BEAVATKOZÁSOK

VELASHAPE - Műtét nélküli alakformálás, cellulit kezelés

Látványos alakformálás, cellulit kezelés műtét nélkül, néhány kezeléssel


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 3 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


További képekt a cikk végén találsz!
További képekt a cikk végén találsz!
A Velashape olyan egyedülálló eljárás, amely műtéti beavatkozás nélkül formálja és karcsúsítja az alakot. A kezelés eredménye a látványos körméret (5-10 cm!) és cellulit csökkenés a test problémás zónáin. Talán ezért is visszhangzik tőle az amerikai média, felsorakoztatva mellette számos hírességet, mint pl. Kim Kardashian, Britney Spears, vagy Rachel Ray-t, sőt, talán egész Hollywood erről beszél.

A Velashape fájdalommentes, biztonságos és hatékony orvosi eljárás a test formálására és a cellulit csökkentésére. VelaShape egyedülálló komplex rendszerével több eljárást egyesítve - mint a bipoláris rádiófrekvencia, az infravörös fényenergia, a vákuum hatás és a görgős masszázsterápia- fejti ki hatását. A legújabb, 4 technológiát egyesítő Velashape testformáló rendszer: (1) az infravörös fényenergia, (2) a bipoláris rádiófrekvencia, (3) a pulzáló vákuum és (4) mechanikus masszázs egyedülálló, együttes hatást gyakorol a zsírsejtekre és a bőrfelszínre. A felfokozott zsírsejt anyagcsere eredményeképpen a zsírsejtek drasztikusan zsugorodni kezdenek. A vákuum és a görgők gyengéden masszírozzák a bőrt így segít eljuttatni a felesleges sejtközi folyadékot a bőrből és a mélyebb bőrrétegek felső részéből a nyirokrendszerbe.

A Velashape tehát helyi fogyasztásra is alkalmas a következő területeken: has, csípő, combok, far, hát, felkar, toka, térd.

A Velashape kezelés a következő cél esetén vezethet eredményre:

  • alakformálás, körméret csökkentés
  • cellulit kezelés
  • zsírleszívás utókezelése
  • szülés utáni bőrregenerálás, bőrfeszesítés
  • hízási, bőrszakadási csíkok (stria) kezelése

A VelaShape kezelésekre a következő szalonokat, ill. szakembereket ajánlja a SzépségBróker:

- Wellmed Beauty & Spa / Moncz Henriette
- Fehérhajó Revital Center / Dr. Kriston Renáta

Akciós szépség kuponokat lásd alább!


Időtartam:Terület nagyságától függően 30-50 perc, amely kúraszerűen javasolt, területenként 4-6 kezelés (hetente 1x). A kúra után fenntartó kezelések havonta egyszer elegendőnek bizonyultak.
Mellékhatás, szövődmény:Enyhe izomlázszerű érzés a kezelést követő első napon.
Ellenjavallat, kockázat:Visszéresség esetén nem javasolt. Amnnyiben hajszáleresség figyelhető meg a vendég combján, úgy a vakuum funckiót kikapcsolja, illetve mérsékli annak kapacitását a kezelést végző szakember.
Eredmény:Már az első kezelés utáni napon látható a cellulit csökkenése, a bőr feszességének javulása. A cm-ekben mérhető csökkenés (2-4 cm!)már a második kezelés után megtapasztalható, de a még szembetűnőbb (5-10 cm!) változást a 4-6 alkalommal érhető el a Velashape, ELOS technológián alapuló készülékkel.


© 2010 szepsegbroker.hu | VELASHAPE - Műtét nélküli alakformálás, cellulit kezelés
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

1. szja   Május 19, 2010
A trédem körüli zsírfelesleget a heti 2-3szori sporttal sem tudtam lefaragni, ezért a Wellmedbe rohantam, hogy a miniszoknyás szezonig gyorsan csinosítsák meg a térdemet. hatente 2x összesen csak 4 alkalommal voltam Velashape kezelésen és tuti jó lett az eredmény! Most már csak a jó időre várok;-)
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákGyorslinkek

Szakemberek

Partnereink