BEAVATKOZÁSOK

Viridex Rádiófrekvenciás Termokoagulációs értágulat és hajszáleresség kezelése

Hajszálerek eltüntetése RF-es termokoagulációval


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


 Viridex RF termokoagulációs kezelés
Viridex RF termokoagulációs kezelés
Seprűvéna, értágulatok, hajszálerek, rosacea eltüntetésére a test minden területén. A Viridex termokoagulációs kezelés a hő általi károsítás/ kicsapódás elvén alapszik, melyet 4 MHz-es rádiófrekvencia hoz létre. A kezelés során a 0,075 mm vagy 0,150 mm átmérőjű, speciálisan szigetelt tűvel 2-3 mm-enként végigkezeljük az értágulatot, hajszáleret. A hő elpusztítja a kapilláris falát és annak tartalmát is. A kezelt vénafal azonnal összezáródik, a benne levő vér pedig széttöredezik, vagy hirtelen megalvad.
RevitalMed / Viridex RF termokoagulációs kezeléssel az értágulatok azonnal eltüntethetők
RevitalMed / Viridex RF termokoagulációs kezeléssel az értágulatok azonnal eltüntethetők
Ennek köszönhető gyorsasága és azonnali eredményessége. A termokoaguláció pontosan ellenőrzött és irányított energiát használ, amely csak az értágulatra van hatással, de megvédi az azt körülvevő szöveteket. A kezelés így nem jár vérzéssel vagy fájdalommal, maximálisan biztonságos és kockázatmentes. A kezelés alatt csak enyhe, szúnyogcsípés-szerű fájdalom tapasztalható. A kezelést követően azonnal lehet folytatni a napi tevékenységet, kompressziós harisnya viselése nem szükséges. Nyáron, barnult bőrön is végezhető a kezelés, a napozás nem ellenjavallt.

RevitalMed / comb hajszálereinek kezelése Viridex technológiával
RevitalMed / comb hajszálereinek kezelése Viridex technológiával

Hajszálerek, seprűvénák kezelése a lábonA felszíni, 1 mm átmérőnél kisebb hajszálértágulatok azaz teleangiektáziák a visszerekkel ellentétben esztétikai problémát jelentenek csak. Az öröklött tényezőkön kívül a mozgásszegény életmód, hormonterápia és túlsúly is előidézhetik illetve súlyosbíthatják a tüneteket. Mivel ezeknek a kitágult ereknek nincsen tovább funkciója, eltüntetésükkel nem avatkozunk bele a szervezet működésébe.

A kezelést követően lábon apró pörkök, hegek jönnek létre, melyek 6-8 hét elteltével esnek le.

Rosacea javulása RF-es termokoagulációvalA rosacea valójában az arc kis ereinek a betegsége, mely során az erek egyre tágulékonyabbak lesznek, majd egy részüknél szerkezeti károsodás következik be, és képtelenné válnak az összehúzódásra. A tágult erekben lassul a keringés, romlik a szöveti anyagcsere. A rosacea azért jelent komolyabb esztétikai problémát, mert az arcon jelentkezik és sokkal szembetűnőbb, mint a lábon található seprűvénák.

A rosacea megszüntetése a Viridex-el rendkívül gyors és fájdalommentes, hiszen a 0,075 mm átmérőjű tű nem hagy nyomot a bőrön és nem jelent semmilyen fájdalmat.
Arcon csupán bőrpír, duzzanat tapasztalható.

ELŐTTE-UTÁNA képgalériát lásd alább!

Időtartam:20-40 perc a terület méretétől függően, 1-3 alkalom az erek átmérőjétől és sűrűségétől függően. A kezelést 6-8 hét elteltével lehet ismételni ugyanazon a területen.
Mellékhatás, szövődmény:A kezelésnek semmilyen hosszú távú, maradandó mellékhatása nincsen.
Ellenjavallat, kockázat:Kontraindikációk: terhesség, szoptatás, keloid hajlam, hisztamin allergia, rosacea papulopustulosa, epilepszia, daganatos megbetegedések, lázas állapot, gyulladás a szervezetben, pacemaker.
Gyógyulás:Ajánlott a forró víztől óvni a kezelt területet.
Eredmény:A kezelt területen az értágulatok 70-80%-ának eltűnése, mely azonnal látszik a beavatkozást követően.
A lábfej, boka, vádli területein egy kezelés is 100%-os eredményt hozhat. A comb és térd környéki részeken található vastagabb, kékesebb értágulatokhoz viszont 2-3 kezelésre is szükség lehet. Az elégedettség 95% körüli, azaz nagyon magas. 2-3 kezelésnél többre helyes eljárást betartva nincs szükség.
Érzéstelenítés:Nem szükséges.


© 2010 szepsegbroker.hu | Viridex Rádiófrekvenciás Termokoagulációs értágulat és hajszáleresség kezelése
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákGyorslinkek

Szakemberek

Partnereink