BEAVATKOZÁSOK

Tű nélküli mezoterápia, elektroporáció

elektroporézis, IMRF (Interwaved Modulated Radio Frequency)


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 4 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Tű nélküli mezoterápia, elektroporáció 1.kep
Újabb lehetőség, hogy a mezoterápiás kezeléseket tű nélkül, un. elektroporézissel végezzék. A módosított rádiófrekvenciás hullámokkal történő elektroporézis legyőzi a hám ellenállását, vagyis a bőr barrierét jelentő kettős lipidrétegen átmeneti szerkezeti átalakulás következik be. Az így megnyílt lipo-protein csatornákon keresztül könnyen átjuthatnak a nagyobb molekulasúlyú hatóanyagokat is és eljuthatnak a bőr mélyebb rétegeibe (akár 0,2-10 cm-re!).

Az elektroporáció egyediségét jellemzi, hogy nem csak a mélyebb kötőszöveti régióba segíti bejuttatni a bőrre felkent hatóanyagokat, hanem fokozza a sejtközötti (transzcelluláris és az intercelluláris) anyagvándorlást is, valamint képes megnyitni a sajtmembránok protein és aquagén (aquaporin-2) csatornáit. Az értékes hatóanyagok így akadálytalanul bejuthatnak a sejt belsejébe, ahol beindítják a regeneráló, tápláló és felépítő funkciókat. Az elektroporézis végeredményben egy sejtszintű penetrációt hoz létre, amely által a hatóanyagok 6-12x nagyobb mértékben hasznosulnak a bőr mélyebb rétegeiben is, mint egy hagyományos lokális kezelés során (pakolás, maszk, kézi masszázs, stb.).

A tű nélküli mezoterápia, vagyis az elektroporáció során a hatóanyagok változatlan formában juthatnak be a bőr mélyebb rétegeibe egészen a sejtmagig, ezért csak analitikai tisztaságú és steril készítmények használata megengedett (ugyanúgy, mint az injekciós kezelések esetén). Tehát semmilyen fölösleges illat és tartósító adalékot nem tartalmazhatnak az elektroporézisre szánt készítmények. A hagyományos kozmetikumok elektroporációs bevitele szigorúan tilos! Használatuk allergiás reakciót, vagy súlyos lokális fertőzést is kiválthat!


Tű nélküli mezoterápia, elektroporáció 2.kep
Az elektroporáció segítségével az alakformáló hatóanyagok is bejuttathatók a bőrbe akár heti rendszerességgel. A zsírszövetre önálló kezelésként is alkalmazható, de kombinálható más gépi, vagy manuális eljárásokkal együtt. Elektroporézissel kezelhető a cellulit összes megjelenési formája, a bőrmegereszkedés, alkalmas helyi alakformálásra, zsírmobilizálásra, de a stria kezelésben is jó tapasztalatokról számoltak be a szakemberek.

Az igazán eredményes kezelésekhez maximum 3 koncentrált töménységű összetevőből összeállított mezoterápia-koktélt alkalmazunk. Az összetevők megválasztását a kezelni kívánt bőrproblémák alaján a tű nélküli mezoterápiát végző szakember végzi. .

Időtartam:Alkalmanként 60 perc
Mellékhatás, szövődmény:Nincs, nem kell számolni vele.
Ellenjavallat, kockázat:Kizáro okok: bőrfertőzések, terhesség, epilepszia, szívritmusszabályzó(pace-maker), lázas állapot, kemoterápia, radioterápia, epilepszia, terhesség, szoptatás időszaka, súlyos belgyógyászati, anyagcsere betegségek
Gyógyulás:A mindennapi tevékenység a kezelés után folytatható, nincs gyógyulási idő.

Eredmény:Egy kezelés is látványos, de a legjobb, legtartósabb hatást 3-4 alkalmas kúrával érjük el, heti egy kezeléssel. A pigmentfoltok elhalványulnak, a ráncok mélysége csökken, az apró ráncok eltűnnek. A hegek elhalványodnak. A pórusok mérete csökken. A bőrfelszín egyenletessé, feszessé válik. 3 hónapig tarthat a kúra eredménye.


© 2010 szepsegbroker.hu | Tű nélküli mezoterápia, elektroporáció
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákGyorslinkek

Szakemberek

Partnereink