BEAVATKOZÁSOK

VELASHAPE- látványos körméret csökkentés és bőrfeszesítés

Alakformálás ELOS technológiával


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 3 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Ungar Anikó a VelaShape kezelés híve
Ungar Anikó a VelaShape kezelés híve
A Velashape kezelés eredménye a látványos körméret (5-10 cm!) és cellulit csökkenés a test problémás zónáin. Talán ezért is visszhangzik tőle az amerikai média, felsorakoztatva mellette számos hírességet, mint pl. Kim Kardashiam , Britney Spears, vagy Rachel Ray-t, sőt, talán egész Hollyvood erről beszél.

Magyarországon a következő sztárok használják a Velashape kezelést alakformálásra, cellulit kezelésre a Wellmed Studióban: Ungár Anikó, Sütő Enikő, Oszter Alexandra, Keleti Andrea, Berkes Gabriella, Feke Pál, Király Linda, Kelemen Anna és Horváth Éva is.

Ungar Anikó beszámol VelaShape kezeléséről Blogunkban és elárulja csodás alakjának receptjét.
VelaShape kezelések 2 féle kezelőfejjel történnek
VelaShape kezelések 2 féle kezelőfejjel történnek
A Velashape fájdalommentes, biztonságos és hatékony orvosi eljárás a test formálására és a cellulit csökkentésére. VelaShape egyedülálló komplex rendszerével több eljárást egyesítve - mint a bipoláris rádiófrekvencia, az infravörös fényenergia, a vákuum hatás és a görgős masszázsterápia- fejti ki hatását.
A legújabb, 4 technológiát egyesítő Velashape alakformáló rendszer: (1) az infravörös fényenergia, (2) a bipoláris rádiófrekvencia, (3) a pulzáló vákuum és (4) mechanikus masszázs egyedülálló, együttes hatást gyakorol a zsírsejtekre és a bőrfelszínre. A felfokozott zsírsejt anyagcsere eredményeképpen a zsírsejtek drasztikusan zsugorodni kezdenek. A vákuum és a görgők gyengéden masszírozzák a bőrt így segít eljuttatni a felesleges sejtközi folyadékot a bőrből és a mélyebb bőrrétegek felső részéből a nyirokrendszerbe.

A Velashape tehát helyi fogyasztásra is alkalmas a következő területeken: has, csípő, combok, far, hát, felkar, toka, térd.


A Velashape kezelés a következő cél esetén vezethet eredményre:

    - alakformálás, körméret csökkentés
    - cellulit kezelés
    - zsírleszívás utókezelése
    - szülés utáni bőrregenerálás, bőrfeszesítés
    - hízási, bőrszakadási csíkok (stria) kezelése

Videóbeszámoló arról, hogy miért a VelaShape eljárással tökéletesíti alakját ismét Ungár Anikó a Fehérhajó Revital Centerben:


Centiméterekben mérhető körméret csökkenések- lásd táblázat

A kezelés menetéről a bemutató videoban számolnak be.
Időtartam:Terület nagyságától függően 30-60 perc, amely kúraszerűen javasolt, területenként 5-10 kezelés (hetente 1x). A kúra után fenntartó kezelések havonta egyszer elegendőnek bizonyultak.
Mellékhatás, szövődmény:Enyhe izomlázszerű érzés a kezelést követő 1. napon.
Ellenjavallat, kockázat:Visszéresség esetén nem javasolt. Amnnyiben hajszáleresség figyelhető meg a vendég combján, úgy a vakuum funckiót kikapcsolja, illetve mérsékli annak kapacitását a kezelést végző szakember.
Eredmény:Már az első VelaShape kezelés utáni napon látható a cellulit csökkenése, a bőr feszességének javulása. A cm-ekben mérhető csökkenés (2-4 cm!)már a második kezelés után megtapasztalható, de a még szembetűnőbb (5-10 cm!) változást a 4-6 alkalommal érhető el a Velashape, ELOS technológián alapuló készülékkel.


© 2010 szepsegbroker.hu | VELASHAPE- látványos körméret csökkentés és bőrfeszesítés
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákGyorslinkek

Szakemberek

Partnereink