5.kep

RENDELÉS MENETE:1. Válassza ki a termékeket, jegyezze fel őket.
2. Töltsön le egy engedményes kupont, ITT (ha még nem regisztrált a SzépségBróker oldalra, akkor azt is tegye meg, és ne feledje aktiválni regisztrációját- figyelje a megadott email címének postaládáját, ill. spam és egyéb ládáit is!). Az „Üzenet” ablakba írja be a kiválasztott termékek nevét és db számát, adja meg pontos nevét és címét, telefonszámát, amelyek a számlázáshoz és a kiszállításhoz szükségesek. Időpont egyeztetés ablakba írjon 2 tetszőleges, jövőbeli időpontot.
3. A kupon által leadott termékrendelésre visszaigazolást és számlát kap a megadott email címére, melyen lévő bankszámlaszámra kell utalnia az összeget.
4. A csomagját a FOXPOST csomagküldő szolgálat fogja házhoz szállítani kb. 3-4 napra a kifizetését követően. A kiszállítás időpontjáról értesítést kap a megadott email címére!

Ne feledje, 30.000 Ft felett ingyenes a kiszállítás, minden más esetben 1.400 Ft/ csomag.

Ha kérdése merülne fel kérem, írja meg email címünkre, ITT!

Vagy kérjen személyes tanácsot!

Dr. Szabó Judit Anna
Anti-aging specialista szakgyógyszerész, orvos-esztétikai asszisztens


SZEMÉLYES, SZAKMAI TANÁCSADÁSOMRA MOST INGYEN is van lehetősége 10 perc erejéig (9.00-19.00 között), TELEFONON vagy ONLINE (Skype, Zoom, FaceTime, Messenger-Call- előzetes telefonos időpont egyeztetéssel).
Telefonszám ITT: +36309856602

FORDULJON HOZZÁM BIZALOMMAL!
© 2010 szepsegbroker.hu | Tokacsinosítás, arcél formázás otthon is – SlimFaceLift- az Ericson Lab. anti-gravitációs ránctalanító programja
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink