BEAVATKOZÁSOK

Wellmed Studió és Medical SPA specialitásai

Kozmetológiai és orvosi kezelések tárháza: arcfiatalítás, problémás arcbőr kezelése, alakformálás, meridián kezelés, sperűvénák és visszér eltávolítása


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Egyik törzsvendégükkel, Ungár Anikóval a Wellmed Studió és Medical Spa megálmodói
Egyik törzsvendégükkel, Ungár Anikóval a Wellmed Studió és Medical Spa megálmodói
A Wellmed Studio és Medical SPA 2005-ben jött létre a keleti orvostudomány és a wellness szakterületén tevékenykedő Csörgő Attila O.M.D, és a wellness és lézerkozmetika irányadását adó Moncz Henriette kozmetikus vezetésével.

Az Ausztriából induló egészségmegőrző és fejlesztő program, valamint a szépségápolás egyesítése révén a neves külföldi partnereken keresztül, mint a Piroche Cometiques és a Syneron Corp. sikerült egy olyan integrált rendszert létrehozni, amely egyesíti magába a wellness, a kozmetika és az orvostudomány tapasztalatait.

Az utóbbi egy évben a Wellmed Studió tevékenységi köre kiegészült a visszéreltávolítással és egy speciális hasfeszesítő zsírleszívással, amelyet érsebész, illetve plasztikai sebész szakorvos végez erre alkalmas egynapos sebészeti műtőben.
Király Linda már 3 éve elégedett vendége a Wellmed Studiónak
Király Linda már 3 éve elégedett vendége a Wellmed Studiónak
A Wellmed Studio létrehozásával, megvalósult az a cél, hogy egy olyan központ jött létre Magyarországon, amely magába foglalja a szépség és egészség fejlesztését, a keleti orvostudomány bevonásával, a legmagasabb technológiájú lézeres szépészeti beavatkozásokon keresztül.

Egyedülálló kezelési és diagnosztizálási lehetőségek alkalmazásával a külső tüneti eltérések, belső okai is feltárhatóak, amelyek megfelelő kezelése megoldást nyújt többféle külső szervezeti eltérésekre, pl. allergia, bőrprobléma, túlsúly stb.
Emellett a legmagasabb minőségben teljeskörű kozmetikai szolgáltatást nyújt az arc és testkezelések tekintetében, valamint lehetővé válik a kozmetológiai bőr problémák helyreállítása a legújabb lézertechnológián keresztül.

Ha csak relaxációra vágyik a vendég választhat a többféle masszázs ill. wellness kezelések közül.

A II.-kerületben, a Budakeszi út elején (3. , a Remiz előtt) a Szép Ilona ház 2. emeletén működő elegáns, és a legmagasabb igényeket is kielégítő Wellmed Studio és Medical SPA vendégei között a legnagyobb hazai sztárok és hírességek szerepelnek, de kedvelt látogatóhelye a diplomatáknak, és a külföldi női klubok tagjainak is.
Wellmed Studio és Medical SPA törzsvendégei:
Ungár Anikó, Király Linda, Sütő Enikő, Oszter Alexandra, Keleti Andrea, Berkes Gabriella, Feke Pál, Kelemen Anna és Horváth Éva is.

Speciális kezeléseinkről Moncz Henriette és Csörgő Attila O.M.D oldaláról tájékozódhat!
© 2010 szepsegbroker.hu | Wellmed Studió és Medical SPA specialitásai
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink