BEAVATKOZÁSOK

Venus Legacy 4D – A tokacsinosító és arcfeszesítő orvos-esztétikai technológia

Fájdalommentes orvos-esztétikai arcfiatalító eljárás


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Venus Legacy 4D – A tokacsinosító és arcfeszesítő orvos-esztétikai technológia 1.kep

Venus Legacy 4D - a relaxáló orvosi-esztétikai arcfiatalító megoldás technológiájaA Venus Legacy™ kezelés igazán kellemes, relaxáló arcfeszesítő eljárás, akár egy lávaköves arcmasszázs. A non-invazív (szike-mentes) és gyakorlatilag fájdalommentes arcfiatalító megoldás a Venus Concept legújabb orvos-esztétikai technológiája, amelyben a multipolaris rádiófrekvencia/ RF (1), a pulzáló mágneses mező (2) mellett egy un, VariPulse ™ szabályozható, pulzáló vákuum (3) és egy bőrhőmérsékletet ellenőrző rendszer (4) teszi lehetővé. Így a különböző energiák összegződve a célzott szöveti mélységben aktiválják a sejtek biokémiai aktivitását, ami beindítja az új kollagénrostok képződését, valamint feloldják a lerakódott zsírréteget. A felszabadult anyagcsere termékeket és sérült zsírsejteket a felfokozott vér- és nyirokkeringés által elszállítódik. A Venus Legacy 4D kezelés hatására a bőr feszesedik, a toka csinosodik és a nyakbőr redői megszűnnek.
Venus Legacy 4D – A tokacsinosító és arcfeszesítő orvos-esztétikai technológia 2.kep
A Venus Legacy 4D Magyarországon először a Hattyú Orvos-Esztétikai Klinikán érhető el.

A Venus Legacy 4D tökéletesen alkalmas:- a toka, a nyak csinosítására, feszesítésére,
- a gravitációnak nem ellenálló arcbőr feszesítésére
- az eredeti, fiatalos arcélek, arcvonások visszanyerésére.

Venus Legacy 4D arckezelés menete:

1. A konzultációt követően a szakember kijelöli a kezelendő területet, amelyet beken egy átlátszó hidrogéllel, amelyen könnyen mozoghat majd a kezelőfej és megvédi a bőrt a magas kezelési hőmérséklettől.
2. Kitűzött kezelési célnak és a páciens bőrének megfelelően az orvos beállítja a Venus Legacy 4D készüléket.
3. A kezelés alatt a páciens egy enyhe, pulzáló energia leadást észlel, valamint fokozatosan emelkedő hőmérsékletet, amelyet csak a még tolerálható mértékig engedélyez megnövekedni a készülék hő- és energia szabályozó rendszere.

A Venus Legacy 4D eljárás során nem érezhet kellemetlen fájdalmat vagy tolerálhatatlanul magas hőmérsékletet arc- és nyakbőrén, a kezelés alatt tökéletesen relaxálhat.
Tokacsinosítás s arcfeszesítés 10 alkalom után/ Venus Legacy 4D
Tokacsinosítás s arcfeszesítés 10 alkalom után/ Venus Legacy 4D

Miért érdemes a Venus Legacy 4D-t választani arcfeszesítésre és tokacsinosításra?- az arcbőr, nyakbőr láthatóan feszesebb és simább lesz
- az elmosódott arcél visszanyeri eredeti csinos, feszes vonalát
- a technológia 100%-osan biztonságos
- relaxáló és gyakorlatilag fájdalommentes orvos-esztétikai eljárás
- gyors és hatékony kezelési szekciókat nyújt gyógyulási idő idő nélkülIdőtartam:Egy Venus Legacy 4D alkalom 15-40 percet vesz igénybe a kezelendő terület nagyságától függően. A teljes és tartós hatás érdekében arcfeszesítés esetén minimum 6, míg a tokacsinosítás, nyakbőr feszesítés esetén 8-10 alkalomra is szükség lehet heti 1 alkalommal.
Mellékhatás, szövődmény:A Venus Legacy 4D arcfeszesítés után enyhe bőrpírt és bőrmelegséget tapasztalhat, amely néhány óra alatt megszűnik, fájdalmat sem kezelés alatt, sem utána nem fog tapasztalni.
Eredmény:Az eredmény már néhány kezelés után észlelhető, de több páciens számolt be arról, hogy a kezelési sorozat befejezte után 3 hónappal észlelte a Venus Legacy maximális bőrfeszesítő, tokacsinosítíó hatását.


© 2010 szepsegbroker.hu | Venus Legacy 4D – A tokacsinosító és arcfeszesítő orvos-esztétikai technológia
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink