BEAVATKOZÁSOK

VIVACE Revital Plusz – 5 arcfiatalító megoldás 1 kezelés során

Turbó arcfiatalítás ráncos és problémás bőrre: tág pórusú, aknes, heges bőr


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 3 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


VIVACE Revital Plusz – 5 arcfiatalító megoldás 1 kezelés során 1.kep

A Fehérhajó Revital Center egyedi, turbó összeállítása a látványos és gyors arcfiatalító hatás érdekébenA Revital Plusz kombináció alapja a legújabb csúcstechnológiás arcfiatalító eljárás, a VIVACE, amelyet kiegészít a mára már jól bevált PRP / Drakula kezelés kényeztető módozatával (tűszúrások nélkül) és egy igazán kellemes, nyugtató, de mindenképpen hatásfokozó peptid-gél-maszk kezeléssel. A Revital Plusz kezelési csomag (a bőr állapotától függően 2-3 alkalom szükséges) látványos arcfiatalodást ígér az idősödő, a dehidratált, fakó, ráncos, pórusos vagy az akár aknés, heges bőrfelszínű páciensek számára is! Mindezt kényeztető formában, a fájdalom és a rizikó minimalizálásával, már másnap „partiképes állapotban” végezheti mindennapi tevékenységeit!
Pórusos bőr javulása a VIVACE kezelés után
Pórusos bőr javulása a VIVACE kezelés után

Vivace Revital Plusz kezelési módszerei és azok hatásaiVIVACE a Fehérhajó Revital Center legújabb orvos-technikai eszköze, amely 2014 novemberétől szépíti, fiatalítja törzsvendégeinket. A VIVACE készülék ötvözi az utóbbi évek során bevált orvos-technikai megoldásokat, a mikrotűs frakcionált lézert, a rádiófrekvenciát és a pulzáló fényterápiát (IPL/ LED). A Vivace Revital Plusz kezelés csomagba még 2 olyan eljárás került, amely tovább fokozhatja a VIVACE hatékonyságát, annak érdekében, hogy a Revital Center páciensei egyedi és látványos eredményű orvos-esztétikai megoldásokat élvezhessenek 2-3 kezelés során.
 VIVACE kezelés közben a páciens csupán melegnek érzékeli a kezelőfejet, de fájdalmat nem tapasztalhat
VIVACE kezelés közben a páciens csupán melegnek érzékeli a kezelőfejet, de fájdalmat nem tapasztalhat

VIVACE kezelés elemei és hatásai1. A frakcionált lézertechnikának megfelelően a bőr középső rétegében mikroszkopikus méretű csatornákon hoz létre a szabályozott energia leadás hatására A tűszúrások minimális, szabad szemmel nem észlelhető felszíni sérüléseket hoz létre, amely hatására beindulnak a sebgyógyulási folyamatok, új bőrfelszín képzők, gyógyulásnak indul az aknés, tág pólusú, heges bőrfelszín, és a finom, apró ráncok kisimulnak.

2. Rádiofrekvenciás bőrfeszesítés jön létre azáltal, hogy a mikroszkopikus méretű csatornákon keresztül leadott rádiófrekvenciás impulzusok stimulálják a fibroblasztokat, amelyekből az új kollagén és elasztikus rostok képződnek. A kezelt bőrterület újra feszessé és rugalmassá válik, a gravitációnak eddig behódoló ráncok eltűnnek, a lógó részek feljebb kerülnek.

3. A vörös LED impulzusok aktiválják a bőrsejteket, növelve a kollagén termelés mértékét, a bőr nedvességtartalmát, valamint javítják a bőr tónusát és bőr textúráját. A kék LED fény hatékonyan lép fel a Propionbacterium acnes ellen, így javítja az aknés bőr állapotát.

A VIVACE kezelést bemutató videó:


VIVACE Revital Plusz kezelési csomag további 2 eleme:4. PRP / Drakula terápia tűszúrás nélkül

A mára már jól ismert Drakula terápiának kíméletesebb formája. A levett saját vérből külön választják a vérplazmát, majd az abban lévő vérlemezkéket koncentrálják egy speciális gélt tartalmazó kémcsőben. A speciális gél segítségével a normál plazmánál 2-6x magasabb koncentrációjú vérlemezke (trombocíta) koncentrátum keletkezik (Plateled Rich Plasma), amely gazdagon tartalmazza a saját növekedési faktorokat és a sejtproliferáló fehérjéket. A VIVACE Revital Plusz kezelés során azonban a vérlemezke-koncentrátumot nem injekciós un. mezoterápiás technikával viszik be a bőrbe, hanem kihasználva a VIVACE kezelés során keletkezett szabályos mélységű és sűrűségű mikro-csatornácskákat, a saját-plazmát ezeken keresztül egyszerűen csak felkenve juttatják be a plazma növekedési faktorait és az új bőr keletkezését támogató fehérjéket (Integrin alfa-beta, Laminin) is.

Szükség esetén a legproblémásabb területekre (lásd: szemkörnyék, vagy nasolabiális régió), injekciós technikával a PRP-t beinjektáljuk.

Iszak Eszter is kipróbálta a VIVACE Plusz kezelést - videóbeszámolót lásd alább!Vivace mikrotűs frakcionált rádiófrekvenciás arckezelés from Fehérhajó Revital Center on Vimeo.


5. Peptid-gél-maszk

A VIVACE Revital Plusz kezelés utolsó lépéseként egy mélyhidratáló peptid-gél-maszk kerül fel a kezelt bőrfelszínre, amely segítségével nem csak hidratálódik a VIVACE által mikrosérülést szenvedett bőrfelszín, hanem felgyorsul a növekedési faktorokban gazdag vérplazma bejutása is a mélyebb bőr rétegékbe.

VIVACE Revital Plusz ÁRAI:- teljes arc: 130.000,-Ft / alkalom
- nyak + dekoltázs: 130.000,-Ft / alkalom
- arc + nyak + dekoltázs: 190.000,-Ft / alkalom

AKCIÓS BÉRLET ÁRAT lásd ITT!Letöltött szépségkuponnal érvényesíthető!


Időtartam:Előkészülettel együtt 1,5 órát vesz igénybe egy kezelés, amelyet a bőr állapotától függően 2-3 alkalommal érdemes megismételni.
Mellékhatás, szövődmény:Átmeneti bőrpír, a szem környékén egyes esetekben kis duzzanat, amely néhány órán belül megszűnik, vékony make-up használhatával folytathatja megszokott tevékenységeit (kivéve aktív testedzést, szaunázást, szoláriumozást).
Eredmény:Már a kezelést követő 3-4. napon észlehető a ránctalanító, gyulladáscsökkentő hatása (aknés bőr esetén), míg a bőrfeszesítő hatás a 3. héttől kezd kifejezővé válni.


© 2010 szepsegbroker.hu | VIVACE Revital Plusz – 5 arcfiatalító megoldás 1 kezelés során
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink