BEAVATKOZÁSOK

UltraShape Extra Karcsúsító Program

UltraShape - Sebészet nélküli zsírbontó technológia a Fehérhajó Revital Orvosi és Esztétikai Centerben; Kombinált alakformáló program: UltraShape, VelaShape, Hullámmasszázs és Ultra Tone


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 2 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Az UltraShape alakformáló eljárást próbálta ki Bódi Sylvi a Fehérhajó Revital Centerben
Az UltraShape alakformáló eljárást próbálta ki Bódi Sylvi a Fehérhajó Revital Centerben
Pácienseink visszajelzései alapján tudjuk, hogy azért választanak bennünket, mert maximális diszkréció mellett, komplex kidolgozott program alapján, orvosi háttérrel végezzük kezeléseinket.Sikereink garanciája, hogy a világban jelenleg elérhető leghatékonyabb berendezések állnak rendelkezésünkre.


Az új UltraShape Extra Karcsúsító Programunkat


eddigi kezeléseink tapasztalatai alapján alkottuk meg, hogy együttműködve vendégeinkkel még hatékonyabbá és eredményesebbé tegyük a Fehérhajó Revital Orvosi és Esztétikai Centerben igénybe vett ultrahangos zsíroldó kezeléseket. Programunk lényege, hogy kombináljuk az UltraShape, VelaShape, Hullámmasszázs és UltraTone kezeléseket, így a vendégeink problémájára legideálisabb kezelési tervet alakítjuk ki.

A folyamatos orvosi kontrollnak és az egyedülálló gépparknak köszönhetően nyomon követhetjük a kezelések hatékonyságát, illetve a biztos eredményhez szükséges folyadék mennyiség fogyasztását és diétát. A kezelések során a fókuszált ultrahang, rádiófrekvencia, infravörös fényterápia, pulzáló vákuum, görgős masszázs, biostimulációs technika és hullámmasszázs együttes alkalmazásával kiemelkedő eredményt érhetünk el.

Saját kombinált programjaink eredményessége vendégeink elégedettségében mérhető.
VelaShape kezelés a Fehérhajó Revital Centerben
VelaShape kezelés a Fehérhajó Revital Centerben

Vendégeink mondták
az Extra Karcsúsító Programunkról:István vagyok, 37 éves. Sajnos alkatomból adódóan rendelkezem pár kilogramm súlyfelesleggel, ami leginkább a has és a derék tájon koncentrálódott. Kipróbáltam több fogyókúrás terméket, de hatást sajnos nem tapasztaltam. Ezért fordultam a Fehérhajó Revital Centerhez. Itt a Doktornő javaslatára egy komplex 9 hetes alakformáló kezelésekből álló kúrán vettem részt. Heti szintű mérések és kezelések után a kiinduló 105 kg-ot lefaragtuk a számomra hőn áhított 95 kg-ra és természetesen a legnagyobb örömömre megszabadultam a zavaró pocakomtól is.”
UltraTone kezelés a hason/  Fehérhajó Revital Orvosi és Esztétikai Centerben
UltraTone kezelés a hason/ Fehérhajó Revital Orvosi és Esztétikai Centerben
„ Anikó vagyok, 35 éves. 2010 májusában kezdtem el az Extra Karcsúsító Programot a Fehérhajó Revital Centerben. A combom külső része volt problémás. Hiába sportoltam, hetente többször futok, a külső combom nem változott, nem tudtam karcsúsítani. A program alatt átformálták a combomat, oldalanként 3-3.5 centiméterrel lett kevesebb a körfogata. Folyamatosan figyelemmel kísérték az eredményeim alakulását, és a Doktornő, más egyéb jó tanáccsal látott el, amivel az életmódomon megfelelően tudtam változtatni. Örülök, hogy részt vettem a kezelésen.”


Judy alakját is az UltraShape Extra Karcsúsító Program formálta
Judy alakját is az UltraShape Extra Karcsúsító Program formálta

Judy is az UltraShape Extra Karcsúsító Programmal formálta alakját


a Fehérhajó Revital Orvosi és Esztétikai Centerben!

Lásd alább az Egészségkalauz videó beszámolóját!

Judy nálunk járt kezelésen! from e-Communication on Vimeo.


Lakatos Márk is ezt az alakformáló programot választotta
Lakatos Márk is ezt az alakformáló programot választotta

Lakatos Márk véleménye Revital Center alakformáló programjárólIgazán kellemes, kényeztető érzés, és már egyetlen kezelési sorozat után szemmel látható az eredmény! Persze minél többször megyek, annál látványosabb a hatása, és ez nem - csak a testnek jó, hanem a lelkemnek is.

Aktuális AKCIÓS ajánlatot lásd fent jobbra!© 2010 szepsegbroker.hu | UltraShape Extra Karcsúsító Program
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink