BEAVATKOZÁSOK

Végleges szőrtelenítés - Lumenis LightSheer-rel

Tartós, lézeres szőrtelenítés


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Végleges szőrtelenítés - Lumenis LightSheer-rel 1.kep
A wellness életforma elterjedésével megjelent az igény a tartós, lézeres szőrtelenítés egyszerű formáinak igénybe vételére. A Lumenis cég jelenleg világvezető az orvosi és az esztétikai lézerek gyártása és piaci részesedése területén. Több, mint ötször nagyobb, mint az utána következő lézereket gyártó
cég. A Lumenis hatalmas összegeket költ kutatásra és fejlesztésre, és a világ neves tudósait alkalmazva biztosítja a cég vezető pozícióját.

A Light Sheer technológia a lézeres szőrtelenítésnél

A Lumenis által gyártott LightSheer diódalézer lényege, hogy a lézersugarat célzottan juttatja el a szőrtüszőbe, ahol a festékanyagot termelő sejteket elpusztítja. Ezek a sejtek nem termelődnek újra, így azt mondhatjuk, hogy a kezelés hatása végleges.

Vizsgálati eredmények szerint 5-6 kezelés után az adott területen a szőr 70-80%-a eltűnt, és nem is nőtt vissza, további 1-2 kezelés alatt pedig a teljes szőrzet megszűnt.

A lézeres kezelésenként átlagosan 20-25%-os volt a szőr ritkulása az egyes pácienseknél. A résztvevők nagyon meg voltak elégedve az eredménnyel, a kezeléssorozat után mindössze néhány szőke színű, vékony szőrszál maradt. Mindössze a páciensek 2%-ánál jelentkezett a túlzott pigmentálódás, illetve a pigmenthiány átmeneti tünete, mely néhány nap alatt elmúlt.

Lézeres szőrtelenítés menete:


• A lézeres szőrtelenítést egy személyes konzultáció előzi meg, átbeszéljük a kezelést, részletes felvilágosítást adunk a vendég problémájának megfelelően.
• Ezután felvesszük az adatokat, meghatározzuk a bőrtípust.
• A lézeres szőrtelenítés során kezelni kívánt területet leborotváljuk (előtte fontos, hogy lássuk a szőr mennyiségét, milyenségét), a szemölcsöket, anyajegyeket, tetoválásokat letakarjuk.
• Ezután maga a lézeres szőrtelenítési kezelés következeik, amely során a vendég védőszemüveget visel.
• A szőrtelenítő kezelés időtartama a kezelendő terület nagyságától függ. Ha arcon végezzük a kezelést, akkor fényvédővel látjuk el a bőrt a kezelés végén.

A Formax 100 fejlett, korszerű orvos-esztétikai készülék. A SharpLight által kifejlesztett
DPC technológiát alkalmazza, mely kivételes rugalmasságot biztosít a kezelésekhez, az
alkalmazott kontakt hűtés pedig nyugtató hatású, és maximalizálja a páciens kényelemérzetét és biztonságát.
Sharplight Formax készülékkel lehetőség nyílik a villantások egyedi beállítására,
ezért a vendégek személyre szabottan precíz beállításokkal a bőrtípusuknak megfelelő kezelést kapnak. A beállítási lehetőségekkel széles skálája lehetővé teszi, hogy a legjobb eredményeket tudjuk biztosítani a barnább bőrű, pigmentáltabb szőrszálakkal rendelkezőknek ugyanúgy, mint a fehérebb bőrű, színanyagot alig tartalmazó szőrszálakkal rendelkező vendégeinknek.
Kezelésről kezelésre is módosítjuk a beállításokat, hiszen a szőrszálak is vékonyodnak és vesztenek pigmentációjukból. Ezzel tudjuk egyénre szabottan a legjobb eredményt garantálni.

Időtartam:A kezelések tipikusan 5-7 alkalomból állnak, 4-12 hetente.
Mellékhatás, szövődmény:Nem invazív, tiszta és szinte fájdalommentes végleges szőrtelenítés bármely testrészen.


© 2010 szepsegbroker.hu | Végleges szőrtelenítés - Lumenis LightSheer-rel
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink