BEAVATKOZÁSOK

ULTRATONE-szülés utáni bőrfeszesítés

Ultratone Future kezelés- hasbőrfeszesítés, haskörfogat csökkentés


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 4 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


ULTRATONE-szülés utáni bőrfeszesítés 1.kep
Az hasbőrfeszesítés és az alakformálás innovatív megoldását nyújtja az Ultratone kezelés. Mit lehet kezdeni a gyötrelmes fogyókúrák után is megmaradó úszógumikkali, vagy a megnyúlt hasbőrrel a szülés után? Ilyenkor valóban érdemes kipróbálni az egyik alakformáló eljárást, amelyik a zsírbontás mellett a bőrt is feszesíti.

Az UltraTone módszer alkalmas mindhárom elvárás teljesítésére. Működési elve megfelel a természetes izom-összehúzódássokkal, amelyet az ideg-impulzusok irányítanak. Az Ultratone ehhez hasonlóan minimális elektromos stimulációt közvetít, amely a problémás területen izomösszehúzódási és ellazítási ciklusokat vált ki. Ennek hatására a felhalmozódott zsíros területeken beindulnak a leépítő és elszállító folyamatok, valamint újraformálja és tónusba hozza a petyhüdt testrészeket.

Bio-elektrostimulációval működő Ultratone háromnegyed óra alatt akár 500-szor aktivizálja az izmokat anélkül, hogy a kezelt személy a legkisebb erőfeszítést tenné, vagy kellemetlennek érezné azt! Ez a teljesítmény egyenértékű egy hasizom edzést feltételezve 300-350 felüléssel! Az Ultratone biostimulációja a felszíntől a mély izomalapokig terjedően az optimalizált beállításokkal képes hatni az izomrostok 100%-ra- igazolják ezt a Londoni Orvostudományi Egyetem neurológiai kutatásai-. Az Ultratone biostimuláció beállításai révén éppen a nagy motoros (izom)egységek reagálnak először, a hagyományos tornához képest többszörös hatékonysággal, ami rövid időn képes az alakformálásra. Ezzel a technikával elérhető, hogy csak a célizmok aktivizálása történjék meg, elkerülve azon test területek további megerősödését és megvastagodását, amelyek esztétikailag nem kívánatosak. Az Ultratone kezelés teljesen biztonságos és használatát követően elmarad a hagyományos tornára jellemző éhségérzet is.

Időtartam:20-50 perc a kezelendő testfelület nagyságától függően, ajánlott 6-8 alkalommal megismételni
Eredmény:Már a 2-3. kezelés után láthatóan csökken a helyi zsírfelesleg, nő a bőr feszessége. Az UltraShape megoldással kombinálva és hasplasztikák után különösen látványos eredményre lehet számítani=karcsúsodás, cellulitisz megszünése, bőr rugalmsságának javulása


© 2010 szepsegbroker.hu | ULTRATONE-szülés utáni bőrfeszesítés
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink