BEAVATKOZÁSOK

Vivace - mikrotűs rádiófrekvenciás arcfiatalító és bőrfeszesítő eljárás

Komplex eljárás arcfiatalításra, ránctalanításra, bőrfeszesítésre és a bőrelváltozásokra


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 2 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Vivace - mikrotűs rádiófrekvenciás arcfiatalító és bőrfeszesítő eljárás 1.kep

VIVACE eljárás technológiai háttereA műtétmentes, felépülési idő nélküli arcfiatalítás egyik leghatékonyabb és világszerte az egyik legkedveltebb módszere a Vivace frakcionált radiofrekvenciás kezelés, amely egyaránt alkalmas az arc, a nyak, a dekoltázs és a test bőrének megújítására.

Az RF igen magas frekvenciájú elektromos áram, mely hőt generál a szövetekben a víz és a szövet ionizált molekuláinak elektromos rezgésén keresztül. Minél több a víz és az ionizált molekula a szövetekben, annál nagyobb a hőtermelés.


Szöveti változások az RF hatásáraA rádiófrekvencia által generált hő hatására a kötőszöveti rostok azonnali összehúzódása következik be és optimalizálódnak a keringési viszonyok, melynek következtében a bőr összképe azonnal harmonikusabbá válik. Elindít azonban egy gyulladásos reakciót is, melynek immunológiai változásai fokozzák a kollagén és elasztin termelését , megalapozva a hosszantartó bőrminőség-javulást.
Vivace - mikrotűs rádiófrekvenciás arcfiatalító és bőrfeszesítő eljárás 2.kep
A rádiófrekvenciás minimál-ablatív mikrotűs kezelés a bőr felszíni rétegeit stimulálja, így kiváltva a szervezet természetes sebgyógyulási reakcióját és a szúrások mechanikai ingere hatására fokozódik a kollagéntermelés, melynek révén a bőr feszesebbé, tömörebbé és rugalmasabbá válik.

A minimál-ablatív mikrotűs kezelések esztétikai és bőrgyógyászati alkalmazása széles skálán mozog. A rádiófrekvenciás mikrotűk alkalmazása során minden egyes impulzus leadásakor apró, kontrollált bőrsérülések keletkeznek, melyek aktiválják a sebgyógyulási folyamatot. A szúrások mechanikai energiája fokozza a kollagén és elasztikus rostok termelődését, a bőr anyagcseréjét optimalizálja, élénkíti a keringést és elősegíti a bőr regenerációját. Minden típusú kollagénnek megvan az optimális kontrakciós hőfoka, mely kiváltja a kollagénrostok újrastrukturálását. Ez a hőkontrakció azonnali lifting-hatást és szebb bőrképet eredményez. A stimuláció egy természetes öngyógyító folyamatot indít be, így a kezelés befejezése után is még hónapokig fejti ki hatását.
Vivace - mikrotűs rádiófrekvenciás arcfiatalító és bőrfeszesítő eljárás 3.kep
A behatolási mélység és az energia, valamint a mikrotűk szigetelt, vagy nem szigetelt volta a kezelési céltól, a kezelendő problémától és az elvárt gyógyulási időtől függően változhat.
A Vivace frakcionált radiófrekvenciás eljárás javítja a bőr textúráját, enyhíti az aknét, csökkenti a pórusokat, a finom ráncokat, egyenletesíti a bőrfelszínt és az arcon lévő melasmát és a bőrpírt. A bőr felszíni rétegeit újra egészségessé, rugalmassá és ragyogóvá teszi. A bőr tömöttebb tapintású, rugalmasabb, feszesebb, egyenletesebb tónusú lesz. A kezelés eltünteti a bőr apróbb, felszínesebb ráncait is, pórusminimalizáló hatása van. Minden bőrtípus és számos bőrprobléma esetén alkalmazható ez a kollagénindukciós eljárás.
Az eljárás teljesen biztonságos, gyakran ismételhető orvos-esztétikai beavatkozás. Általában kúraszerű alkalmazását javasoljuk, illetve a konzultáció során döntünk arról, hogy kombináljuk-e más eljárásokkal.
Vivace - mikrotűs rádiófrekvenciás arcfiatalító és bőrfeszesítő eljárás 4.kep

Milyen esetekben javasolt a VIVACE alkalmazása?● hegek és műtéti hegek kezelésére
● aknés bőrtünetek, mitesszerek esetén
● mély és felszíni ráncok halványítására
● striák (terhességi, elhízási csíkok) eltüntetésére
● cellulit csökkentésére
● atrófiás hegek kezelésére
● száraz bőr kezelése
● megereszkedett, petyhüdt bőr kezelésére az egész testen
● tág pórusok kezelésére
● aknék után visszamaradt hegek megszüntetésére
● bőrfeszesítésre, lifting kezelésre
● bárányhimlő után visszamaradt hegekre
● pigmentáció kezelésére
● hegesedésre
● öregségi foltokra

Vivace - mikrotűs rádiófrekvenciás arcfiatalító és bőrfeszesítő eljárás 5.kep
VIVACE utókezelése

Kezelést követően 2 napig kerülni kell a kifejezett hőhatássál járó tevékenységeket: érdemes mellőzni a gőzfürdőt, szaunát és a megerőltető testedzést.
Bőrünk ápolása során kerüljük az irritáló, pórusokat eltömítő készítményeket, ne használjunk bőrradírt, glikolsavat, retinoidot és halványító készítményt.

Fordítsunk fokozott figyelmet a fényvédelemre!


VIVACE árak/ Hattyú Orvos-Esztétikai Klinika:
arc - 100.000 Ft
arc + nyak - 150.000 Ft
arc + nyak + dekoltázs - 200.000 Ft
AKCIÓS ÁR ITT!

Időtartam:A kezelés 1 órát vesz igénybe.
VIVACE kezelés menete: A kezelendő felület érzéstelenítése és fertőtlenítése után a bőrrel kontaktusban lévő, arra merőlegesen tartott, meghatározott típusú tűs tippek segítségével meghatározott kezelési metódus szerint végezzük el a beavatkozást. A finom tűk által megnyitott, a kötőszövetbe levezető szúrcsatornákon keresztül a kezelést követően tápláló, hidratáló, regeneráló hatású hatóanyagokat juttatunk a bőrbe rendkívül intenzíven egy különleges ultrahang technológia segítségével, mely a kezelés hatásának fokozásán túl azonnali hidratálást és a bőrnyugtatást biztosít.
Mellékhatás, szövődmény:Megfelelő technika alkalmazásával a mellékhatások esélye minimális. Előfordulhat bőrpír és oedema elsősorban az arc középső területén, illetve a nyakon a beavatkozást követően, mely általában 48 órán belül megszűnik.
Minimális fájdalom kísérheti a beavatkozást. Az apró szúrcsatornák néhány órán keresztül vannak nyitva a kezelést követően, így ezen rövid időszak alatt a sminkelés mellőzését kérjük.
Nyáron is kivitelezhető kezelés, de a fényvédelem a kezelést követően alapvető fontosságú
Ellenjavallat, kockázat:- sebgyógyulás folyamatát befolyásoló helyi, vagy általános acut, vagy krónikus bőr- és belgyógyászati betegség
- cisztás acne
- autoimmun betegség, diabetes
- elektromos implantátum (pacemaker)
- fémbeültetés a kezelés helyén
- nyílt seb a kezelendő területen
- biológiailag felszívódó implantátumok
- terhesség, szoptatás
Eredmény:A kezelés eredményei fantasztikusak: élvezhetjük a fiatalosan sugárzó, ragyogó minőségű, feszes bőr képét. Mindezt műtétmentesen, biztonságosan és a saját vonások megőrzésével tehetjük meg.
Érzéstelenítés:Helyileg érzéstelenítő krém


© 2010 szepsegbroker.hu | Vivace - mikrotűs rádiófrekvenciás arcfiatalító és bőrfeszesítő eljárás
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink