BEAVATKOZÁSOK

VELASHAPE - Műtét nélküli alakformálás

Haskörfogat csökkentés műtét nélkül, ELOS technológiával


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 3 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Király Linda kellemesnek és hatékonyak tartja a VelaShape kezelést / Wellmed
Király Linda kellemesnek és hatékonyak tartja a VelaShape kezelést / Wellmed
A Velashape olyan egyedülálló eljárás, amely műtéti beavatkozás nélkül formálja és karcsúsítja az alakot. A kezelés eredménye a látványos körméret (5-10 cm!) és cellulit csökkenés a test problémás zónáin. Talán ezért is visszhangzik a VelaShape-től az amerikai média, felsorakoztatva mellette számos hírességet, mint pl. Kim Kardashian, Britney Spears, Eva Longoria, vagy Rachel Ray-t, sőt, talán egész Hollywood erről beszél.

Keleti Andrea is VelaShape-pel formálja combjait/ Wellmed
Keleti Andrea is VelaShape-pel formálja combjait/ Wellmed
Míg a

Wellmed Studióban

több magyar sztár is élvezheti a VelaShape alakformáló hatását: Ungár Anikó, Sütő Enikő, Oszter Alexandra, Keleti Andrea, Berkes Gabriella, Feke Pál, Király Linda, Kelemen Anna és Horváth Éva is.
Has állapota VelaShape kezelés előtt
Has állapota VelaShape kezelés előtt
A VelaShape egy teljesen fájdalommentes, biztonságos és hatékony orvosi eljárás a test formálására és a cellulit csökkentésére. VelaShape egyedülálló komplex rendszerével (ELOS) több eljárást egyesítve - mint a bipoláris rádiófrekvencia, az infravörös fényenergia, a vákuum hatás és a görgős masszázsterápia- fejti ki hatását.
6 VelaShape kezelés utáni látványos eredmény
6 VelaShape kezelés utáni látványos eredmény
A legújabb, 4 technológiát egyesítő Velashape testformáló rendszer: (1) az infravörös fényenergia, (2) a bipoláris rádiófrekvencia, (3) a pulzáló vákuum és (4) mechanikus masszázs egyedülálló, együttes hatást gyakorol a zsírsejtekre és a bőrfelszínre. A felfokozott zsírsejt anyagcsere eredményeképpen a zsírsejtek drasztikusan zsugorodni kezdenek. A vákuum és a görgők gyengéden masszírozzák a bőrt így segít eljuttatni a felesleges sejtközi folyadékot a bőrből és a mélyebb bőrrétegek felső részéből a nyirokrendszerbe.


A Velashape tehát helyi fogyasztásra is alkalmas a következő területeken: has, csípő, combok, far, hát, felkar, toka, térd.

A Velashape kezelés a következő cél esetén vezethet eredményre:

  • alakformálás, körméret csökkentés
  • cellulit kezelés
  • zsírleszívás utókezelése
  • szülés utáni bőrregenerálás, bőrfeszesítés
  • hízási, bőrszakadási csíkok (stria) kezelése

Hogyan működik a VelaShape? Nézd meg az alábbi videót!


10 alkalmas ValesShape alapárak a Wellmedben:

- shaper I. (1 terület - kb. 30p.) = 105.000Ft
- shaper II. (2-3 terület - kb. 45p) = 130.000Ft
- shaper III. (teljes test - kb. 60p) = 150.000Ft

Aktuális engedményes ÁRAK feljebb, középen!

Időtartam:Terület nagyságától függően 30-50 perc, amely kúraszerűen javasolt, területenként 6 kezelés (hetente 2-3x). A kúra után fenntartó kezelések havonta egyszer elegendőnek bizonyultak.
Mellékhatás, szövődmény:Enyhe izomlázszerű érzés a kezelést követő első napon.
Ellenjavallat, kockázat:Visszéresség esetén nem javasolt. Amnnyiben hajszáleresség figyelhető meg a vendég combján, úgy a vakuum funckiót kikapcsolja, illetve mérsékli annak kapacitását a kezelést végző szakember.
Eredmény:Már az első kezelés utáni napon látható a cellulit csökkenése, a bőr feszességének javulása. A cm-ekben mérhető csökkenés (2-4 cm!)már a második kezelés után megtapasztalható, de a még szembetűnőbb (5-10 cm!) változást a 4-6 alkalommal érhető el a Velashape, ELOS technológián alapuló készülékkel.


© 2010 szepsegbroker.hu | VELASHAPE - Műtét nélküli alakformálás
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

1. sara   Május 24, 2011
Sajnos a Velashape gép már nem található meg a Wellmed Stúdióban, csak a Velasmooth, ami egy gyengébb teljesítményű gép. Ezért sokkal olcsóbb ott a kezelés!
Hiába hirdetik Velashape-nek, NE dőljetek be!
2. Wellmed S.   Május 25, 2011
Kedves Sára!

Köszönjük az észrevételedet. Ahogy azt már személyesen is elmondtuk Neked, a nálunk lévő Velashape berendezés csak színben tér el az új szériás velaShape-ektől, mivel ez a Syneron gyártó cég által újraépített verzió.
Ugyanazokkal a teljesítményekkel dolgozik mint a többi velaShape berendezés (50W rádiófrekvencia, 20W 700-2000nm infravörös fény) sőt a vákuumos hatás erősebb benne. Szívesen megmutattuk volna a gép hivatalos papírjait ami alátámasztja, hogy VelaShape géppel dolgozunk.

A kezelés nem olcsóbb volt csak a Szépségbróker kuponnal kedvezményesen vehetted igénybe.
Ha úgy érzed, hogy nem vagy elégedett a kezeléssel, akkor szeretnénk Neked felajánlani valamilyen kompromisszum megoldást mert nem célunk hogy bármilyen okból a vendégek elégedetlenül távozzanak tőlünk.
Moncz Henriette
Wellmed Studio - Szakmai Vezető
3. vtimi   Április 28, 2016
Szerintem a Wellmed-nél a Velashape gép van, már évek óta többször voltam ezen a kezelésen, több helyen is. Bár őszintén szólva engem cseppet sem érdekel, hogy melyik géptípus van náluk, mert működik, a cellulitra nagyon jó! A teljesítményére meg aki panaszkodik az nem tudom miből van, mert nagyon erős a gépük az első két alkalommal igencsak össze kellett szorítani a fogam!!
Nyugodtan menjetek hozzájuk mert ők legalább nem ma kezdték a szakmát!
4. Szalamander   Június 07, 2021
Sárika biztos a konkurenciától van.. :D :D
Én a kezdetek kezdete óta járok a Wellmed Szépségszalonba és mindig is a Velashape géppel kezeltek. Sőt Magyarországon nekik volt először ilyen gépük!!!! A szalon berendezései és a dolgozóik messzemenően kiválóak. Nem is értem az első hozzászólást.. csak egy irigy rosszakaró.. itt lakom a környéken, mindeni szereti Őket!!
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákGyorslinkek

Szakemberek

Partnereink