BEAVATKOZÁSOK

Venus Freeze, a műtétmentes, komplex alakformálás

Körfogat-csökkentés, zsírbontás, bőrfeszesítés, cellulit kezelés egy gépben


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Engedményes ajánlataink

Az engedményes kuponok INGYENESEN letölthetők, majd előzetes időpontkérés után igénybe vehetők!

  1. Dr. Kriston Renáta • bőrgyógyász-kozmetológus, esztétikai bőrgyógyász és anti-aging specialista
    Kedvezmény: 6 alkalmas Venus Freeze kezelés mellé 6 alkalom AJÁNDÉK hullámmasszázs (A kupon értéke: 30 000-, Ft)

Venus Freeze, a műtétmentes, komplex alakformálás  1.kep

Alakformálás egy komplex, nehéz feladatAz alakformálás területén a körfogat-csökkentésen és a bőrfeszesítésen túl a leggyakrabban jelentkező problémát a cellulit jelenti. A cellulit kezelése nagy terápiás kihívást jelent, mivel a folyamat több okra: genetikai, hormonális és életmódbeli tényezőkre együttesen vezethető vissza. A testsúlycsökkentés, a lokálisan felszaporodott zsírtöbblet oldása, az étkezési szokások megváltoztatása és a mozgás bevezetése javíthat a helyzeten, de nem mindig elegendő.
Azoknak a pácienseinknek, akik komplex, hatékony, biztonságos megoldást keresnek ezen problémákra, egy forradalmian új, nagyon hatékony, műtétmentes kezelési módszert tudunk kínálni.


Venus Freeze, a műtétmentes, komplex alakformálás  2.kep

Venus Freeze eljárásrólEz egy multipolaris rádiófrekvencia és a pulzáló mágneses mező együttes, egymást erősítő hatását ötvözi, így a bőrben egy sűrű és egyenletes hőmátrixot generál.

A kezelés során a kontrollált hőbevitel hatására a mélyben élénkülnek az anyagcsere-folyamatok, a sejtek biokémiai aktivitása, a vér-és nyirokkeringés, valamint felszabadulnak a lerakódott méreganyagok és javul az oxigenizáció. A bőr rugalmasságáért felelős kollagénrostok szerkezeti átalakuláson mennek keresztül és fokozódik a termelődésük.

A legfejlettebb technológiával végzett kezelések során az alacsony energiafelhasználás kiemelkedő, fájdalommentes komfortérzetet biztosít, ugyanakkor a magas energiasűrűség egyedülállóan hatékonnyá teszi a beavatkozást: a zsírsejtek mérete, ezáltal a kezelt terület körfogata jelentősen csökken, a bőr megújul, feszesebbé, fiatalosabbá, rózsásan üdévé válik és jelentősen mérséklődnek a narancsbőrös tünetek.
Venus Freeze alkalmas körfogat és a cellulit csökkentésre- ált. 6-12 alkalom kell ezekhez az eredményekhez/ SpaMedica
Venus Freeze alkalmas körfogat és a cellulit csökkentésre- ált. 6-12 alkalom kell ezekhez az eredményekhez/ SpaMedica

Venus Freeze kezelési lehetőségeiA Venus Freeze zsírbontó, cellulit csökkentő és bőrfeszesítő hatása révén, kúraszerű alkalmazásával nagyobb és kisebb test területeken is fantasztikus, akár azonnal látványos és tartós eredmények érhetők el.

A személyre szabott konzultáció során egyedi kezelési tervet állítunk össze.

Venus Freeze, a műtétmentes, komplex alakformálás  4.kep
A helyi kezelés szükség esetén injekciós, végleges zsírbontással, illetve a nyirokkeringést fokozó biostimulációval egészíthető ki.

Pácienseinket mindig ellátjuk az életmódra és a táplálkozásra vonatkozó tanácsokkal. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy pácienseinkben tudatosítsuk: az elért jó eredmény fenntartásában az ő aktív közreműködésükre is szükség van. Nagyon fontos a megfelelő folyadékbevitel, a kiegyensúlyozott, változatos, vitaminban, rostban, fehérjében gazdag , szénhidrát-és zsírszegény táplálkozás, valamint a mozgás bevezetése a napi tevékenységek közé.


Haskörfogat-csökkentés Venus Freeze-zel (10-12 alkalom)
Haskörfogat-csökkentés Venus Freeze-zel (10-12 alkalom)
Amennyiben felmerül, hogy a lokális zsírtöbblet, illetve az elhízás hátterében rendszerbetegség állhat, vagy annak talaján egészségügyi problémák alakultak ki javaslatot teszünk páciensünknek a szükséges kivizsgálás menetére. Emellett az ellenőrző mérésekkel támogatott, csúcstechnológiát képviselő, utókezelést nem igénylő, az egészséget nem veszélyeztető, szakemberek által végzett és felügyelt terápiás eljárások nagyon hatékony és tartós eredményt biztosítanak.

Időtartam: A Venus Freeze kezelési ideje a terület nagyságától függően 30-50 perc. Azonban egy kezelés nem hozhat látványos eredményt, általában 6-12 kezelés javasolt heti 1 alkalommal, ezt követően 4-8 hetente 1-1 fenntartó kezelés ajánlott.


© 2010 szepsegbroker.hu | Venus Freeze, a műtétmentes, komplex alakformálás
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink