BEAVATKOZÁSOK

Ultimate 3 HIFU

Bőrfeszesítés 3 rétegben fókuszált ultrahanggal (High Intensity Focused Ultrasound)


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Ultimate 3 HIFU 1.kep

Ultimate 3- harc a gravitációs ráncok ellen 3 rétegbenA HIFU , a magas intenzitású, fókuszált ultrahang (High Intensity Focused Ultrasound) az utóbbi évek legnagyobb sikerét könyvelheti el a gravitácós ráncok elleni harcban, amely akár az arcplasztikával megegyező eredményt is képes produkálni.

Az Ultimate HIFU készülék akár már egy kezelés során is gyors és látványos eredményt biztosít az arc, a nyak, toka és dekoltázs ráncainak kezelésénél.

Bőrünk rugalmassága, fiatalossága a bőr kollagén- és elasztin-tartalmától függ. 35 év után a szemhéj megereszkedése, a mélyülő ráncok valamint az állcsont, arcél környéki rész petyhüdtsége, tokásodása is ezt a folyamatot jelzik.Ultimate 3 HIFU 2.kep

Mi a HIFU technológia lényege?A HIFU kezelés során mikrofokuszált ultrahangot juttatnak a bőr mélyebb rétegeibe, századmilliméternyi pontossággal. Ez a bőr alá került energia körül-belül 80 Celsius-fokos hőmérsékletet indukál, amelynek hatására a rostok szó szerint összeugranak. Már ezzel is elér egy emelő, liftinghatást, de mindez kevés volna a hosszan tartó, látványos eredményhez.
HIFU gépes kezelés során nem hatóanyagot juttatunk be a bőrbe, a hanem a bőr saját sejtjeit, fibroblasztjait aktiváljuk a bőr alsó rétegeiben. A küszöbingerként ható UH energia stimulálja a kötőszöveti és a SMAS réteget, hogy az építse újra a kollagén állományát. Ez időigényes feladat, így látható eredményt a kezelés után csak 3-4 héttel fogunk tapasztalni a tükörben.
Ultimate 3 HIFU 3.kep

Kiknek ajánlott a HIFU kezelés?Azoknak a 35 év feletti nőknek és férfiaknak, aki szeretnék elkerülni a plasztikai műtétet, és ragaszkodnak az eredeti, fiatalos arcvonásaikhoz, tekintetükhöz, arcbőrükhöz, dekoltázsukhoz. A HIFU gép nemcsak a ráncokat csökkenti, hanem segítségével „újrarajzolható” az arc, az áll, a nyak körvonala. 35 év felett a legjobb megoldás a bőr megereszkedésének megelőzésére. 45 év felett pedig ideális választás a rugalmasságát vesztett bőr újjáépítésre, formázására a HIFU kezelés.

Az Ultimate 3 HIFU gép megbízhatóan alkalmazható az alábbi célokra:- szemhéjemelésre,
- ránchalványításra,arcliftingre,
- bőrtömörség javítására,
- az áll vonalának kihangsúlyozására,
- toka csökkentésére, arckontúr javítására,
- dekoltázs, nyak fiatalítására,
- kar megereszkedett bőrének feszesítésére,
- és testkezelésre.

...Mert az Ultimate HIFU- erősíti a bőr felhám alatti rétegeit, azaz növeli a bőr alátámasztását, csökkenti a megereszkedettséget;
- beindítja a kollagén és az elasztin termelődését;
- lelassítja a bőr természetes öregedési folyamatait;
- megemeli a szemöldökvonalat, kinyitja a szemet;
- eléri az kötőszövet-izomréteg mély szintjét, így enyhíti a gravitációs ráncok mélységét és megemeli az arcot;
- leolvasztja a felesleges zsírszövetet, így csökkenti a tokát, javítja az arckontúrt

Ultimate 3 HIFU kezelési csomagok, árak a
Health and Beauty Centerben/ Budaörs/ Dr. Gáspár LillaTeljes arc + toka HIFU = 200.000 Ft
Teljes arc + toka HIFU + RF anti-aging elő- és utókezelés + szükség esetén 3 hónappal ismételt HIFU kezelés = 250.000 Ft

Aktuális ENGEDMÉNYES ÁRAK ITT!

Időtartam:Kezelési területtől függően 30-90 perc/ 1. alkalom, melyet 3-6 hónapon belül megismételhetünk (csak a szükséges régióban).
Ellenjavallat, kockázat:Kontraindikációk: terhesség, szoptatás, keloid hajlam, epilepszia, daganatos megbetegedések, lázas állapot, gyulladás a szervezetben, szteroidos kezelés, pacemaker, érzékelési rendellenesség, vérzékenység, autoimmun betegség, bőrbetegség vagy gyulladás, aktív herpesz a kezelendő területen, arcbénulás, immunszuppresszív kezelés.
Eredmény:A HIFU kezelést követően azonnal látható feszesítő eredmény inkább a reaktív duzzanatnak tudható be, amely nem tartós, 1-2 nap alatt megszűnik. Az egyre kifejezettebb arc- és bőrfeszesítő hatást Kb. 1 hónap után kezd jük majd észlelni és kb. 3-6 hónap alatt éri el a maximálás eredményét. A páciens életmódjától, életéveitől függően 1-2 éves hatástartamot is biztosít az Ultimate 3 Hifu kezelés.
Érzéstelenítés:Érzéstelenítő krém


© 2010 szepsegbroker.hu | Ultimate 3 HIFU
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink