BEAVATKOZÁSOK

Visszér, Seprűvéna kezelés

Értágulatok, érdaganatok, seprűvénák eltávolítása


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 6 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Pókhálószerűen elágazó finom hajszálerek kezelése
Pókhálószerűen elágazó finom hajszálerek kezelése
Az arcon, a dekoltázson, de leggyakrabban az alsó végtagon láthatóvá váló felületi erek sok millió embernek okoznak esztétikai problémát.
Okai lehetnek a napozás, a bőr öregedése, fogamzásgátló tabletta szedése, hormonterápia, terhesség, vagy egyszerűen örökletes tényezők. A pókhálószerűen elágazó finom hajszálerek, az ún. teleangiektázia, valamint a vastagabb, seprű vagy koszorú alakban elhelyezkedő tágult visszerek (seprűvéna) vörös, kékes, vagy lilás színűek lehetnek. Amennyiben folyamatosan láthatók a bőrön, úgy kórosnak tekintendők, hiszen a vér lelassul az erekben, így azok normál működést nem teljesítenek.

A visszerek és seprűvénák kezelése történhet hagyományos módon, szkleroterápia módszerével, valamint forradalmian új, lézeres technológiákkal: Nd:YAG

1. Nd:YAG lézer a mélyen fekvő, vastagabb visszerek kezeléséreA hosszú pulzusú Nd:YAG lézerek (1064 nm) a legalkalmasabbak a mély, relatíve nagy kaliberű erek bőrön keresztül történő kezelésére. A fő előnyük a mély behatolás, és tekintettel a melaninban való mérsékelt elnyelődésükre, erősebben pigmentált, barna bőrű egyenek kezelésére is alkalmasak. Hatékony bőrhűtés mellett teljes biztonsággal alkalmazhatóak a visszér és a seprűvéna megszüntetésére. A kezelés során a koagulálódott vérér steril gyulladás kíséretében néhány hét alatt felszívódik. Napjainkban a bőrhűtéssel ellátott hosszú pulzusú Nd:YAG lézeres kezelést a szkleroterápiával egyenértékű kezelésként említik az alsó végtag vénáinak esetében, terápiás választási lehetőséget kínálva az orvosoknak, illetve azoknak a pacienseknek is, akiknek ellenérzésük van a szkleroterápiával szemben.

Nd:Yag lézerkezelést végző szakemberünk: Dr. Kriston Renáta bőrgyógyász
Hajszálér kezelés Nd:Yag lézerrel
Hajszálér kezelés Nd:Yag lézerrel

Visszér, seprűvéna lézeres kezeléseinek pontos indikációi:• szkleroterápiát (hagyományos injekciós megoldás) elutasító páciensek
• szkleroterápiával nem kezelhető mikroteleangiektáziák (finom hajszáleresség), illetve a szkleroterápiának ellenálló, vagy a kezelés után újból megjelenő visszerek
• másodlagos seprűvénák, visszerek, melyek szkleroterápiás, vagy sebészi kezelések nyomán alakulnak ki
• a napfénykárosodásnak vagy fekélyképződésnek gyakran kitett területek, mint pl. a bokák és lábfej
• tűfóbia, vagy a sebészi beavatkozás elutasítása

Szkleroterápiát végző szakembereink:

- Dr. Kolat Zsuzsanna bőrgyógyász
- Dr. Stehlich Gábor bőrgyógyász

Visszér műtéti eltávolítását végző szakembereink:
- Dr. Gill Endre plasztikai sebész
- Dr. Jánky György

A sikeres lézeres vénakezelés ismérvei:• a hemoglobinban jól elnyelődő, a kezelni kívánt ér teljes vastagságában a bőrbe hatoló, megfelelő hullámhosszúságú és energiájú fény
• az erek koagulációja a környező szövetek károsítása nélkül
• az erek átmerőjéhez illeszkedő fénynyaláb átmerő (szpotmeret)
• hatékony bőrhűtés

Időtartam:A seprűvénák, visszerek lézeres kezelése egyénre szabott, kúraszerű. A probléma kiterjedésétől függően egy kezelés 10-30 percig tart, és már 1-3 kezelés is meghozhatja a kívánt eredményt.
Mellékhatás, szövődmény: Nd:Yag lézeres visszér kezelés a bőrfelület megsértése, és a környező szövetek felesleges terhelése, és károsítása nélkül zajlik.
Ellenjavallat, kockázat:A forradalmian új lézeres kezelések során minimális a szövetkarosodás veszély, a hegképződés esélye kisebb, mint 1%.
Gyógyulás:Az alsó végtag kezelése után érdemes pihenni, néhány napig fásli viselése gyorsíthatja a gyógyulást.
Eredmény:A Nd:Yag lézeres kezelési eljárások során már kevesebb alkalommal is jobb eredmény érhető el.
Érzéstelenítés:Lokális hűtés.
Ellátás:Ambulánsan


© 2010 szepsegbroker.hu | Visszér, Seprűvéna kezelés
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákGyorslinkek

Szakemberek

Partnereink